Şimdi Ara

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
5
Favori
8.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemsch

arkadaşlar win 8.1 ev öğrenci sürümü mü? işyeri için kullanabilirmiyim?
    bu konuda detay bulamadım. ayrıca yeni alınan bilgisayara mı kurmak gerekir? sorularla doluyum :)

İlk mesaji okusan butun detaylari bulacaksin aslinda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok format atan birisi olarak surekli etkinlestirme hakkini astigim icin microsofttan telefonla etkinlestiriyorum. Bu key olur mu, herhangi bir fikrim yok.
    Ben eski kampanyadan almistim bir kendime bir babama. Babam kullaniyor sadece ati hd4000 serilerinde ekrani tam tapamiyoruz. Zor bir yolu var modifiye sürücùler filan. Kendim 8 de 8.1 de kullandim. 7 gibisi yok. Yarin öbürgün calismayan bir program icin full sistemi yükleyemem kusura bakmasın. Hızlı mı derseniz ben fark göremiyorum. Dokunmatik olmadiktan sonra da metro arayüzü cok sacma geliyor bana. Biz böyle uygun gördük böyle kullanın diretmesini hoş bulmadım.
    8 me gibiydi 8.1 de anca vista ayarina gelmis. Win 7 lisanssız kullananlar bir daha düşünsün.

• fiyat uygunmuş deyip windows 8 e atlamayın, birçok programla ve sürücüyle uyumsuzluk sorunu mevcut hala
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    ilk mesajınızı okudum fakat anlamadım. piyasada oem olarak satılan lisanslar 4 adet ana donanım parçası alındığında geçerli oluyor. bir de kit olarak satılan türü var, bunu hangi makineye kurarsanız orada yasal olarak kullanılıyor.
    ayrıca ev öğrenci ibareside göremedim. ofis olarak kulkanılırmı bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: qedo

quote:

Orijinalden alıntı: BUGATTI

Bu key lerin Ebay dekiler gibi 3 ay sonra patlamayacağı belli mi ?

bende bunu merak ediyorum......

bide baska makınaya kuruluyormu.....

bilgilendirirsenız makbule gecer ....

win8 orjinal ım var ....ama bu fiyat a 8.1 alınır.....

İlk mesajı editledim.

Microsoft u aradım. Şirketlerin toplu olarak aldıkları keylerden, geliştirici v.s... satılmaması gereken bir key bu dedi. Ama orjinal değil demedi. Bilgi olsun.
  • quote:

quote:

Orjinal windows 8, 8.1'e güncelleniyor. Tekrar almanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

quote:

Orjinal windows 8, 8.1'e güncelleniyor. Tekrar almanıza gerek yok.

bunu bilmiyordum harbiden....

tesekkur ederim bilgilendirdigin için......eksik olma
  • 31.19 dolar olmuş fiyat
    İlla telefonla mı görüşmek lâzım?

• Ben bir türlü paypal ile alışveriş yapamıyorum geri para iadesi yapıyor çözümü bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

8. Live Chat sayfası açılıyor. Müşteri temsilcisi az önce kopyaladığımız kodu istiyor, yapıştırıyoruz. Sonrasında, JoinMe adlı programı yolluyor, yüklüyoruz. Az önce yüklediğimiz programla bilgisayarımıza bağlanıyor.
    9. Bağlandıktan sonra LiveChat sayfasından bir link yolluyor. Linke tıkladıktan sonra Win8 keyimizi alıyoruz. Keyi aldıktan sonra pencereyi kapatabiliriz.

Live Chat'e bağlanma sebebi key'i girdiğinizde çalışıp çalışmadığını kontrol etmek, bunu önemsemiyorsanız boş yere 1.5 dolar fazla para vermeyin G2A Shield istemediğinizi alışverişin başında belirtin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vassel -- 18 Temmuz 2014; 15:56:54 >

• key'i 17,5 dolara aldım, şimdi windowsu indiriyorum. yükledikten ve aktive ettikten sonra yine yazarım. Konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun

Edit = Windowsu Flash belleğe atıp temiz kurulum yaptım aktifleştirdim. 10 Numara 5 Yıldız oldu. . Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu arada temzi kurulum yapacak arkadaşlara bi tavsiye aldığınız CD-KEY i bi kağıda yazın yükleme yaparken lazım oluyor. windows u yükledikten sonra key girerim diyordum bu yüzden aldığım keyi flash a atmıştım. kurulum ekranında key isteyince ... gibi kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreenLine -- 19 Temmuz 2014; 20:04:17 >

• Bende 1 tane aldım gayet güzel bir kampanya ileride keyler patlamazsa güzel olur :)
  • Rehberi hazırlayan arkadaştan Allah razı olsun. Bende bitane aldım bugün. Inşallah sıkıntı olmaz ilerde

• Stock Bitti sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Stock Bitti sanirim

Arada kontrol edin, sürekli stok bitip geliyor.

• bende almayı düşünüyorum bu aralar
  • Bende alıcam baktım bi çakal burdan alıp sanırım gitti gidiyor üzerinden 79 tl ye satıyor. Bende dedm neden böyle ucuz araştırdım burayı buldum şimdi 45 tl ye alıcam paşalar gibi oh canıma deysin. Konuyu açana teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riukeen

Bende alıcam baktım bi çakal burdan alıp sanırım gitti gidiyor üzerinden 79 tl ye satıyor. Bende dedm neden böyle ucuz araştırdım burayı buldum şimdi 45 tl ye alıcam paşalar gibi oh canıma deysin. Konuyu açana teşekkürler.

Rica ederim.
    Kim satiyor 79 tl ye :)

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    gittigidiyorda arattır bak en ucuza kaça satılıyor orda gördüm onun vesilesiylede burayı buldum şimdi aldım keyfim yerinde :)

birde Office 2013 pro bulsak şöyle ucuza ne güzel olacak..
  • Bu arkadaşlar bilgisayara crack tarzı bir işlem yapıyor olmasınlar. Nasıl loader ile windowsu orijinal yapıyorsak bu da öyle bir şey olmasın? Şahsen ben başka birinin sistemime program kurmasını istemem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.