Şahsen Di Marzio güvendiğim bir isim. Boateng'e gelince; sıcak bir ortamda daha verimli olacağını düşünüyorum. Melo ile benzer kişilikler. Kendini saha içine verirse çok önemli bir koz olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Ross Barkley
quote:
Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34
Di Marzio güzel salliyor. Gecen senede cogu italyani bize almisti.
Şahsen Di Marzio güvendiğim bir isim. Boateng'e gelince; sıcak bir ortamda daha verimli olacağını düşünüyorum. Melo ile benzer kişilikler. Kendini saha içine verirse çok önemli bir koz olur.
Alıntıları Göster
geleceği gören biri değilim ama tahminim gelirse işe yaramaz.
Orta saha lazım ama boateng değil!
Potansiyeli çok yüksek ama disiplinsiz , Hamza hoca oğullarını(Umut Olcan Emre Çolak) kesebilirse tekrar formuna dönebilir
quote:
Orijinalden alıntı: fatihterimingazi
Potansiyeli çok yüksek ama disiplinsiz , Hamza hoca oğullarını(Umut Olcan Emre Çolak) kesebilirse tekrar formuna dönebilir
zuzu
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerist_
Gala zu Fenerbahçe ?
Fener zu Avrupa Ligi
quote:
Orijinalden alıntı: Manciaa
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerist_
Gala zu Fenerbahçe ?
Fener zu Avrupa Ligi
Alıntıları Göster
lazım değil demeyi bırakın her türlü iş yapar yalnızca il 11 için düşünmeyi de bırakın SINIR KALKTI OLUMMMM :)
quote:
Orijinalden alıntı: Spirit of Fox
Türkçe yazsanız ölüyor musunuz ?
Önce kendin Türkçe 'yi düzgün kullan.. 4 kelimelik cümle kurmuşsun baştan aşağı anlatım bozukluğu
Çöp
quote:
Orijinalden alıntı: krts42
quote:
Orijinalden alıntı: Spirit of Fox
Türkçe yazsanız ölüyor musunuz ?
Önce kendin Türkçe 'yi düzgün kullan.. 4 kelimelik cümle kurmuşsun baştan aşağı anlatım bozukluğu
adam anlatım bozukluğu konusunda ornek cumle yazmış
quote:
Orijinalden alıntı: Feitan
Fener(şampiyon olamayan)bahçe zu başakşehir ?
Şunu yazarkenki ruh halini merak ediyorum. Çok komik olduğunu mu düşündün acaba?
Bu ne ya herkes eksi almış
quote:
Orijinalden alıntı: 1881
quote:
Orijinalden alıntı: Feitan
Fener(şampiyon olamayan)bahçe zu başakşehir ?
Şunu yazarkenki ruh halini merak ediyorum. Çok komik olduğunu mu düşündün acaba?
Alıntıları Göster
Sende 1881 nick yapınca çok mu cool olduğunu sanıyorsun ya da Ata'ya böyle mi saygı olunuyor ?
@1881
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007
Sende 1881 nick yapınca çok mu cool olduğunu sanıyorsun ya da Ata'ya böyle mi saygı olunuyor ?