< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KFC Xtreme Menü + 10'lu Hotwings Menü + Panini Burger + Biscuit [Tadım Notum ve Fotoğraflar] (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: umut_shn
Yeni kfc incelemesi yapıcak mısın yakın zamanda acaba
dostum, günaydın et lokantası incelemesi yapacağım. -
-
Bu tarz böyle hamburgerdir tavuktur falan filan tadı güzel de hiç doyurmuyor ya. Üstelik çok pahalı geliyor bana. Adam akıllı doymak için 15-20 lirayı gözden çıkarman gerekiyor. Bence tamamen zengin işi bunlar. -
-
-
-
hiç unutmam 2008 yılıydı metallica konseri için İstanbul'daydık ve kfc'ye gittik o zaman xtreme menüyü 10 liraya aldıydık. şimdi olmuş 50tele vay bee.
-
-
2010'lu yılların başındaki kendi halim aklıma geliyor bu konularda ya. aynı bu şekilde haftada 3-4 defa dışardan yemek söyler leyla ve mecnun eşliğinde yerdim. daha basit ve güzel zamanlardı. üstelik dışardan gelen yiyeceklerin tadı şimdiki gibi leş değildi. herkes hakkıyla yapar gönderirdi yemeğini.
bi mekan vardı oradan 1 tam karışık kumpir birde sosisli sandviç söyler yerdim, burger king'den triplle whooper söyler içerisine de 8 tane peynir koydururdum yanına da chicken tenders ve chicken burger, pizza hut'dan o zamanlar kare pizza gibi bir menü vardı onu söylerdim. mcdonalds'dan double quarterpounder söylerdim. virgo döner vardı çok meşhurdu o zamanlar kimse bilmezken iskenderun usulü efsane tavuk döner yaparlardı ama sonraki yıllarda bozdular kapandı gitti zaten yılların mekanı.
-
hocam adanada mıydınız ?
-
aynen.
-
Çok severdim virgoyu şimdi gel de anlat millete böyle böyle bi döner vardı hepsinden önce diye muzlu süt yapardım bi de üstüne spazm geçirmelik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
karşısında da yaprak döner var virgonun. iskenderini çok severim onların da. işin güzel tarafı onlar 20 yıldır aynı lezzeti koruyorlar.
-
kfc yemeyeli yıllar oldu, genelde başarısızlar bulunduğum yerde eve siparişte, mekana gidip yemek için de doymayacakmışım hissi veriyor, büyük kayıp ama hayat devam ediyor, görünce yine canım çekti ama o kadar,
-
Popeyes önerebilirim hocam daha f/p menüleri var
-
Biliyorum, ben acıyı pek sevmesem de tercihim sanırım KFC olur, bu işin franchise kısmının kralı bunlar kabul etmek lazım, en azından tr için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle ama fiyatları çok fahiş
-
Herseyde geçerli, soyle düşünün yıllar geçtikçe dışarıdan verdiğimiz siparişi azaldı ve bu durum bizim az ama öz yemek alma eğilimine gelmemizi sebep oldu, şuan 3 tane 130 liralık siparis(muhtemelen börek,1tavuk durum gibi seyler) alacağımıza 1 kere gidip gerekirse 300 400 verip yerinde hamburger menü ya da KFC yemeyi tercih edecek duruma geldik, hiç almamak da tercih halini aldi veya gidip dönercide de yiyebiliriz farketmez. Alışkanlıklar şekiller değişti bu ekonomik ve genel şart değişimleri sonucu, paranın değeri kalmayınca bir kere olsun tam olsun yaklaşımı ağırlık kazanabilir, bu da cogu kiside nitelik değil niceligi on plan yapar. Bazı yönlerden iyi bazı yonlenden kötü bir durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konusu açılmışken KFC yedim ve bana acı geliyor gizli tarif dedikleri bu acı hissi veren baharatlar olabilir, tadı geri gitmiş fiyatları sağlam harbi, sürekli tuketilemez kfc
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X