Şimdi Ara

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
5
Favori
8.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://sales.liveperson.net/hc/45649138/?cmd=file&file=visitorWantsToChat&site=45649138&byhref=1&SESSIONVAR!skill=EMEA.TR.TS.Concierge&imageUrl=https://sales.liveperson.net/hcp/Gallery/ChatButton-Gallery/English/General/1a

Uğra bana bi bakalım neymiş. Günde ne az 7-8 kişi geliyor bu şekilde. Microsoft ürünlerinin Amazon ve MicrosoftStore dışında bir internet sitesi üzerinden satışı yasal değil( Mağazası olanları geçersek tabi ).
    Daha önce kiminle görüştüğün hakkında bir fikrim yok ama o lisansın ben orjinal olacağını sanmıyorum.

http://pinpoint.microsoft.com/tr-TR/home Microsoft'un bütün dereceli iş ortakları bu sayfa üzerinde mevcut. Arayıp hepsiyle konuşun. Buradaki firmalardan daha uyguna satabilecek birisi olmayacaktır. He MSDN veya bunun gibi bir lisans alıp abonelik usulu kullanıcam derseniz orjinal olarak kullanılır tabii ki ama 3-5 ay sonra etkinleştirmesi patlayınca 444 67 87 numaralı telefonu arayıp ağlamayın rica ediyorum. :) Yasal kullanmazsınız ammenna gider paraya kıyar alırsınız o da kabulümdür lâkin böyle şeylerde patlamayın , dikkatli davranmanızda fayda var.
    Alacak arkadaşlara şimdiden saygılar.

• Microsoft u aradigimda gorustugum musteri temsilcisi; orjinal ama bu kodlarin satilmamasi gerekirdi, sirketlere toplu verilen lisanslar, sirket disinda kullanilmamasi gerekirdi dedi.

İnsanlarin almasi ya da almamasi bana bir kar-zarar getirmiyor, alacak olanlar tabi ki iyi dusunsun. Kefil degilim siteye, alakam yok, ilk mesaja da yazdim, sorumluluk kabul etmiyorum.

Ben iki tane aldim, kullaniyorum. Simdilik problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler single language üzerine proya yükseltilebilrmi acaba*
  • bedava orijinal varken para vermek ne ya.. Windows 8 ilk çıktığında WMC KEY DAĞITMIŞTI!!!!! Hotmail adresinizi girerek bedava key vemişti kurulumu yaptıktan sonra ''özellik ekleme''den aldığınız keyi girerek orijinal sürüm oluyordu+dahası var
  • snop02 kullanıcısına yanıt
    Skype ile etkinleştirme var.ORJİNAL olmasa Microsoft etkinleştirmeyi kabul eder mi?
  • Paypal ödemesinden sonra sizin dediğiniz işlemlerin hiç biri olmadı. Telefon numaramı gireceğim ekranda tam numaramı yazacakken hiç bir şey yapmadan direkt keyi verdi. Numaramı yazamadım bile. Ayrıca o dediğiniz 5 tane mail falan da gelmedi sadece 3 tane geldi. Sadece satış onayı gereken postadaki bağlantıya tıkladım. Kullanıyorum, sorun yok.
    Haberdar eden arkadaşa teşekkürler.
  • eAkman E kullanıcısına yanıt
    Ben de sitenin yabancısıyım o yüzden başıma gelenleri aynen yazdım.
    Sizin mesajınızı da ilk mesaja ekliyorum, birilerine yardımcı olur.
  • Teşekkürler orjinal bir win 8.1 imiz oldu.
  • Kolay gelsin yahu ben gidip orijinal alıcaktım win 8.1 proyu da bu konuyu gördüm burda sadece yükseltmek için mi key veriliyor pek anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Sevincer

Kolay gelsin yahu ben gidip orijinal alıcaktım win 8.1 proyu da bu konuyu gördüm burda sadece yükseltmek için mi key veriliyor pek anlamadım.

Sadece yukseltmek icin degil, temiz kurulum da yapilabiliyor. Mesela ben freedos makineye kurdum.
    Ayrintili bilgi ilk mesajda mevcut.

• Benim arkadaşım ordan win8 pro almış onu win8.1 e yükseltebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Benim arkadaşım ordan win8 pro almış onu win8.1 e yükseltebilir mi?

Buradan key alirsaniz bir sistemi yukseltmek zorunda degilsiniz. Msdn win 8.1 pro yu deneme key ile kurup ardindan buradan aldiginiz keyle akriflestireceksiniz. Sonuc olarak win 8.1 pro kullaniyor olacaksiniz.

Yalniz win 8, ucretsiz olarak 8.1 e yukseltilebiliyor olmasi lazim.

• Riukeen kullanıcısına yanıt
    ofis pro plus 2013 var bedava
  • snop02 kullanıcısına yanıt
    :D internette az araştırdım reddit sitesinde birsürü lisans var çok ucuza ama orası daha güvensiz bir yer demedi demeyin... office 2013 pro plus(ingilizce) lisansı aldım ordan 20 dolara
  • valla ben o riski göze alamadım verdim 1,35 doalrı :D
  • Riukeen kullanıcısına yanıt
    siz bilirsiniz 80 e yakın etlinleştirdim,sıkıntı yok
    +para ile ne alakası var.Benimkiler hayrına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 5 Ağustos 2014; 22:07:48 >
  • benim aldığım windows 8 keyi (8.1 değil) çalışmadı. ticket açtım geri dönüş bekliyorum.
  • eğer keyiniz retail key ise 8.1 güncellemesi ile 8.1 elde edebilirdiniz.
    şunu deneyebilirdin retail olup ulmadığına;http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-assistant-download-online-faq buradan 8ve 8.1 yükseltme yardımcılarını indirirdin.
    İlk olarak 8 indirmeye başlardın.%2 civarına gelince kapatırdın.Sonra 8.1 i çalıştırırdın indirme olarak iso seçerdin.8 keyi ile 8.1 orginal iso elde ederdin...
    eğer aldığın key MAK key ise Windows 8.1 güncellemesi gelmezdi!!(tecrübe)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snop02

eğer keyiniz retail key ise 8.1 güncellemesi ile 8.1 elde edebilirdiniz.
    şunu deneyebilirdin retail olup ulmadığına;http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-assistant-download-online-faq buradan 8ve 8.1 yükseltme yardımcılarını indirirdin.
    İlk olarak 8 indirmeye başlardın.%2 civarına gelince kapatırdın.Sonra 8.1 i çalıştırırdın indirme olarak iso seçerdin.8 keyi ile 8.1 orginal iso elde ederdin...
    eğer aldığın key MAK key ise Windows 8.1 güncellemesi gelmezdi!!(tecrübe)

Dediğiniz olayı yaptım zaten ancak keyi girdiğimde bu hata geliyor hiçbir şey yapamıyorum

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum.

• Konuyu uplayalım

Bir sorum var, bu müşteri hizmetlerinin masaüstüne gelmesi olayı falan 8.1 deneme sürümünü kurduktan sonra oluyor değil mi? Neden başka bir bilgisayardan yapamıyoruz, neden bize kodu direk vermiyorlar da masaüstüne erişim istiyorlar? Sıkıntı bir durum. g2a güvenilir site de güvenmediğim nokta key'in geçerliliği.

Özgür hocam senin key işi noldu? Geri dönüş yaptılar mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.