Şimdi Ara

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
5
Favori
8.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 18 Ekim 2014; 12:20:06 >

• keyi niye direk vermiyorlar?
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Sanırım çalıştığını bizzat görmek istiyorlar. Başka bir neden varsa bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

keyi niye direk vermiyorlar?

Aynen benim de o kafama takıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WIN 8.1 Enterprise kursam onuda etkinleştirebilir miyim?
  • ne zamandır uygun fiyata windows arıyordum bende sağolasın,

ama benim anlamadığım bende zaten windows8.1 kurulu ve aktifleştirmedim. yeniden kurulum yapmadan kodu alsam oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

ne zamandır uygun fiyata windows arıyordum bende sağolasın,

ama benim anlamadığım bende zaten windows8.1 kurulu ve aktifleştirmedim. yeniden kurulum yapmadan kodu alsam oluyormu?

Kuruluysa sorun yok. Siz direk satın alabilirsiniz. Ben en baştakileri freedos lar için yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim haber verdigin icin, az önce satın aldım 21 küsür dolar tuttu ve pro key satın aldım şu anda windows etkinleştirildi.

aynen senin yazdığın gibi yaptık alışverişi. bende paypal ile ödedim ama beni telefonla aradılar teyid için sanırım, neyseki ingilizce biliyorum. adresi sordular, email adreslerini falan.
  • karakoyunn kullanıcısına yanıt
    Ben iki kere alışveriş yaptım ikisi de tarif ettiğim gibi oldu. Benim ingilizcem iyi değil, arasalar ne derdim bilmiyorum. Demek ingilizcesi iyi olanları arıyorlar.
  • şuanda farkettim ben paypal üzerinden kredi kartım ile ödeme yapmışım, paypal hesabımdaki para hala duruyor. sanırım kredi kartı ile işlem yaptığımdan dolayı beni telefonlar aradılar.

buarada bilgisayara format atsam bu keyi yeni formatlı bilgisayarda tekrar kullanabiliyorum değilmi?
  • gayet alınabilir bir şey fakat ararlarsa ne diyeceğim ingilizce bilmiyorum ki :D
  • karakoyunn kullanıcısına yanıt
    Kod bizim olduguna gore istedigimiz kadar format atabiliriz, sorun olmaz.

Bu arada siz telefon numaranizi yazdiktan sonra Call a mi tikladiniz. Ona tiklamadan da devam edilebiliyor. Bilgi olsun beni bu yuzden aramadilar galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

gayet alınabilir bir şey fakat ararlarsa ne diyeceğim ingilizce bilmiyorum ki :D

Telefon numarasi yazdiginizda Call a tiklamayin alttan devam edin aramazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

gayet alınabilir bir şey fakat ararlarsa ne diyeceğim ingilizce bilmiyorum ki :D

Telefon numarasi yazdiginizda Call a tiklamayin alttan devam edin aramazlar.

tamam hocam bakayım bir
  • bişi sorucam şimdi başka bilgisayara kuarabiliyor muyuz diyelimki bunu kullanmayaağız artık. aynı anda demiyorum hani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Kod bizim olduguna gore istedigimiz kadar format atabiliriz, sorun olmaz.

Bu arada siz telefon numaranizi yazdiktan sonra Call a mi tikladiniz. Ona tiklamadan da devam edilebiliyor. Bilgi olsun beni bu yuzden aramadilar galiba.

ben ödemeyi yaptıktan sonra bi sayfaya yönlendirdi, o sayfada 12 dakika içerisinde şu numaradan aranacaksınız dedi. +48 ülke kodu ile başlayan numara. 5 dakika sonra aradı bi eleman, ismimi sordu, adresi sordu, email adresimi sordu cevapladıktan sonra teşekkür etti kapattı. telefon teyidinden sonra ödeme gerçekleşti, paypaldan mesaj aldım ödeme yaptığıma dair.

telefondan 1 dakika sonra sayfadaki link etkinleşti ve token kodunu aldım.
  • Windows 7 32 bit trial (90 günlük)kullanıyorum,bu keyi satınlarak nasıl bir yol izlemeliyim , win 8.1 legal olarak indirebilceğim bir yer var mı? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Windows 7 32 bit trial (90 günlük)kullanıyorum,bu keyi satınlarak nasıl bir yol izlemeliyim , win 8.1 legal olarak indirebilceğim bir yer var mı? yardımcı olursanız sevinirim

Pm atiyorum dostum.

• diyelim ki format attik ayni keyi tekrar kullanabiliyor muyuz? bildigim kadari ile her formatta telefonla aktiflestirme istiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

diyelim ki format attik ayni keyi tekrar kullanabiliyor muyuz? bildigim kadari ile her formatta telefonla aktiflestirme istiyordu

Forumda okuduğum bir konuda öğrendiğim kadarıyla söyleyeyim, yanlışsam bilen biri düzeltsin...

Her formattan sonra yukarıda ki key le Win8 kurup, kendi key imiz ile aktifleştirme yapabiliyoruz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.