Şimdi Ara

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
5
Favori
8.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sifirdan yukleme yaptim sorunsuz aktive etti. Konuyu acan arkadasa tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Haklısın temiz bir indirme & kurulum yapayım ben de. Win95'ten beri 15 yıldır ilk defa işletim sistemi lisansı satın alıyorum çok heyecanlıyım :)
  • ergin45 E kullanıcısına yanıt
    :) windowsun sitesinden indir tertemiz kafan rahat olur hiçtiyse el değmemiş benim win 7 home basic orjinaldi toshiba sağolsun :)
  • Ben sepete attım ödeme sayfasında skrill seçtim hesabım yoktu ödeme sayfasını kapattım , skiril hesap açtım filan tekrar girince ödeme tamamlama için bir seçenek bulamıyorum sipariş bilgisi var sadece status pending yazıyor.
    aşağıdaki resideki gibi kaldı nasıl ödemeyi tamamlamam lazım bulamıyorum.

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alias57 -- 13 Ağustos 2014; 23:41:26 >

• bu arada neden tek pc destekli alıyorsunuz ki, bu fiyata 2 pc destekli keyler var, ne kadar güvenilir bir site bilemem ama alımlarınızda sorun çıkmadığını yazmışsınız, o zaman sorun yok 2 pc destekli keyleride alabilirsiniz, ne olacak altı üstü bir pizza parası, vakti zamanda bircok site önerdim, en sağlamı plati.ru idi, şimdi kına yaksınlar plati.ru w8 ve türevlerini satmıyor artık, bu site de plati benzeri (taklidi) bişey , ama plati kadar içerikli değil, üstelik oyun keylerini plati.ru dan aldığını düşünüyorum, birçok uyanık plati.ru dan key alıp satmaya çalışıyor, özellikle oyunları....

neyse konumuza dönelim, konuyu açan arkadaşa tşklr, konuda verdiği link tek pc için, ben size 2 pc için link vermeyeceğim, ama nasıl bulabileceğinizi gösteren resim yüklüyorum,konuyu açan arkadaşın dediği gibi sorumluluk size ait,

not: fazladan1.34 dolar yüzdeyüz garantili alışveriş için veriyorsunuz, yani iyi bişey, bunun karşılığında pcnize bağlanıp aktivasyonu kendileri gerçekleştiriyor, keyde bir sorun çıkarsa veya netinizde, keyi değişiyorlar yada başka zaman hallediyorlar, yani iyi bişey,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 14 Ağustos 2014; 3:05:13 >

• Ben telefonla aranmayı beklerken keyler geldi. İlginç.

Ekleme:
    2 adet key almıştım. Başta çalışıyorlardı ama daha sonra ikisi de iptal edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technomania34 -- 18 Ekim 2014; 10:11:07 >
  • Beyler keyim nedense engellenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Beyler keyim nedense engellenmiş

Nasıl bir hata alıyorsunuz?

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Nedense engellediler bence almayın oradan key.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Ingilizceniz varsa siteyle görüşün isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 19 Eylül 2014; 21:02:41 >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Bu g2 miydi neydi onu almadık ya ilgilenirlermi micosoftla iletişime geçtim yapıcak birşey yok diyor.
  • arkadaşlar g2a'dan keyi alacağım ancak şimdi laptopda win7 kurulu bu bilgisayardan alıp yapsam olmuyor mu ?
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    Olur sitesinden indirebilirsin sonra benim gibi kötü bir sonuçla karşılaşabilirsin.
  • ben bu siteden oyun key almıştım bi sıkıntı olmadı
    bende almayı düşünüyorum ama arkadaşın gibi hata veren oldumu güvenilirmi ona göre alacam..
  • tiesto77 kullanıcısına yanıt
    Alma Bir kaç ay sonra engellendi.
  • MSDN keyidir bunlar. Aynı MSDN hesabından alınan keyler birbirine çok uzak noktalarda veya limitten fazla bilgisayarda aktifleştirilirse o MSDN hesabı kapatılır ve alınmış olan keyler deaktif edilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

MSDN keyidir bunlar. Aynı MSDN hesabından alınan keyler birbirine çok uzak noktalarda veya limitten fazla bilgisayarda aktifleştirilirse o MSDN hesabı kapatılır ve alınmış olan keyler deaktif edilir.

g2a shieldle aldım ben, öyle bir durumda yeni key veriyorlar.
  • satıcısı sertifikalı kişilerden seçer ve aldığınız keyi amacı dışında kullanmaya kalkmazsanız hiçbir sorun olmaz....
  • Arkadaşlar selamlar,

Geçtiğimiz hafta site üzerinden bir adet Windows 8.1 Pro key'i satın aldım. Lakin marketplace satıcıları arasından (büyük hata ederek) daha ucuz bir tanesini seçtim ve nitekim key'in kullanım süresi dolmuştu. En sonunda ücreti iade ettiler ancak şimdi de ellerinde key yok; kendilerinde de, üçüncü parti satıcılarda da. Önerebileceğiniz bir başka güvenilir platform var mı acaba?

Teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.Goshin

Arkadaşlar selamlar,

Geçtiğimiz hafta site üzerinden bir adet Windows 8.1 Pro key'i satın aldım. Lakin marketplace satıcıları arasından (büyük hata ederek) daha ucuz bir tanesini seçtim ve nitekim key'in kullanım süresi dolmuştu. En sonunda ücreti iade ettiler ancak şimdi de ellerinde key yok; kendilerinde de, üçüncü parti satıcılarda da. Önerebileceğiniz bir başka güvenilir platform var mı acaba?

Teşekkürler. :)

var , plati.ru'nun sertifikalı satıcıları, yani çok güvenli, ama genele link vermiyorum, şu ana kadar çok kişi link istedi hepsinede yolladım, eğer sende istiyorsan özelden mesaj at....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.