Şimdi Ara

keşke tacikistan-nepal-moğolistan taraflarında doğsaydım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• seviyorum soğuğu ve yüksek dağları çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

seviyorum soğuğu ve yüksek dağları çok
    dağları ve sevmeleri çok yüksek soğuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

dağları ve sevmeleri çok yüksek soğuyorum

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

seviyorum soğuğu ve yüksek dağları çok
     keşke tacikistan-nepal-moğolistan taraflarında doğsaydım

• seviyorum soğuk dağları ve yüksek
  • Benim adim BekleGeliyorum ben bu oyunu bozarim aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Benim adim BekleGeliyorum ben bu oyunu bozarim aga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlatinumPunch -- 10 Kasım 2012; 1:21:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlatinumPunch

Alıntıları Göster
    aynı benim kafa
    biraz param olsun mutluluğu uzaklarda aramam
    toroslar neyime yetmez

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: azman çavuş

aynı benim kafa
    toroslar neyime yetmez

Alıntıları Göster
    erzurum-kars platosunda yaşamayı dene o zaman, konumu itibariyle oraları kesinlikle aratmayacak kadar soğuk oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: azman çavuş

aynı benim kafa
    toroslar neyime yetmez

Alıntıları Göster
    yüksek çok seviyorum ve soğuğu dağları
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

erzurum-kars platosunda yaşamayı dene o zaman, konumu itibariyle oraları kesinlikle aratmayacak kadar soğuk oluyor

benim isteğim orta asya özlemi gibi bişey
  • quote:

quote:

soğuk ve yükselti sevgine bağlamışsın ya başlıktaki yakınmanı, o dediklerin burada da var. napacaksın orta asya'yı, burada biz bizeyiz
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    seni kazakistana gönderelim öncesinde tabi rusların nükleer denemelerinden rahatsız olmazsan

• quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

seni kazakistana gönderelim öncesinde tabi rusların nükleer denemelerinden rahatsız olmazsan

Alıntıları Göster
    tacikistanda bulundum, hiç tavsiye etmem, turist olarak bile gitme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b-broker

anlat hele
  • quote:

quote:

anlat hele

Alıntıları Göster

• Devlet iyi, komünist dönemden etkilenen her ülkedeki gibi... ulaşım çok ucuz, caddeler düzenli, kurallı, altgeçit olan yerlerde bile polis bekliyor. orası iyiama insanlar felaket.

Fuhuş, bakımsızlık, pislik hat safhada. kadınlar güzelleşmek için dişlerinin hepsini altın kaplatıyor.(altınları bizimki gibi değil, bakır rengi, çok kötü yani görüntü olarak iğreniyor insan)

Sabah sabah kapınızı çalıp, kapınızı süpürdüm bahşiş verin diyen insanlar olabiliyor :)

Evler tam anlamıyla harabe (orta sınıf için konuşuyorum) Benim misafir gittiğim iki ev saray gibiydi. İstanbulda o evler 3 milyon falan eder sanırım. Bunlar tüccarların evleriydi.

Kadınlar çalışıyor, erkekler genellikle pasif kalmış.

Telefon kulübelerinde bildiğin ev telefonu var, demir kafesle kilitlemişler, kablolar yolun üstünden falan geçiyor.

Memlekette yeşillik yok (yenilen yeşillikler :D) Türk lokantasında bile bulamamıştık.

Dil farsça, ticaret yapanlarla eski türkçeyle biraz anlaşabilirsiniz.

Kendi insanlarını bile sevmezler, fakirlikten gasp hırsızlık serserilik hastalık tavan yapmış.

Zengini çok zengin, fakiri sürünüyor.

Anne faktörü babadan daha baskın.

Türk dizilerine bayılıyorlar. Gittiğim zaman Gümüş izliyorlardı her gün. Günde 2 defa hem de. :D

aklıma gelenler bunlar.

İstanbul cafe'deki Trabzonlu abilerim akşama kadar taciklere kemençe dinletiyorlardı, onlara da selam olsun :D

-----------------------------

Yine istanbul cafe'de iki serseri tarafından bıçaklanıp öldürülen Nihat Abi'me Allah'tan rahmet diliyorum ... Tek suçu o iki serserinin aradıkları bir Türk'ü tanımadığını söylemesi...

• quote:

Devlet iyi, komünist dönemden etkilenen her ülkedeki gibi... ulaşım çok ucuz, caddeler düzenli, kurallı, altgeçit olan yerlerde bile polis bekliyor. orası iyiama insanlar felaket.

Fuhuş, bakımsızlık, pislik hat safhada. kadınlar güzelleşmek için dişlerinin hepsini altın kaplatıyor.(altınları bizimki gibi değil, bakır rengi, çok kötü yani görüntü olarak iğreniyor insan)

Sabah sabah kapınızı çalıp, kapınızı süpürdüm bahşiş verin diyen insanlar olabiliyor :)

Evler tam anlamıyla harabe (orta sınıf için konuşuyorum) Benim misafir gittiğim iki ev saray gibiydi. İstanbulda o evler 3 milyon falan eder sanırım. Bunlar tüccarların evleriydi.

Kadınlar çalışıyor, erkekler genellikle pasif kalmış.

Telefon kulübelerinde bildiğin ev telefonu var, demir kafesle kilitlemişler, kablolar yolun üstünden falan geçiyor.

Memlekette yeşillik yok (yenilen yeşillikler :D) Türk lokantasında bile bulamamıştık.

Dil farsça, ticaret yapanlarla eski türkçeyle biraz anlaşabilirsiniz.

Kendi insanlarını bile sevmezler, fakirlikten gasp hırsızlık serserilik hastalık tavan yapmış.

Zengini çok zengin, fakiri sürünüyor.

Anne faktörü babadan daha baskın.

Türk dizilerine bayılıyorlar. Gittiğim zaman Gümüş izliyorlardı her gün. Günde 2 defa hem de. :D

aklıma gelenler bunlar.

İstanbul cafe'deki Trabzonlu abilerim akşama kadar taciklere kemençe dinletiyorlardı, onlara da selam olsun :D

-----------------------------

Yine istanbul cafe'de iki serseri tarafından bıçaklanıp öldürülen Nihat Abi'me Allah'tan rahmet diliyorum ... Tek suçu o iki serserinin aradıkları bir Türk'ü tanımadığını söylemesi...
    fakeymişsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.