Şimdi Ara

^^^^KİA CEED CLUB^^^^ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.758
Cevap
58
Favori
846.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turbo hortumu kelepçesi başına iş açanlar klubüne beni de ekleyebilirsiniz. 1-2 ay kadar önce aynı şey benimde başıma geldi. Yolda gideken POOT diye bir ses, arkadan çıkan siyah duman, çekişten düşen araç...
    KİA yol yardımı geldi. Turbo hortumu yerinden çıkmış. Plastik kelepçenin yerine metal hortum kelepçesi taktılar. o şekilde gidiyoruz bakalım...
  • Allah allah ne durumdur bu Gecenlerde belırtmıstım dıreksıyondan cıtırtı gelıyordu.Sagolsun Oğuşlardakı Ahmet abı(Müdürdü galiba) hemen servise soktu arabayı baktılar usta Cee'd lerde kronık bıse bu yenılerınde bu sorun yok.Mili yağladı bı daha tekrarlayabılır dedı ama gerı gelen olmadı dedı.
  • Yeni cee'd 1.6 CRDI 115 PS 5 Kapı EX Motion A/T MODELİNİ 1 HAFTA ÖNCE ALDIM
    HERŞEY ÇOK GÜZELDE
    BEN VİTESTE R D3 VE P KULLANIYORUM N 1 2 KULLANMIYORUM BU BİR SORUN OLURMU KIRMIZI IŞIKLARDA VİTES D3TE VE AYAGIM FRENDE OLUYOR BİR SORUN TEŞKİL EDERMİ
    FRENDEN AYAGIMI ÇEKERKEN SES GELİYOR NEDEN OLABİLİR
    BİRDE BANA SANKİ MOTORDAN ÇOK SES GELİYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM
  • ozzcey öncelikle hayırlı olsun. Ben de genelde D3 te kullanıyorum. Şimdiye kadar 1 yada 2 ye atmaya yokuş aşağı inerken ihtiyaç duydum. Aşırı dik bir yokuşta kalkış yapacaksan da 1 işine yarayabilir. Frenden nasıl bir ses geldiği önemli, ben frenden ayağımı kaldırdığımda yada frene bastığımda aracın gitme isteğinden kaynaklanan hafif bir ses duyuyorum ancak bunun normal olduğunu düşünüyorum. Motor düşük devirlerde dizel doğasından kaynaklı gürültülü çalışabiliyor. Genelde diğer dizel araçlarda motor kapağının altında bir izolasyon malzemesi oluyor. Bu benim aracımda yok. Ancak takma yerleri mevcut gibi. İzolasyon malzemesinden alınıp takılırsa daha başarılı iç gürültü oranlarına ulaşılabilir.
  • Arabanızın kıymetini bilin. Geçen dizel bir C4'e bindim sesten durulmuyor arabada. Debriyajı da çok sertti, resmen basamadım.

Bu arada radyonun PVT gibi bir özelliği var mesela sadece Rock müzik yapan kanalları arıyor radyoda. Çok süper bişey
  • teşekkürler babaay
  • quote:

Orijinalden alıntı: desci

Arabanızın kıymetini bilin. Geçen dizel bir C4'e bindim sesten durulmuyor arabada. Debriyajı da çok sertti, resmen basamadım.

Bu arada radyonun PVT gibi bir özelliği var mesela sadece Rock müzik yapan kanalları arıyor radyoda. Çok süper bişey

Sadece rock mı Haber Spor vb turlerdekı radyo kanallarını buluyor
  • Arkadaşlar bugun itibariyle aracım bayii ye geldi,gittim gördüm, park sensörleri ve cam filmleri yarın takılıp, Kısmetse yarın aksam saat 6 -7 sularında aracıma kavusmus olacagım, deneyim,+ ve - lerini sizlere yazarım,saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLkAyYr

Arkadaşlar bugun itibariyle aracım bayii ye geldi,gittim gördüm, park sensörleri ve cam filmleri yarın takılıp, Kısmetse yarın aksam saat 6 -7 sularında aracıma kavusmus olacagım, deneyim,+ ve - lerini sizlere yazarım,saygılarımla...

Öncelıkle hayırlı olsun.Park sensorune ne kadar fıyat cektıler?
  • arkadaşlar

Yeni pro_ceed 1.6 GSL 126 PS 3 kapı Consept Plus olan modelini ciddi ciddi almayı düşünen iki arkadaşım var ve bende görmek istiyorum bu kadar ilgi çeken bir aleti......tabii bir yerlerde var ise

istanbulda hangi bayinin showroomunda mevcut olduğunu biliyormusunuz?
    birde 1.6 GSL 126 PS olarak geçen motorun teknik özellikleri lazım??

bilen yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 16 Eylül 2009; 17:56:08 >
  • film + sensor dahil anahtar teslim 42.650 tl
    quote:

Orijinalden alıntı: gen_61

quote:

Orijinalden alıntı: iLkAyYr

Arkadaşlar bugun itibariyle aracım bayii ye geldi,gittim gördüm, park sensörleri ve cam filmleri yarın takılıp, Kısmetse yarın aksam saat 6 -7 sularında aracıma kavusmus olacagım, deneyim,+ ve - lerini sizlere yazarım,saygılarımla...

Öncelıkle hayırlı olsun.Park sensorune ne kadar fıyat cektıler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGate

arkadaşlar

Yeni pro_ceed 1.6 GSL 126 PS 3 kapı Consept Plus olan modelini ciddi ciddi almayı düşünen iki arkadaşım var ve bende görmek istiyorum bu kadar ilgi çeken bir aleti......tabii bir yerlerde var ise

Pro cee'd yenilendi mi?Sitede göremedimde o yüzden soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEdition

quote:

arkadaşlar

fiyatı bile belli 36.109 TL

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar

fiyatı bile belli 36.109 TL

kia.com.tr'nin artık düzene girmesi lazım

Fiyatlar belli,concept plus olarak 1.6 126 hp,güzel bir motor.Şuan full(concept) cee'd'den donanım olarak farkı var mı peki?

• quote:

Fiyatlar belli,concept plus olarak 1.6 126 hp,güzel bir motor.Şuan full(concept) cee'd'den donanım olarak farkı var mı peki?

bende öğrenmek ve bu arabayı tanımak istiyorum
    ama adam gibi bir bilgi yok...dediğiniz gibi site bir garip, pazarlama zayıf
    sonra "kia değilmi işte" deme de dur suç insanlarda
  • 1.6 126 hp lik motor şu an Hyundai İ30 Sw deki motor galiba. Ceed Hb te biraz daha yüksek performan gösterecektir. Tüketim ve performans değerleri gayet başarılı gözüküyor;
    Tip 16 supap DOHC CVVT, Motor Hacmi (cc) 1591, Maksimum Güç 126/6300, Maksimum Tork 157/4200,
    Maksimum Hız 192, Hızlanma 11.5, Şehir İçi 8, Şehir Dışı 5.2, Ortalama 6.2 CO2 Emisyonu 152

Bu arada Fiyat listesi de bana pek cazip gelmedi;

Yeni cee'd 1.4 GSL 90 PS 5 Kapı Cool 28.990 TL
    Yeni cee'd 1.6 GSL 126 PS 5 Kapı Motion 32.978 TL
    Yeni cee'd 1.6 GSL 126 PS 5 Kapı Motion AT 35.199 TL
    Yeni cee'd 1.6 GSL 126 PS 5 Kapı Consept 35.806 TL
    Yeni cee'd 1.6 GSL 126 PS 5 Kapı Consept AT 38.046 TL
    Yeni pro_ceed 1.6 GSL 126 PS 3 kapı Consept Plus 36.109 TL

Nedense Çelik Motor Cerato nun satılmaya başladığı 2005-2006 yıllarındaki fiyat politikasını bıraktı artık. 2006 da Cerato dizeli fiyat/performan olarak en mantıklı seçim olduğu için almıştım. Yavaş yavaş Honda, Toyota kıvamına doğru gidiyorlar. En önemli silahı olan fiyat/performans avantajını kaybediyorlar yavaş yavaş. Mesela aynı donanım ve motordaki İ30 un giriş fiyatı 29300 den başlıyor. Aradaki 300 lira için insanların Kia yı tercih edeceğini pek düşünmüyorum. Orta donanım olan Ceed Motion ve İ30 Mode arasında da 700 tl gibi bir fiyat var. İ30 da 1200 tl ye ESP de alınabiliyor. Ceed de hız sabitleyiciden başka bir ekstra donanımda yok. Diğer eşit donanım seviyeleri arasında da o kadar büyük farklar yok. Yani uzun lafın kısası bu pazarlama politikasıyla Çelik Motor un işi biraz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 17 Eylül 2009; 9:42:20 >

• iLkAyYr hiç indirim yapmadılar mı? Park sensörünü genelde hediye ediyorlar, aracın liste fiyatı 42.558.
  • Kaput kapağının altında izolasyon olmamasına benden başka takılan oldu mu? Gördüğüm dizellerin hemen hepsinde orada bir izolasyon malzemesi mevcut. Aracın içinde çok fazla motor gürültüsü yok ama öyle bir malzeme olsa ses seviyesi çok daha alt seviyelere iner. Yetkili servislerden taktırabiliyor muyuz bilen var mı?
  • liste fiyatı 42.588 TL+ 62 tl farkla sensör +camfilmi takıyolar işte ,araç zaten kampanyalı fiyatta olduğu için hiçbir bayiide indirim uygulanmıyor,ulukar la anlaşmıştık daha önce ama orayıda sel aldı götürdü :(, bende avcılar bayii ne yöneldim.
    bayiden gayet memnunum ilgi alaka teslim süreleri falan işte...
    quote:

Orijinalden alıntı: babaay

iLkAyYr hiç indirim yapmadılar mı? Park sensörünü genelde hediye ediyorlar, aracın liste fiyatı 42.558.
  • Hayırlısıyla aracı aldım arkadaşlar, heyecan ve dalgınlıkla antenin olmadıgını fark etmemişim yarın hemen alacagım, Yeni araç alacaklar arkadaşlar lastik hava ayarları 49 psi basmışlar bilginize, aracı alr almaz hemen basıncı düşürün...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.