Şimdi Ara

kia ceed 1.6 vs kia venga panorama plus 1.6 yardım lütfen, deneyimleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kia ceed 1.6 CRDi Motion 2012 vs kia venga panorama plus 1.6 2011 vs hyundai i20 2015 kasa

Sınıf olarak farklı araçlar evet ama, bütçeme uygun fiyatları bir birine yakın olan bu 3 araç arasında kaldım, özellikle bu araçları kullanan arkadaşların deneyimlerine ihtiyacım var.

neden bu 3 araç arasında kaldım;

KİA ceed (eski kasa)

C sınıf, yol tutuşu, konfor, güvenlik açısından piyasası olan araçtır, serisi devam ediyor.

KİA venga;

Cam tavan, yüksek tavan(boyum 186), ferah bir araç bu araca ilgimi arttırıyor. eksileri; serisi devam etmiyor, 2.el piyasası daha az,

Hyundai i20 2015 dizel 1.4

hyundai yeni kasa tasarımı çok güzel ama yinede 2011 ceed arasında yol tutuş, konfor farkı açısından hangisi önde olduğunu çok merak ediyorum.
    Kafamdaki soru işaretleri ;

-yol tutuş ve güvenlik açısından eski kasa ceed çok önde midir? yoksa önemli ölçüde fark yok mudur?

-Venga da parça sıkıntısı yaşarmıyım?

-eski kasa ceed almak yerine 2015 yeni kasa i20 mi almak daha mı mantıklı?

yardımlarınıza ihtiyacım. Herkese şimdiden çok teşekkür.

#ceed #i20 #venga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizim24 -- 29 Eylül 2018; 14:35:31 >

• Kia Ceed 2012 Motion araca sahibim.Özelden yazabilirsin.Mesaj atıcaktım hata verdi ulaşırsan sorularına cevap vermeye çalışırım
  • Venga da parça sıkıntısı yaşamazsınız ben 1.4 olanı kullanıyorum araçtan memnunum yakında 1.6 panorama almayı düşünüyorum.
  • Hocam Kia Ceed e gerçekten çok özen gostererek üretmiş olduğu bı araç ve tavana kadar yumuşak kaliteli malzeme kullanılmış ,bı Rio sahibi olarak cee'd almanizi tavsiye ederim.
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    bu bahsettiginiz 2012 model olan eski kasa modeli icin mi yoksa yeni kasalar icin mi?
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    peki eski kasa ceed e kiyaslarsak hangisini tercih edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizim24

peki eski kasa ceed e kiyaslarsak hangisini tercih edersiniz?
    Ben Venga alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sun Wukong

Kia Ceed 2012 Motion araca sahibim.Özelden yazabilirsin.Mesaj atıcaktım hata verdi ulaşırsan sorularına cevap vermeye çalışırım
    bende atmayı denedim ama atamadım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.