Şimdi Ara

Kha'zix item tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedenleriyle sırasıyla yazarsanız sevinirim. Mesela ben ormanda ilk jung itemi sonra youumu dark.. kılıcı ve karabalta çıkıyorum o zamana kadar zaten oyun bitiyor. Önerilerinizi bekliyorum

Edit:yazım yanlışı

Birde mesela karşıda tank varsa şunlar çıkılır tarzı yorum yaparsanız benim için de başkaları için de yararlı olur.En çok beğenilen sıralamaları mesajıma ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11_serhat_11 -- 2 Temmuz 2016; 6:33:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci item ölümün dansı alabilirsin ondan sonra karabalta veya tiamat sonra da karşıda çok fazla tank varsa son fısıltı eşyalarından birisi ya da karşıda ap en az iki hero ya da azir lb tarzı çok fazla büyü hasarı çıkartan şampiyonlar varsa ölümün dansından bile önce bir sihiriçen falan alabilrisin.Youmuu pek almıyorum ben onun yerine drakhtarr ya da tanklığa ihtiyacın varsa ölü adamın zırhı banshee ruh gömleği vs alıyorum.Sıra için de o an en çok neye ihtiyacın varsa onu al. Çok fazla cc var hemen ölüyorum diyorsan jungle eşyasından sonra direk merkür alabilirsin ya da fazla tanklar hasar çıkartamıyorum diyorsan ve oyun erken safhalardaysa flat ar/pen ya da karabalta gidebilirsin.Fazla squishy şampiyonlar varsa da ölümün dansından sonra tiamat çok işine yarayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderTheRock -- 2 Temmuz 2016; 7:05:48 >
  • EnderTheRock E kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam squishy ne demek birde ölümün dansı fazla hasar çıkartıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Pardon hocam squishy ne demek birde ölümün dansı fazla hasar çıkartıyor mu

Kırılgan demek
  • Assassin herolarda armor pen. çok önemli bi faktör. Örneğin diğer arkadaşın da dediği gibi karşıda burst ap varsa sihiricen kasabilirsin. Early gamede baskinlarda güzel kill mi topladın örneğin dakika 10 sende de 3 kill var dön basee bf al kırılgan laneleri kampla ya da counter jungle dene kendine guveniyorsan. Suikastcisin sen amacın fighttan önce en az 1 kişiyi etkisiz hale getirip sonra fight çıkmasını beklemek. Tek başına kalmış rakipleri asla affetme yüksek hasara sahip oluyorsun zaten q evolve ettinmi. Gibi gibi şeyler. Rehberlere göz at derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

Assassin herolarda armor pen. çok önemli bi faktör. Örneğin diğer arkadaşın da dediği gibi karşıda burst ap varsa sihiricen kasabilirsin. Early gamede baskinlarda güzel kill mi topladın örneğin dakika 10 sende de 3 kill var dön basee bf al kırılgan laneleri kampla ya da counter jungle dene kendine guveniyorsan. Suikastcisin sen amacın fighttan önce en az 1 kişiyi etkisiz hale getirip sonra fight çıkmasını beklemek. Tek başına kalmış rakipleri asla affetme yüksek hasara sahip oluyorsun zaten q evolve ettinmi. Gibi gibi şeyler. Rehberlere göz at derim.

Hocam mühürler armor nisanlar mr damga ve cevherler de ad (tüm ad herolarında böyle giriyorum)

• quote:

quote:

Assassin herolarda armor pen. çok önemli bi faktör. Örneğin diğer arkadaşın da dediği gibi karşıda burst ap varsa sihiricen kasabilirsin. Early gamede baskinlarda güzel kill mi topladın örneğin dakika 10 sende de 3 kill var dön basee bf al kırılgan laneleri kampla ya da counter jungle dene kendine guveniyorsan. Suikastcisin sen amacın fighttan önce en az 1 kişiyi etkisiz hale getirip sonra fight çıkmasını beklemek. Tek başına kalmış rakipleri asla affetme yüksek hasara sahip oluyorsun zaten q evolve ettinmi. Gibi gibi şeyler. Rehberlere göz at derim.

Hocam mühürler armor nisanlar mr damga ve cevherler de ad (tüm ad herolarında böyle giriyorum)

Bende o tarz bisey kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Ve Sejuani nerf geldi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Auspexa

• Ben jungleda cevherler as kırmızılar ad ya da kırmızılar ar/pen cevherler ad kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Mayıslara ne giriyon knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oda Kokusu -- 2 Temmuz 2016; 16:31:46 >

• Oda Kokusu kullanıcısına yanıt
    :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderTheRock -- 2 Temmuz 2016; 18:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oda Kokusu

quote:

quote:

Mayıslara ne giriyon knk

Hocam telefondan yazmıştım şarjıda az olunca uğraşmadım

• Core
    Enchantment: Warrior & duskblade

Mid
    The Black Cleaver ya da Youmuu'sGhostblade

Ravenous Hydra ya da Maw of Malmortius

Late
    Boots of Swiftness

Lord Dominik's Regards ya da Guardian Angel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 2 Temmuz 2016; 22:31:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.