Şimdi Ara

Keyleri iptal edilenler oldu bu yüzden yöntemi kaldırıyorum. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
5
Favori
8.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 8 kurup keyi yazdıktan sonra 8.1 güncellemeyi denediniz mi ?
    Bilet normal destekteyken hızlı hızlı cevap veriyorlar çözüm arıyorlardı ancak bilet Marketplace'e transfer oldu 2 gündür cevap yok bekliyorum 72 saat süre vermişlerdi6 saat filan kaldı sonra başka kanallardan şansımı deniycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Windows 8 kurup keyi yazdıktan sonra 8.1 güncellemeyi denediniz mi ?

Ben bu keyi alarak denedim

https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html

ancak aldığım keyin global key olmadığını söyleyerek kabul etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

Windows 8 kurup keyi yazdıktan sonra 8.1 güncellemeyi denediniz mi ?

Ben bu keyi alarak denedim

https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html

ancak aldığım keyin global key olmadığını söyleyerek kabul etmedi

https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html

Ben bu keyi alıp sorunsuz güncelledim. Bilmiyorum aralarında fark var demek ki

• Keyi aldıktan sonra windows un sitesinden indirebilirsiniz oradan indirip pc ye format atın daha güvenli bir windowsumuz olur.
  • Orjinal sitede öyle satamıyorlarken bu site nasıl bu fiyata satıyor?Bu işte bir şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bunun 2 pc olanı da varmış. sanırım 2 cd key gönderiyor,bence bu daha ideal. Masaüstümü 8.1e de yükseltebilirim bu sayede hem dizüstümü.
    https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-1-professional-2-pc-retail-cd-key-global.html

2 pc olan key ile 2 masa üstü etkinleşir mi ? yoksa 1 masa üstü bir dizüstü mü ? cevap verirseniz sevinirim

• Kardeşim Türkiye yok sıkıntı olur mu bende şuam w8 single language var ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende site üzerinden key satın aldım sorunsuz bi şekilde bütün işlemleri gerçekleştridim. Telefonla arama filan ben de de olmadı. bi link gönderdi önce microsoftun sitesinden 8.1 pro 64 bit indirme linki. daha sonra key verdi. keyi girerek indirme işlemini başlattım. keyi daha önce indirip kurduğum windowsuma denedim aynı zamanda da keyi kabul etti ve orjinalleştirdi. ben temiz bi kurulum olsun diye microsoft üzerinden indirdiğim 8.1 pro ile format attım ve key ile de aktifleştirdim sorunsuz bi şekilde kullanıyorum. temiz kurulum açısından sıkıntı yaşayanlar keyleri ile microsoftun sitesinden oynanmamış 8.1 indirebilirler.
  • Arkadaşlar 8.1 İso'larını İngilizce mi indiriyorsunuz, daha sonra Türkçe yapabiliyor muyuz ya da direk Türkçe sürümü indirebilmemiz mümkün mü?
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    8.1 Update 1 TÜRKÇE indir.850mb update 1 güncellemesinden kurtul.Bas keyini etkinleştir
  • hocam ben ödemeyi yaptım 10 dakika sonra direkt keyi verdiler. telefonumu da verdim aramadılra
    Windows un sitesinden indirme yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Windows un sitesinden indirme yap.

Böyle bir indirme yöntemi yok maalesef, microsoft işletim sistemlerinin indirilmesine izin vermiyor yasal olarak. Eğer varsa da ben bilmiyorum en azından Türkçe...
    Ben sitesinden indirdim keyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

Buradan 8.1 i indirebilirsin keyinle.
  • Bende aldım bir adet :) 17$ tuttu. Şimdi 8.1 e yükseltiyorum windows 7 yi. Lisansı pcye bağlanan chat sayfasındaki yardımcı arkadaşla girdik. Her şey tamam dedi.
  • Arkadaşlar windows 8 single language yüklü , etkinleştirmek için acaba hangisinden alıp kurmalıyım? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • ben de aldım 16$ + bişeycikler ekledi 16,95 tuttu. Bağlanayım felan diyen olmadı mailler geldi, son mailde get your key'e tıkladım direkt key geldi. Keyi girdim etkinleştirdim bakalım. Umarım patlamaz :D
  • ergin45 E kullanıcısına yanıt
    Keyle bu siteden windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only indir temiz bir windows kullanalım hiçtiyse birşey olma derdi olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.