Şimdi Ara

Kia Ceed Dizel+Auto (2011 Model) Almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda 2008 model Grande punto 1.3 Mejet sahibiyim ve yıllık ortalama 25.000 km yapmaktayım.
    Aracımın değeri düşmeden elden çıkartıp yeni bri araba almak istiyorum ve tabiki İstanbul trafiğinde konfor için otomatik bir araç almak istiyorum.

Bütçem max 40.000 TL , alacağım araç dizel olmak zorunda ve model yükseltmek istediğim için 2011 model bir araç istiyorum.
    Bu fiyat aralığında kriterlerime göre en uygun araç Kia Ceed gibi duruyor.

Bildiğim kadarı ile Tam otomatik şanzımanı nedeni ile yakışı birazcık yüksek fakat 7,5 /100km gibi bir yakışı olur diye düşünüyorum ve benim için kabul edilebilir duruyor.

Tek endişem aracın kalitesi, sorunsuzluğu ve tabiki 3 sene sonra satarken çok fazla değer kaybedebilecek olması ?
    Bu konularda sizden yardım almak istiyorum, dizel manuel tekliflerinide değerlendirebilirim.

Bu araçla ilgili artı ve eksileri paylaşabilir misiniz ? Aracı hiç incelemedim, konsol kalitesi nasıldır ? arabanın iç aksam kalitesi benim için önem arz ediyor.

• Bunu anlamanın tek yolu bayii ye gidip aracı incelemen...

Başka türlü kimse sana yardımcı olamaz..

Eğer aracı beğenirsen memnun kalırsan aklında kalan pürüzleri burda sorarsın. Aksi taktirde daha araca binmeden burda sna ne desek nasıl anlatsak boş...
  • Cevabın iin teşekkr ederim, ben zaten arabayı beğeniyorum, asıl sizlerden tecrübelerinizi paylaşmaınızı rica ettim.
    Çekincelerim aracın kalitesi ve ikinci el değer kaybı ?
  • Merhaba puntoya ne kadar istiyosunuz bide hangi sehirdesiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldayım, araç 2008 Dynamic, 1.3Mjet, 71.000 kmde servis bakımlı.
    Daha fiyat araştırması yapmadım açıkası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veron -- 17 Eylül 2012; 23:17:26 >
  • Neden Ceed, i30 değil de?
  • Neden Ceed, i30 değil de?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar,

Ben de 40 - 42 bin civarı 3 yaşını geçememiş az km de bir dizel otomatik arıyorum. Citroen C4 dizel otomatik alınır mı?

Ceed ya da i30 benim için seçenek değiller çünki 4 ileri şanzımanları benim gibi çok sık yüksek süratte araç kullananlar için sıkıntı oluyor. Diğer alternatifler neler olabilir?
  • quote:

Açıkçası i30 un dış tasarımını çok beğensemde, iç konsol kalitesini hiç beğenmiyorum, cidden kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omkkio

Merhabalar,

Ben de 40 - 42 bin civarı 3 yaşını geçememiş az km de bir dizel otomatik arıyorum. Citroen C4 dizel otomatik alınır mı?

Ceed ya da i30 benim için seçenek değiller çünki 4 ileri şanzımanları benim gibi çok sık yüksek süratte araç kullananlar için sıkıntı oluyor. Diğer alternatifler neler olabilir?

c4 alınabilir güzel araçtır.
    120hp Bravo bakılabilir.
    115hp Focus bakılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Merhabalar,

c4 alınabilir güzel araçtır.
    120hp Bravo bakılabilir.
    115hp Focus bakılabilir.

Bravo'yu severim ama artık yüzü çok eskidi. Focus dizel otomatik 4 ileri değil mi?Bravo'yu severim ama artık yüzü çok eskidi. Focus dizel otomatik 4 ileri değil mi?

• quote:

Platform kardeşi Lancia delta bakılabilir.
    Alfa 159 jtd bakılabilir.
    Focus 4 ileri değil bildiğim kadarıyla bir araştırın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Platform kardeşi Lancia delta bakılabilir.
    Alfa 159 jtd bakılabilir.
    Focus 4 ileri değil bildiğim kadarıyla bir araştırın..

Lancia Delta'yı bende takipteyim. Çok fazla bilinirliği yok ama iyi bir seçenek. Özellikle de hacim ihtiyacımı karşılayabilir. Servis maliyetleri konusunda biraz daha bilgi toplamalıyım. Araca da binmişliğim yok bu arada.

Alfa Yüksek hacimli motoru ve dolayısıyla vergisi nedeniyle olamıyor. Sanırım bakım masrafları da üzer zaten.

Focus'a baktım, 4 ileri kalasik otomatik dolayısıyla olmaz.
  • quote:

birmot 9 ilde servis hizmeti veriyor.O illerden birinde değilseniz bile yakınındasınızdır.
    Araç fiat altyapısına sahip,parça fiyatlarını fiatla eşdeğer tutabilirsiniz.
    Citroen servisine göre fiat servislerinin 10 kat daha iyi olması da cabası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.