Şimdi Ara

Kia ceed, hyundai i 30, opel astra 1,6 cdti sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Opelin sıfırı için fiyatı 67000 TL fiyat aldım ve Opel'in az km yapmış ikinci elleri sıfırından pahalı şu an.
    Yani bütçem 65000-67000 civarı max.
    Fikir verirseniz sevinirim. Polo,Golf yada Ford gibi farklı fikirler de verebilirsiniz?
    Kriterim temiz, kazasız, boyasız,"az yakan" ve max 25000 km yapmış dizel bir araç.
    şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markymark -- 8 Temmuz 2014; 9:45:05 >

• Bende şuan bu civarlarda araba bakıyorum Kia Ceed baya aklıma yattı ama ikinci el a3 cabrio'da baya hoşuma gidiyor bende inanılmaz kararsızım senin seçenekler arasında ceed güzel bi tercih bence test etmelisin güzel bir .araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstat benim km takıntım var biraz :)
    En çok kararsız yapan bu beni :)
    Benim aklım opelde kaldı aslına bakarsan.
  • Bana kalirsa o kadar para verip manuel arabaya binicekseniz birsey oneremem ama otomatik vites almak isterseniz
    Hyundai i30 ve kia ceed onermem cok yakiyor tek onerim seat leon 1.6 dizel otomatik olucaktir f/p olarak en guzel tercih

• Kia ve hyundai de kullanılan dizel motorlar çok yakıyor o kadar para verdikten sonra bi zahmet biraz da az yaksın alacağınız dizel araç
  • Manuel şanzıman alacağınız için İ30 ve Ceed' de olabilir. Ama sanırım Astra' yı tercih ederdim.
  • otomatik sevmiyorum.
    özellikle manuel istiyorum :)
    az yakan önerilerinizi bekliyorum :)
    hatta mümkünse seçimler arasında kullananlar varsa süper olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ceed manuel kullanıcısıyım, dikkatli kullanımda 6 civarında yakarsın,
    ben daha çok şehirler arası kullanarak 5,3 civarında yakıyorum,
    lastik sesi dışında herşeyinden memnunum
  • Astranın dizeli çok az yakıyor. 1 depo ile 1200 km rahat gidebilirsiniz. 1.6 ların performansı da üst seviyede. O yüzden Astra ilk tercihim olurdu

• başka önerileri bekleyelim.
    şimdilik herkese teşekkürler...
  • Üçü arasından Astra diyorum.Astra için bayilerden alacağın maximum rakam bu daha aşağısı olacağını zannetmiyorum.İzmir bayisi 200-300 daha ucuz veriyordu oda uzaksan gidip geldiğine sayarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 8 Temmuz 2014; 17:19:19 >
  • Kesinlikle i30.. 5 yıl garanti, şık tasarım, ağzına kadar dolu donanım.. ve bunların hepsini en uygun fiyata veren araç...
  • kia ceed benim ilk tercihim olurdu 2cide hyundai olurdu. İkiside çok kaliteli arabalar. Ama ceed çok iyi duruyor.

Km takıntısı bence gereksiz. 65bin kmde araba almıştım hemde 1 yaşında. 4 senedir kullanıyorum. Hiç sıkıntı çıkarmadı. Takılmayın yani.
  • benim önerim 1.5 dci full+full bir nissan Qashqai
  • Otomatik alacaksaniz cok fazla secenek yok leon olur ama ondada dsg soru işareti biraz

bu üçü arasından Astra rakipsiz zaten otomatik olsa piyasayı sallardi.

i30 ile ceed tam otomatik oldugu icin cok yakıyor hiç bulasmayin 8 lt altina inemezsiniz şehir ici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 8 Temmuz 2014; 17:47:36 >
  • 3 u de guzel ama is almaya gelince astra.2 ay deli gibi mazda 3 arastirdim,gittim astra aldim

• bu üçü arasından kesinlikle astra derim,tamam ceed ve i30 güzel araçlar ama sıfırken tüm arabalar güzel 2-3 sene sonra sıkıntı çıkarır
  • markymark M kullanıcısına yanıt
    astra kasa değiştiriyo seneye bunu göz önünde bulundurun...

linkteki araç gırtlağına kadar dolu,cam tavan, elektronik el freni, anahtarsız çalıştırma, ön park sensörü, geri görüş kamerası ... ve 5 yıl da garantisi var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sifirdan-farksiz-i30-elite-169851225/detay
  • herkese teşekkürler...
    başka yorumu olan?
  • manuel ceed alırdım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.