aracı baya önce inceleme fırsatı bulmuştum ön tasarım bir önceki corollanın makyajlanmamış halini çok fazla anımsattı . içi diğer kialara göre gerçekten baya bir gelişmiş . avrupa araçlara benzemiş fakat hala konsolun alt kısmı çok boş gibi duruyo . ama en donanımlısı gayet hoş duruyo . plastik kalitesi gayet iyi olmuş ama hala eksikleri var diye düşünüyorum bu plastik kalitesinde . bi opel astra bi golf olmasına bence daha var diye düşünüyorum ama kia iyi yolda koreliler i30 la ceed ile baya iş yapacaklardır diye düşünüyorum adamlar kendilerini sürekli geliştiriyolar
VİDEOSUNU DA ATICAM
Hoşuma gitmedi değil ama beyaz olmamış ; Sedefli Siyah .
Araç basit duruyor gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
Araç basit duruyor gibi
Çok falza birşey beklememek gerek zaten ; Ama renginden ötürü olabilir. Yada Donanımdan .. İç Döşeme , Jant Seçimi , Aracın rengi belki duruş zenginliğine etken olabilir.
Türkiye'de Hyundai olduğu sürece kia hep 2.planda kalacak diye düşünüyorum.Ama ben cee'd'i (fotolardan gördüğüm kadarı ile konuşuyorum) beğendim.Bir de siyah olursaaa
Arabanın ön panel benim hoşuma gitti.Ama herkesin de dediği gibi neden beyaz rengi sergileme gereği duymuşlar onu anlamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme