Şimdi Ara

2004 KİA SORENTO 2.5 CRDi EX 4X2 OTM. NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar öncelikle konu açmayalı baya olmuş bugün aracıma takas teklifi geldi bu ara;

2004 kia sorento 2.5 crdi ex 4x2 otm. vites 200.000 km'de söylediğine göre otomatiğinde ve motorda en ufak sorunu yok diyor buna binilir mi takassız normal satış fiyatı 33.000 tl yol tutuşu nedir 2.5 motor var yakıtı nedir bayağıda özellik var baktığım kadarıyla hız sabitleyici vs... bu araba hakkında bilgisi tecrübesi olanlar değerli bilgilerini paylaşırsa memnun olurum....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kendi aracınıda söyleseydin mukayase ederdik pek iyi değil 2007 öncesi sorentolarda takla atma veya spin atma özelliği standart. Birde dizel olduğuna bakmayın benzinli olsa daha az yakardı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    FORD C-MAX 2004 1.6 TREND LPG'li pek bnm de niyetim yokta ne bilem öle jip gibi kocaman araba bi hoşuma gitti....Bi forumda soruşturayım dedim.
  • 2004 te senin aracının sıfır değerinin 2 katıydı o sorentonun sıfırının değeri belkide daha fazla.. Şimdi 2. elde aynı fiyata düştülerse bir bit yeniği olmalı değil mi? Bu bit yeniği veya bit yeniklerinin nesenini araştır, külfeti beni yormaz dersen takas et gitsin derim. Yoksa yan yana koyulacak araç değil ikisi

• Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜR EDERİM DEĞERLİ YORUMUNUZ İÇİN....
  • BAĞIRMAYIN

• km yüksek
    alacaksanız makyajlı kasa ve 4 çekerini almanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esmer33
    ben de yeni aldım 1 ay oldu 2003 model. 230bin de suv olarak ve 4x4 olarak kasa ve performans iyi yakıt olarak 1.6 megan benzinli araçla aynı. Bu model ve dolulukta alınabilecek suv lardan biri. Donanım olarak honda Toyota suzuki araçlardan hem dolu ve hesablı. Bakım masrafı parça hesablı. Yakıt olarak 350 tl ye 650 km şehir içi şişli trafiği. Uzun yol tecrübem olmadı. Megan da bi depo 450 km 260 tl.
    senede 5bin 10bin km yapan için ideal bi araç.

• selman19 kullanıcısına yanıt
    aktardığınız bilgiler için teşekkür ederim bu araçtan vazgeçtim...
  • Sorente o kasalarda 4x2 olarak hiç üretilmedi diye biliyorum bir yanlışlık olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.