Şimdi Ara

Kia ceed. Fiyat nasıl alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 1.6 crdi dizel. Concept plus donanım. 40bin kmde. Hata yok araçta. 56 bin tl. Aracın renginin kırmızı olması beni benden aldı. :)
    Ne dersiniz? Veya farklı önerileriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 56 değilde 58-59 a premium donanım kovalayabilirsin.tabi şu farkta var,premiumda manuel şanzıman seçeneği bulunmuyor.concept plusta yeterince doludur ama premium donanımda cam tavan standart diye biliyorum.
  • Kacirma
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-ilk-sahibinden-temiz-231358013/detay

Araç ilandakinin aynısı. Sunroff standart

• HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    O kadar mı diyosun

• 62'500 tl ye 2015 model dizel tam otomatik 17.000km olan araci satmak istiyoruz.

• naim@gop kullanıcısına yanıt
    elektrikli koltuk,koltuk ve direksiyon ısıtma,arka kol dayama ,aluminyum pedallar,dijital gösterge,arka havalandırma kanalı,anahtarsız giriş ve 3-5 özellik daha var.arada 2-3 bin tl için değer bence. tanıdığınızdan ve ilk sahibinden alıyorsanız tabi oradan alın bilmediğiniz arabayı almayın.ben olsam premium alırdım,keşke manuel şanzımanla da sunulsa kaplan burnunu yediğim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Fiat Bravo alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka yorum yapacak kimse var mı acaba. Malum ilk araç olacak.
  • Eski aracım olur kendisi, varsa bir sorunuz cevaplayabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat normal alabilirsiniz. Geçen sene concept manuel alırken 2012 concept plus 16 bin km'de manuel araca 55 teklif ettim vermemişti. Sonra concept aldım. Daha uygun fiyata.
  • Nemésis N kullanıcısına yanıt
    İlk aracım olacak kendileri. Tabi kısmet olursa. :) Yukarıda belirttiğim özelliklerde bu fiyat nasıldır acaba. son fiyat 55e düştük
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Hocam çok anlamıyorum araçlardan. Çok masrafı falan oluyor mu. Kime Kia desem değişik değişik bakıyor. 1 sene kullandığınız sürede sizi pişman eden bir konu var mı. Pm ile cevap verebilirsiniz. Veya burayada yazabilirsiniz. Çok teşekkürler şimdiden. + ları - leri neler tam olarak. Yoksa bu paraya başka araca mı bakayım.
  • Ben temmuz sonuna doğru aracımı 54.000'e vermiştim. 2012 model, 32 binde siyah concept plus hatchback dizel manuel, yanında goodyear kışlık lastikleri de vermiştim. Aracı 49 bine sıfır olarak almıştım zamanında. Fiyat normal yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naim@gop

Hocam çok anlamıyorum araçlardan. Çok masrafı falan oluyor mu. Kime Kia desem değişik değişik bakıyor. 1 sene kullandığınız sürede sizi pişman eden bir konu var mı. Pm ile cevap verebilirsiniz. Veya burayada yazabilirsiniz. Çok teşekkürler şimdiden. + ları - leri neler tam olarak. Yoksa bu paraya başka araca mı bakayım.

Araç 8 aydır bende, 20 bin km yaptım ve memnunum. Problem olarak bulunduğum yerdeki yollar yüzünden direkisyon kutusu tıkırtı yaptı, 7000 tllik parça, fakat garanti 5 yıl olduğuğndan 2017'de bitiyor ve garantiden değiştirdiler sorun çıkarmadan. Başka sorunum yok. 49 bin km'deyim.

Bütçeniz 55 civarı ise seçeneklere bi bakarsınız, astra 1.3 dizeller alınabilir (güzel arabaydı ama 2 ayda motor/çekiş yüzünden sattım), golf 6 alınabilir, focus dizel trendx'ler ya da style'lar falan alınabilir, ama donanım/motor/fiyat bağlamında Ceed çok güzel bir yerde.

2013 Golf TDI manuel Highline kaç para mesela, o kmlerde Comfortline 67 gibi anca alırsınız, Highline 73'e falan anca... Astra 1.6 dizel Cosmo 67-68'den aşağı zor. Yani bütçe/fayda anlamında Ceed'in fiyatı güzel. Golf ve Astraya göre kalitenğn düşük olduğu yerler tabi ki mevcut. Piyasanın babalarından bahsediyoruz. Mesela motor sesi düşük olsa da tekerlek yuvarlanma sesi Ceed'de mevcut. Ama tatlı araba. Uzun lafın kısası bütçem 55 ise baktığınız aracı alırdım. 65'e falan çıkabiliyorsam Golf/Astra 1.6 dizellerine bakardım.

50 civarı Concept manuel, 55 civarı Concept Plus manuel güzel seçenekler. Yakıt şeir içinde 6-7 aralığında. Şu an tam 6.0 ama haftasonu dağa mantara gittik 30 km yol yapınca ort düştü. Normalde 3-5 km'lik kısa mesafeler ve rampalı mahalle içi yollar nedeniyle 6.8 civarına oturur ortalamam. Otomatiği yakar, 8 litreyi rahat devirir ş.içi. Manuelin şehir dışı eko-mod yakıtı (90 kmh 2.5 kişi az bagaj klimasız) 3.5 litreye inebiliyor (kdz sahil yolunde eşit iki nokta arasında 35 km boyunca cruise control kullanılarak ölçülmüştür). 110 kmh cc ile 4.5 litre...

Temizse alın hayırlı olsun. Garantiyi de sorun devam ediyor mu diye.

• turkeril kullanıcısına yanıt
    2013 model araç Garantisii devam ediyordur heralde.
  • Alınır paşa paşa binilir ama İ30 manuel de bakılabilir. Ceed Premium Karşılığı İ30 Elite ve manuel bulunabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

62'500 tl ye 2015 model dizel tam otomatik 17.000km olan araci satmak istiyoruz.

Alınır alınmasınada bence megane sport tourer'da bakın. Bu sınıfta üstüne tanımam.

Birde 55 ona verene kadar tugtim arkadaşın 2015 dizel otomatiği biraz pazarlıkla hayli hayli alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.