Şimdi Ara

Keyfi hizmete mahsus araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Keyfi hizmete mahsus araçlar
  • Hurdadan nasıl keyif alıyorlar anlamıyorum.
    1 ay önce şahin aldım,acemiyim :)
    Böyle berbat bi araba görmedim arkadaş :D dönmüyor sıcakta kullanılmıyor :D vs...
    şimdide satıyorum aracı,uğraşılmaz bu hurdalarla
  • Bende bir dönem kartal sürmek durumunda kamıştım eski sahibi minicik spor direksiyon koymuş araba dönmüyordu :)
    Herkesin keyfine karışmak istemem ama fiyatları neden bu kadar şişiryorlar okdar masraf oluyormudur sizce ?
  • Araçlar orjinal olsa (ki orjinal olanlar hala var), düşünülebilir. Meraklısı vardır, garajında saklar çok kısa geziler yapar. Ilandaki araçlar çöpün de çöpü. Kafasına göre sağdan soldan bulduğu ile değiştirmiş arabayı, bedava verse trafikten düşürür, sokak kendilerine ev yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden eski devlet araçlarının üzerinde şablonla yazıyorlardı yanılmıyorsam "X Belediyesi, Resmi Hizmete mahsustur" diye. Onların özentisi tabiki. sonuçta Tofaşların çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bir an önce kurtulmamız gerekir şu araçlardan.
  • Çöp. Geri dönüşüme gitmeli hepsi. Hele o bise 11 isteyeni bulup döveceksin. 300 kilo tenekeye 11 istiyor. Elin almanıda 5 bin euroya bmwye binsin.

• Devlet bir ara toplicakti bu arabalari. Toplasalar artik keske

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.35

• Ustune 11 bin verirse olur oda belki..
    Harcayacagim zamanin 11 bine degip degmeyecegini hesaplayip oyle..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • e sıfır aldığı aracı 2 sene sonra ilana sıfır aldığından daha yüksek rakama koyana birşey demiyorsunuz da bu araç sahiplerine mi kızıyorsunuz?

ülke gerçeği bu kabul edin, en baştaki adam uçağında ne dedi... ben yapıyorum siz de yapın, nasılsa her haltı yiyip rabbim affettsin milletim kusura bakmasın deyip geçilebiliyor, yapana da kızmayın bu yüzden
  • Bizim mahalledede var murattan adam her yerine hella far takmis bağajda 2.5 metre anten var kapısındada keyfi hizmete mahsustur yazıyor birde arka camın sağ alttarafında "ne baktın" gibi bi yazı yazıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.35

bu hurdacılar alem ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.