Şimdi Ara

^^^^KİA CEED CLUB^^^^ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.758
Cevap
58
Favori
846.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Ceed nasıl birkaç gün içinde satışa çıkacak anlamadım araç daha görücüye çıkmadı ki satışa çıksın Frankfurt otomobil fuarına yetiştirmeye çalışıyorlar yıl sonunda avrupada satışa çıkacak. Şu anki ceed lerin avrupada satışa çıktıktan ne kadar zaman sonra Türkiyeye geldiğini hatırlatmak isterim lütfen doğru bilgileri paylaşalım

http://otomobil.mynet.com/haberler/34-haberler/1523-kia-ceed-2010da-yenilenecek

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=239096

• Servis konusuyla ilgili de servise giden arkadaşlar fatura ayrıntılarını paylaşırlarsa sevinirim.Ben de yakında aracımı bakıma götüreceğim (ceed 1,6 115 bg motion otomatik vites)yağ konusu ile ilgili olarak da kia nın castrol ile anlaşması var diye biliyorum sentetik olmayan yağ kullanmayacaklarını düşünmüyorum ilk olduğu için 7500 de yağ değişimi yaptıracağım ancak ondan sonra koyulan yağı da kontrol ederek 15000 de bir değişim yaptıracağım castro ile ilgili linki veriyorum

http://www.castrol.com/castrol/promotionalarticle.do?categoryId=73026000&contentId=7051523

• Haklısın özür dilerim.Bazen anlaşmak istesede iki insan, ortak müşterekte buluşamaz.Kasmak anlamsızdır.''Airbag performansı''nın üzerine yazacak birşey yok.Kapatalım gitsin.
    quote:

Orijinalden alıntı: desci

quote:

Orijinalden alıntı: NateHuffman

Mükemmel bir resim tamamen olayı anlatıyor. Dikaatli bakılırsa bu araçtaki perde hava yastıkları A ve B sütunundan 2 farklı noktadan çıkmış gözüküyor.Bunu ebat ve şekillerinden anlamak mümkün.Yani bu araç satılırken 8 havayastıklı denilmesi doğru bir ibare. Ancak Renault megane II araçalara bakacak olursanız C sütun arkasından tek parça olarak patlayarak hem yolcu hemde sürücü için kafa koruması sağlayan perde havayastığı mevcut.Yani totalde 6 airbag.
    VW Jetta araçlara bakarsanız A-B-C sütunlarından patlayan perde havayastığı var.Oldu mu sana 10 airbag. Ama işlev olarak aynıdır bilmem anlatabildim mi?

quote:

Orijinalden alıntı: neowho

İşte airbag resmi:

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

Tüm Cee'd lerde aynı şekilde açılıyor diye biliyorum...
    Yani Ön diz havayastıkları veya arka koltuklarda yan hava yastıkları yok...
    Tabi bence fazlasıyla yeterli bu kadar hava yastığı...

Düzeltme: Üstteki resim Kia Soul'a ait bir resimmiş. Ama Cee'dinki de benzer şekilde açılıyor... Daha önce gördüm bir yerde ama bulamıyorum...

Dostum çok kolay birşeyi ısrarla çok önemli birşeymiş gibi anlatmana gerek yok.Zekası normal olan bir insan rahatlıkla bir kere de anlar ve bunu bir mühendisin anlamaması gibi birşey olamaz.Lakin sen benim dediğimi anlamıyorsun.

İşlem olarak aynı olabilir ama performans olarak 10 airbag illaki 6 olandan daha iyidir yoksa ordan burdan 1 dolarlık malzeme çalan otomotiv şirketleri boş yere eksra masrafa girip fazladan airbag tasarlamazlar. Herbirini ayrı ayrı tasarlayıp,üretip,monte etmek bir tanesini bütün olarak monte etmekten daha pahalı ve zahmetlidir.

Rica ederim aynı şeyi tekrar yazıp da "anlatabildim mi"leri tartışmayalım.

• Eyy Cee'd cıler ses soluk yok nerelerdesınız.Cee'd makyajlandı herkeste bı hüzün ne olacak bu halımız.
  • Birşey olacağı yok. biz yine güle oynaya CEE'D'lerimize binmeye devam edeceğiz.
    Makyajlı güzeli herkes sever. Doğal haliyle sevmek mesele. (kendi adıma....)

herkese iyi sürüşler...
  • Olay budur Hocam

quote:

Orijinalden alıntı: ViTeSKoLu
    Makyajlı güzeli herkes sever. Doğal haliyle sevmek mesele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Olay budur Hocam

quote:

Makyajlı güzeli herkes sever. Doğal haliyle sevmek mesele.

@ViTeSKoLu
    Cok guzel soylemıssınz.

• Orjinal laf olmuş doğrusu...
    quote:

Makyajlı güzeli herkes sever. Doğal haliyle sevmek mesele. (kendi adıma....)

herkese iyi sürüşler...
  • Merhabalar,
    Ceed Cool 90 PS arabamı alalı 3 ay oldu. 9500 km deyim fakat bir fırsatını bulup servise götüremedim. Yakıt olarak gördüğüm şu : Sakin kullanım ve uzun yol koşullarında ort. 5.3 lt . Fakat zorlamaya başlayınca hızla artıyor.
  • 7500'de ilk bakımı var.Acilen servise gidin.
  • Shell Euro Diesel GTL aldıgımdan berı sehır ıcı tuketım kasmadan bazen agresıf bazen normal kullanım sartlarında 5,9 - 6,3 arası gezınıyor.Sızın tuketım degerlerınız nedır?
  •  ^^^^KİA CEED CLUB^^^^

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

Cant 2009 Orjinal Audi A5 cantıdır

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

^^^^KİA CEED CLUB^^^^

KAYSERİDEN SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfoNso3838 -- 22 Ağustos 2009; 16:44:36 >

• arkadaşlar çekiş problemiyle ilgili olarak servise götürdüm aracı.. yakıt filtresi hariç sorun görünmüyor denildi.. yakıt filtresini de 7500km bakımda açılacağını sölediler..yakıtı değiştirmemi total excellium dizel kullanmamı tavsiye ettiler.. o gün zaten depo boşalmıştı, depoyu bu yakıtla fullledim..ve genelde 90-100 km hızı geçmemeye özen gösterdim.. buna rağmen 435km mesafede 95 tL lik (yaklaşık 36 litre ) yakıt harcadım..araç otomatik 115 beygir consept.. 2 gün önce depoyu yine fulledim yani ağızına kadar dolu depo( 53 litre) yol bilgisayarı ortalama 646 km yol yapabileceğimi sölüyordu..hemen hemen yukarki ortalama ile aynı.. ve KM de yaklaşık 0,21 tL ye geliyor .. araç şuan 3500km olmuş durumda.. bu durumla ilgili yorumlarınız ve deneyimlerinizi alırsam memnun olacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaf20

arkadaşlar çekiş problemiyle ilgili olarak servise götürdüm aracı.. yakıt filtresi hariç sorun görünmüyor denildi.. yakıt filtresini de 7500km bakımda açılacağını sölediler..yakıtı değiştirmemi total excellium dizel kullanmamı tavsiye ettiler.. o gün zaten depo boşalmıştı, depoyu bu yakıtla fullledim..ve genelde 90-100 km hızı geçmemeye özen gösterdim.. buna rağmen 435km mesafede 95 tL lik (yaklaşık 36 litre ) yakıt harcadım..araç otomatik 115 beygir consept.. 2 gün önce depoyu yine fulledim yani ağızına kadar dolu depo( 53 litre) yol bilgisayarı ortalama 646 km yol yapabileceğimi sölüyordu..hemen hemen yukarki ortalama ile aynı.. ve KM de yaklaşık 0,21 tL ye geliyor .. araç şuan 3500km olmuş durumda.. bu durumla ilgili yorumlarınız ve deneyimlerinizi alırsam memnun olacağım..

Dostum ben aracı ilk 7500 bakımına götürdüm. Araç şu an 8500 km civarında ve bakımdan önce bir süredir fazla yakmaya başladı. Şehir içinde 5.5 lt yakarken şu an 7 lt nin altına hiç inmiyor. Yazılımsal bir sorun mu var acaba ben de anlamadım. Belki sıcak havanın ve klimanın etkisi olabilir ama o kadar farketmemesi lazım.

Aynı şekilde eskiden 90 km de sabit hızla giderken 3.5 lt yakan araba şu an 5 lt civarında yakıyor. Başka tecrübesi olan varsa paylaşsın.

• Aksıne arac 3500 u gectıkten sonra yakıt tuketımı 7 lerdeyken sehır ıcı(ıstanbul)'da agresıf kullandıgımz halde 6.3 goruyoruz.Sakın kullanımda 5,6 fılan.Son 2 depo Shell Euro Diesel Gtl alıyoruz.Yakıtında etkısı olabılır.
  • Ve de arac suan yarımın bı ustundekı ceyrekte.Gıdılen ceyrek depoyla 341 km yol yaptk.Suan yol bılgısayarı 592 km daha gıder dıyor.
  • Km.6900'de. geçenlerde bilgisayarı sıfırlayıp İstanbul-Antalya-İstanbul yaptım. Otobanda bastık. A.Pazarı sonrası yol müsait olduğu kadarı ile Cruise-Control ortalama 90 km. hız. Dönüşte de aynı senaryo. ortalama 5,5/100 Km. idi.
    İStanbula geldik. Bilgisayrı sıfırladık. son 1000Km. için İstanbul içi kullanım, hergün köprü geçişi. karma kullanım diyelim. Yol bilgisayarı 6,8 gösteriyor.
    Bakıma az kaldı. bakımdan sonra tekrar bir deneme yapacağım. 1000 Km. için bakalım bilgisayar ne diyecek.
  • quote:

Km.6900'de. geçenlerde bilgisayarı sıfırlayıp İstanbul-Antalya-İstanbul yaptım. Otobanda bastık. A.Pazarı sonrası yol müsait olduğu kadarı ile Cruise-Control ortalama 90 km. hız. Dönüşte de aynı senaryo. ortalama 5,5/100 Km. idi.
    İStanbula geldik. Bilgisayrı sıfırladık. son 1000Km. için İstanbul içi kullanım, hergün köprü geçişi. karma kullanım diyelim. Yol bilgisayarı 6,8 gösteriyor.
    Bakıma az kaldı. bakımdan sonra tekrar bir deneme yapacağım. 1000 Km. için bakalım bilgisayar ne diyecek.

Otomatik mi manuel mi?90 hp mi, 115 mi?
  • quote:

quote:

Km.6900'de. geçenlerde bilgisayarı sıfırlayıp İstanbul-Antalya-İstanbul yaptım. Otobanda bastık. A.Pazarı sonrası yol müsait olduğu kadarı ile Cruise-Control ortalama 90 km. hız. Dönüşte de aynı senaryo. ortalama 5,5/100 Km. idi.

Cruise control motion ve concept modellerde otomatik viteste bulunuyor sadece. Yani @ViTeSKoLu arkadaşımızın aracı 115 BG Otomatik vites bir araç ve bence otomatik vitese göre çok uygun bir tüketim değeri var. Hele son 1000 km 6.8 lt/km değeri...

• quote:

Orijinalden alıntı: neowho

quote:

quote:

Cruise control motion ve concept modellerde otomatik viteste bulunuyor sadece. Yani @ViTeSKoLu arkadaşımızın aracı 115 BG Otomatik vites bir araç ve bence otomatik vitese göre çok uygun bir tüketim değeri var. Hele son 1000 km 6.8 lt/km değeri...

Zaten bazı dergılerın yaptıgı testlerde bıle en az tuketen otomatık dızel unvanına sahıp bı arac.Bundan ıyısı şamda kayısı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.