Şimdi Ara

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
5
Favori
8.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de aldığım 2 adet key gitti. Hepimize geçmiş olsun.
  • yöntem patladı mı şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalsitana

yöntem patladı mı şimdi?

Önce ben aldım bu keylerden 2 tane, benimkilerde bir sorun yok.
  • bende alalı bayağa oldu hiç bi sorun yok
  • Ne güzel aldığımdan beri kullanıyordum bi format atayım dedim key bloklanmış :(
    Aktif edenler format atmasın sakın.
    Neyse orijinal win 7 mi yükleyeceğim onu kutulu almıştım.
  • Benimde engellendi
  • Ben key imi girdim şuan kullanıyorum. Keyim blocklu mu format atarsam sorun olur mu nereden öğrenebilirim?

Keyi blocklanan arkadaşlar keşke 1-2$ lık güvence ile alsaydınız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alias57

Ne güzel aldığımdan beri kullanıyordum bi format atayım dedim key bloklanmış :(
    Aktif edenler format atmasın sakın.
    Neyse orijinal win 7 mi yükleyeceğim onu kutulu almıştım.

Anlamadigim nokta, key bloklandigi anda windows bunu kullanirken size urun etkin degildir uyarisi ile size iletmez mi ? Neden yeniden etkinlestirirken sikinti cikiyor da kullanirken cikmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nereden baksan 1 sene olacak patlamadı kardeş formatta attım herbirşey yaptım bilgisayarda crackli 1 tane programım yok office 2013 pro + win 8.1 ama yinede dikkati elden bırakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

satıcısı sertifikalı kişilerden seçer ve aldığınız keyi amacı dışında kullanmaya kalkmazsanız hiçbir sorun olmaz....

Sertifikali kişi olup olmadıklarını nasıl anlıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

satıcısı sertifikalı kişilerden seçer ve aldığınız keyi amacı dışında kullanmaya kalkmazsanız hiçbir sorun olmaz....

Sertifikali kişi olup olmadıklarını nasıl anlıyoruz?

ben kesinlikle g2a.com önermiyorum ve önermedim, eskiden plati.ru vardı, şimdi plati.ru'daki satıcılar yok, konu güncelliğini yitirmiştir,

bu arada isimlerinin yanında sertifika vardı onları tıkladığınızda detaylı bilgi çıkıyordu (plati.ru'da), neyse ben 2 adet ofis almıştım, maşaallah,

neden maşaallah diyorum, çünkü defalarca format atmama rağmen keyler sağlam çıktı, demekki neymiş alırken satıcılara dikkat edecekmişiz, tabi link bulursanız alırsınız,

windows 10 çıkmasına 1 hafta kala, (deneme amaçlı almış olduğum windows 8.1 pro key çalışıyorsa halen, ki çalışacağına inanıyorum, çünkü güvenli bir satıcıdan aldığıma inanıyorum) , 9 dolarlık windows 8.1 pro linki vereceğim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 15 Haziran 2015; 13:17:08 >

• windows 8.1pro güncel fiyat

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum.

satıcı hakkında bilgi, sertifikalı, 41 adet satış yapmış, 0 geri iade,

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.