Arkadaşlar yakın bir zamanda yayına giren okantestetti'de bu hafta Kia'nın yükselişini simgeleyen, Peter Schreyer'in rüştünü ispatladığı, ödüllü tasarımlı Kia Cee'd'i inceledim. Yaptığım detaylı testi ve yorumlarımı bu yazıda bulabilirsiniz. Ayrıca i30'la bunun ne farkı varki diyenleri de beklerim :)
Ayrıca Skoda Citigo'dan Nissan Navara'ya Mercedes Citan'dan Renault Clio'ya birçok farklı otomobil hakkındaki detaylı ve tarafsız testleri okantestetti'de bulabilirsiniz. Otomobil dünyası hakkındaki araştırma yazılarımda tam gaz devam edecek ( yakın zamanda Saatlik Otomobil Kiralama hakkında yazı yayınlamıştım mesela :) ). Sizde tarafsız ve en ince detayına kadar yapılan testlerden hoşlanıyorsanız beklerim....
Elinize sağlık çok güzel bir test olmuş. Keyifle okudum. C segmenti HB araçlarda golf ile birlikte en beğendiğim araçtır.
Bu arada dizele çift kavrama şart demişsiniz incelemenizde. Merak etmeyin, kia forumunda 2014 yada 2015'te dct gelecek diye bilgi aldım
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. :) . Bende Golf'den sonra en çok Cee'd i başarılı görüyorum ancak henüz Seat Leon'u denemediğim için çok da iddalı konuşamıyorum :)
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Geç de olsa gelmesi güzel çünkü benzinlideki çift kavramalı şanzımanı henüz test edememiş olsamda hakkında iyi şeyler duyuyorum. İnşallah en kısa zamanda gelir de test edip ona göre yorumlarım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme