Şimdi Ara

kia CEED mi? seat LEON mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
2
Favori
17.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki neden FR. 1.2 105 TSİ değil hem az yakması hem 6 bin daha ucuz olması ile öne çıkmaz mı? yada şöyle sorayım FR ile STYLE arasında ne fark var. motor güçleri hariç. manuel için soruyorum. aradaki 6 bine değecek bir fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elcas -- 3 Mayıs 2014; 16:01:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

peki neden FR. 1.2 105 TSİ değil hem az yakması hem 6 bin daha ucuz olması ile öne çıkmaz mı? yada şöyle sorayım FR ile STYLE arasında ne fark var. motor güçleri hariç. manuel için soruyorum. aradaki 6 bine değecek bir fark var mı?

Zevk meselesi aslında.1.2 tsi da gayet iyi motor ama pratikte okuduğum kadarıyla 1.4 tsi ile hemen hemen aynı yakıyorlar.Uzun yolda 1.4 tsi daha da az yakabilir.Fr'ın farklı bir ruhu var çok tarz araç bence,style'dan tasarım olarak da daha iyi.Fr'ın yol tutuşu biraz daha iyidir ve sürüş modları var.Yani isteyen verir,bana sorarsanız kesinlikle verirdim.Performans zaten mükemmel.

• İkiside manuel alınacak araçlar ceed otomatik benzinli kadar yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu konuyu bnm acmamla birlikte sunu Soleyim.2 arac arasinda uzun zamandr gidip geliyordum. Bugun hem seat leona hemde kia ceede baktm bayisine gttm test surusu yaptm.ve ikisindende en son olur fiyatlarini aldim. ve onları yazmak istiyorum. Tabi konuyu takip eden ustadlarim ve arkadslarim biliyor ki arac ötv indirimi ile alınacağı icin."Leon 1.6tdi style ya en son 47" dediler. Styleya ek olarak full led+sunroof+17 inc jant ve 5.8inc ekran paketi var ayrica hediye olarak paspas+leon yazili ışıklı kapi bir esigi ve leon yazılı anahtarlik ayrica bagaj havuzu var.bunlarin hepsi fiyata dahil ve 47...Gelelim ceede ellerinde 2013 varmis normal fiyati 66 bna mantıklı geldi sifir sonusta 2014 trafik cikisli olucak. Herneyse concept plus dizel manuel modeli ek olarak camlar film+navigasyon+ bagaj havuzu 47.500 dediler en son. Acik acik yazdim fiyatlar bnlar Şimdi soruyorum sizeee ne yapmaliyim :))) 2side ayni fiyata gelio hangisini alirsam beni her acidan üzmez... arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum simdiden coook teşekkür ederim. ..

• farozlu_61 kullanıcısına yanıt
    TEst sürüşü izlenimlerin nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Yeni kasa leon sahibi olarak iki kere leon derim.

Bende ceed'i istemsiz olarak yeni satmış biri olarak 5 kere ceed derim ?

Ama neye göre diyoruz ?

PEki, şunlara göre.
    YEni leon, ceed den daha yeni bir kasa. Uzun süre güncel kalacak.
    Leon daha hafif,
    leon Otomatik şanzımanı daha konforlu ve verimli
    leon dokunmatik bilgi ekranı standart
    Leon Güvenlik donanımları daha fazla, (ikincil çarpışma freni,dinamik viraj öneri vs.)
    Leon benzinli motorları ile ceedin hiç biri kıyaslanmaz bile.
    Leon iç hacim ve bagaj daha geniş.
    ceede opsiyonel olarak bile xenon yokken leonda full led alınabiliyor.

Size göre neden ceed?

üstad neden ceed cevaplayim led farda buğu yok. Otomatik vitesi piyasadaki en sorunsuz ünite. Tasarım ödüllü tasarım. Leon da eski kasa sahiplerine göre yeni kasa çok kötü. 2000 tl ye serviste dvd li geri görüş kameralı navigasyon takılıyor. Ceed de panaromik sunroof var leon da sadece sunroof. Leon forumlarina bakın servisten kaç kişi memnun. Ceed 2012 de çıktı leon 2013 te. Leon ceed e göre 1 sene daha fazla güncel kalır. Var mi daha üstünlüğü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 3 Mayıs 2014; 20:40:38 >

• farozlu_61 kullanıcısına yanıt
    ceed alın üzmez. Leon da led fara bulaşmayin. Forumda buğu ile sıkıntılar mevcut. Ben canlı gördüğüm için buğu olayı çok can sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 3 Mayıs 2014; 20:37:43 >
  • quote:

Test surusu iki aracta konforlu ceedde navigasyon var ve tavan sanruuf full panoramik.leonda bnlar yok Ama içeri biraz ses aliyor ozellikle lastik. yol sesi leonda bu yok ceede bakarak leon o konuda ses yalitimi daha iyi her iki aracta otomatik ti guzel vites gecisleri belli deil desem yeridir.ama ceedin koltuguna oturdugumda hic inmek istemedm ne yalan Soleyim annem vardi yanimda oda benim sayemde arabalari ogrendi:) bna bu araci istiyorum demesi yetti siz anlayin:) ewt ceed donanım olarak leondan bi tik onde bence.ceedte sogutmali torpidoya bittm ki bnce guzel bi ozellik.yani kisacasi bnce ceed bi tik önde gbi .ayrica bnm icn baska bi sorum daha var.yeni Leondan yollarda cok goruyrm ceedten henuz bi adet grdm? Buda aklımda soru işareti birakiyo hangisinin piyasasi iyi ve neden yollarda ceed tek tuk.bunlari bi aşa bilsem guzel olacak arkadslar...

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Yeni kasa leon sahibi olarak iki kere leon derim.

Bende ceed'i istemsiz olarak yeni satmış biri olarak 5 kere ceed derim ?

Ama neye göre diyoruz ?

PEki, şunlara göre.
    YEni leon, ceed den daha yeni bir kasa. Uzun süre güncel kalacak.
    Leon daha hafif,
    leon Otomatik şanzımanı daha konforlu ve verimli
    leon dokunmatik bilgi ekranı standart
    Leon Güvenlik donanımları daha fazla, (ikincil çarpışma freni,dinamik viraj öneri vs.)
    Leon benzinli motorları ile ceedin hiç biri kıyaslanmaz bile.
    Leon iç hacim ve bagaj daha geniş.
    ceede opsiyonel olarak bile xenon yokken leonda full led alınabiliyor.

Size göre neden ceed?

üstad neden ceed cevaplayim led farda buğu yok. Otomatik vitesi piyasadaki en sorunsuz ünite. Tasarım ödüllü tasarım. Leon da eski kasa sahiplerine göre yeni kasa çok kötü. 2000 tl ye serviste dvd li geri görüş kameralı navigasyon takılıyor. Ceed de panaromik sunroof var leon da sadece sunroof. Leon forumlarina bakın servisten kaç kişi memnun. Ceed 2012 de çıktı leon 2013 te. Leon ceed e göre 1 sene daha fazla güncel kalır. Var mi daha üstünlüğü.

Yeni leon, ceed ve i30 ikilisinin yanında b segment ayarında bir araç, fazlası etmez.

Kalite felan hak getire. İç tasarım ise faciadan da öte.

• quote:

Orijinalden alıntı: farozlu_61

quote:

Test surusu iki aracta konforlu ceedde navigasyon var ve tavan sanruuf full panoramik.leonda bnlar yok Ama içeri biraz ses aliyor ozellikle lastik. yol sesi leonda bu yok ceede bakarak leon o konuda ses yalitimi daha iyi her iki aracta otomatik ti guzel vites gecisleri belli deil desem yeridir.ama ceedin koltuguna oturdugumda hic inmek istemedm ne yalan Soleyim annem vardi yanimda oda benim sayemde arabalari ogrendi:) bna bu araci istiyorum demesi yetti siz anlayin:) ewt ceed donanım olarak leondan bi tik onde bence.ceedte sogutmali torpidoya bittm ki bnce guzel bi ozellik.yani kisacasi bnce ceed bi tik önde gbi .ayrica bnm icn baska bi sorum daha var.yeni Leondan yollarda cok goruyrm ceedten henuz bi adet grdm? Buda aklımda soru işareti birakiyo hangisinin piyasasi iyi ve neden yollarda ceed tek tuk.bunlari bi aşa bilsem guzel olacak arkadslar...

üstad yaşadığınız yeri merak ettim. Ben hiç görmesem yolumun üstünde Park halinde 5 ten fazla ceed görüyorum hergün.

• quote:

quote:

quote:

üstad yaşadığınız yeri merak ettim. Ben hiç görmesem yolumun üstünde Park halinde 5 ten fazla ceed görüyorum hergün.

Kayseride yaşıyorum. Eski kasalardan grdm ewt.ama su 10 gun icinde 1 tane grdm belki 2 dir. Yani burada buyuk şehir kayseri park var forum var yok goremedim leon gordugm kadr:) hadi diyelim rast gelmedi eyw. Piyasasi mi yok acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kayseride yaşıyorum. Eski kasalardan grdm ewt.ama su 10 gun icinde 1 tane grdm belki 2 dir. Yani burada buyuk şehir kayseri park var forum var yok goremedim leon gordugm kadr:) hadi diyelim rast gelmedi eyw. Piyasasi mi yok acaba ?

ben sakarya da yaşıyorum. Burada çok fazla var. Hele premium en üst paketten bile sürekli görüyorum. Aracın piyasası var. Bence pişman olmazsınız.

• yeni leon tipi hoş değil bence, eskisini aratıyor..
    ceed'in tasarımı tartışılmaz.. tercih senin tabiki
  • Açık ve net bir şekilde LEON diyorum.

• Arkadslar gorusleriniz icin herkese teşekkür ederim konu ben dahil bi cok kisiye yararli oluyo eminim ama .lutfen bu ceed dienler leonu biliyo mu yada leon dienler ceedi bilio mu .buna dikkat edelim.bilmedigimiz seyi sewemeyiz.Her iki araci bilen goruslerini yazsin teşekkür ederim

• LEON:çok daha iyi sürüş dinamikleri.üst düzey yol tutuşu Ceed hakkında bi fikrim yok.
  • Otomotik dizel yeni kasa Leon kullandım çok fazla yakıt tüketimi var. Ön konsoluda ben beğenmedim.Gece aydınlatması bir çok otomobilde varken Leonda sadece Fr modelinde kırmızı aydınlatma oda sport modda kullanırsan var.Leon alınacaksa sadece manuel FR LEON alınır.

Kia ceed ise bir tık kalite olarak iyi ama ses yalıtımı iyi değil vede Leon gibi otomotik dizeli çok yakıyor.

Ne kadar bütce ayırdınız bilmiyorum ama illaki dizel alacaksanız manuel Hyundai i 30 Elite yada Peugeot 308 1.6 HDi Access düşünebilirsiniz

Benim tavsite ettiklerimin fiyatı yüksek ama hangi otomobili akacaksanız alın mutlaka internetten değil yakından görün ve test sürüşü yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Otomotik dizel yeni kasa Leon kullandım çok fazla yakıt tüketimi var. Ön konsoluda ben beğenmedim.Gece aydınlatması bir çok otomobilde varken Leonda sadece Fr modelinde kırmızı aydınlatma oda sport modda kullanırsan var.Leon alınacaksa sadece manuel FR LEON alınır.

Kia ceed ise bir tık kalite olarak iyi ama ses yalıtımı iyi değil vede Leon gibi otomotik dizeli çok yakıyor.

Ne kadar bütce ayırdınız bilmiyorum ama illaki dizel alacaksanız manuel Hyundai i 30 Elite yada Peugeot 308 1.6 HDi Access düşünebilirsiniz

Benim tavsite ettiklerimin fiyatı yüksek ama hangi otomobili akacaksanız alın mutlaka internetten değil yakından görün ve test sürüşü yapın.

Butcemiz 47.49 civari hocam.sizdeki leon 1.2 tsi idi buyuk ihtimal.cnku onlar yakio braz.dizel dsunuyorz ceed manuel tercihimz otomatk cok yakio

• CEed her alanda ezer geçer. Gerek yol tutuşu gerek yakisikliligi, tek eksisi yakut tüketimi şehir içi 9dan assagi düşmüyor. Ancak şehir dişinda 4.5 4 arazi değişiyor. Otopark diye bir grup var leon testi yapmislar işleneni tavsiye ederim fikrin olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedanger

CEed her alanda ezer geçer. Gerek yol tutuşu gerek yakisikliligi, tek eksisi yakut tüketimi şehir içi 9dan assagi düşmüyor. Ancak şehir dişinda 4.5 4 arazi değişiyor. Otopark diye bir grup var leon testi yapmislar işleneni tavsiye ederim fikrin olur.

Dizel manuel mi 9 lt yakio hocam ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.