Şimdi Ara

Kia ceed nasıl bilinir ? Neden tutulmuyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
21.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Aralık ayında inceledim Premium olanını,özellikle donanım konusunda rakipsizdi fakat bizdeki önyargı mı diyeyim 2.el kaygısı mı diyeyim almadım aracı.Fiyat olarak ta 77500 gibi bir rakama vereceklerdi ayrıca takasta aracıma ağzımdan çıkan fiyata da tamam demişlerdi .
    Bizdeki sorun bir kaç markaya bağlanmamız yüzünden bu gibi markalara modellere pek itibar etmememizden kaynaklanmaktadır.Yoksa mevcut sınıftaki araçlardan hiç bir eksiği yok fazlası vardır.
  • Genelde ihtiyaç durumunda araç kiralayan biriyim. Üçer beşer gün... En keyif aldığım araçtı bugüne kadar...
    Gördüğüm kadarıyla insanların bu araçtan haberi yok.

• İstanbulda ben oldukca goruyorum tabi bi fluence kadar degil😊

• Bizim türkler sıfır arabanın anahtarını eline alırken "ulan bunu kaça satarım ki ben, zarar etmeyek şimdi" diye düşündüğünden olabilir.

Lan al gönlündeki arabayı. Bin bin. Doya doya gez be. Ne tüccar çıktınız alayınız yahu.

• Yeni kasada aşması gereken 2 problemi var,
    Performans ve tüketimi etkileyen ağırlık problemi ve
    Yol gürültüsünün içeri sızması

Bütçeyi dolu bmw 1 serisine kadar çıkarmıştım, nerdeyse tüm c sınıfı hb araçlarını test ettim,
    Ve sadece f/p aracı olarak değil tüm rakipleri arasında premiumlar dahil en çok beğendiğim 3 modelden biriydi
    Önyargılarınızı yıkmak için mutlaka test edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakar Çakmaz Çakan Çakmak

Hem ceed hem i30un aktarmasından dolayı bi tık fazla yakması millete batıyor. O paraya kia mı alınırmış deniliyor.
    Çoğu kişide kia algısı şu şekilde hala
     Kia ceed nasıl bilinir ? Neden tutulmuyor ?

Dostum bi tık dediğin şey yarım lt olsa anlıcam da, 2 lt falan. Küçümsenicek bi miktar dğl bence

• 2lt sadece otomatikte oynar manuel max 1lt oynar o da sehir ici. Sehir disi 4.5 rahat yakalaniyor.

• Gereksiz pahali bir arac daha uygun fiyata satılmali cunku kendini ispat etmesi gerek.

• Bende bu aracı yakın markajıma almıştım.Tasarım ve konfor açısından mükemmel.Fakat yakıt tüketimi içler acısı.
    Dizel otomatik 8 lt yakıyor.
    O zamanda tum cazibe bitiyor.
    1.2 tsı golf bile daha iyi yakarken bence ceed in sansı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Liste fiyatlarını geçiniz.Gırtlak Premium dizel otomatik Ceed dediğiniz anda 5.000 TL Hatta daha fazla indirim yapıyorlar Yani 75.000 TL Civarı bir fiyata almanız mümkün.Diğer yandan bu araçtan bir çok kişi bi haber kalite,Konfor,Sürüş keyfi,Yalıtım olarak sınıfındaki lider olabilecek bir araç yol tutuş vs gibi konulardada oldukça iddialı Performans olarak Arap atı gibi sonradan açılıyor 0-100'de Golf'ler bu araç gibi yürüyebiliyor ancak 80-100'den sonra hepsine ByBy yapar.Kardeşi İ30'dan çok daha iyi bir araç olmasına rağmen çok çok daha az satılıyor.

Kısacası Ülkemizdeki bütün kıa'lar ile aynı kaderi paylaşıyor aracın tıpkı diğer kıa modelleri gibi neredeyse dişe dokunur hiçbir olumsuz noktası olmamasına rağmen Bilinmemesi yüzünden tutulmuyor.Rıo,Ceed,Optıma bu araçlar sınıflarında gerçekten her anlamda kafaya oynayabilecek araçlar ama maalesef milletimiz KAZIK almayı seviyor

eskileri 2 tane:
    1. çok yüksek yakıt tüketimi
    2. marka algısı (2. el değeri)

• Hatcback 2012-13 ler 60.000 istiyorlar, o fiyata 90 farkli araba bulunur Kia ya gelinceye kadar.

• 4 ay oldu alalı, bende tutulumuyor diye biliyordum, ama avucumundan 3 tane araç kaçırana kadar hemde en son aldığım fiyata yani fiyatlarıda çok uygun yazılmamıştı. En son tanıdık bir galericide olanı almaya gittim satılmış ve galericinin söylediği Ceed en fazla iki gün kalıyor elimde direkt gidiyor.
    Hatta bana Ceed'e para verilmez alma diyen tanıdıklarımdan aracımı gören birisi Ceed aldı diğeride SW premium arıyor
    Bu arada buradaki eleştiirilerden de görülüyorki bir çok kişi binmeden sürmeden hatta piyasayı bilmeden yorum yapıyor, fiyat çok ama maalesef TR gerçeği artık fiyatlar genelde çok yüksek yani öyle 60.000'e Ceed gelinceye kadar aynı kalite yaş veya donanınmda araç yok hele 90 tane hiç yok, yol gürültüsü denilmiş şu ana kadar aracıma binenlerden aracı benzinli sanan çok oldu yalıtımı gayet iyi yani, azda olsa gelen yol sesi hankook lastiklerden kaynaklı michelin lastik ile deneyince oda kayboluyor
    Ben uzun süre araştırmalar sonucu Cee'd ve Leon arasında kaldım, ikiside gayet iyi araçlar Leon gayet az yakıyor ama donanımı Cee'd in yanından geçmiyor ve ek garantili bir araç bulamadığım için DSG gözümü korkuttu ve Cee'd aldım
    Bu 4 ayda eksi yönde şunu anladım evet Ceed tutuluyor ama paran değerliyse kesinlikle 2. el alacaksın, sıfır alan sahibine çok kaybettiriyor, herkesin malumu otomatiği fazla yakıyor ama geçen yerine DCT şanzıman i30'mu alsam diye hyundai bayiine gittim satış temsilcisi aracımın Cee'd olduğunu öğrenince sırf bunun için düşünüyorsan alma abi eski tip şanzıman daha seri ve sorunsuz i 3 yıldır eski şanzımandan 1-2 şikayetle gelen oldu ama 3-4 aydır DCT satıyoruz 3 tane şanzıman arızası geldi diye söylendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 18 Temmuz 2015; 23:12:43 >

• Kalitesiz ve tipsiz bir araç olduğu için tutulmuyor. Bir i30 değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

Yeni kasada aşması gereken 2 problemi var,
    Performans ve tüketimi etkileyen ağırlık problemi ve
    Yol gürültüsünün içeri sızması

Bütçeyi dolu bmw 1 serisine kadar çıkarmıştım, nerdeyse tüm c sınıfı hb araçlarını test ettim,
    Ve sadece f/p aracı olarak değil tüm rakipleri arasında premiumlar dahil en çok beğendiğim 3 modelden biriydi
    Önyargılarınızı yıkmak için mutlaka test edin

Hocam beğendiğiniz diğer 2 model neydi?

• istanbulda bi aracın satış rakamları birazda dizel otomatiğinin kaç lt yaktığıyla alakalı (ztn Premium ceed manuel yok)

Eee araba 8 lt yakınca araba alma arifesindeki adam hesaba başlıyo 1.2 tsi alsam daha iyi değil mi diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

istanbulda bi aracın satış rakamları birazda dizel otomatiğinin kaç lt yaktığıyla alakalı (ztn Premium ceed manuel yok)

Eee araba 8 lt yakınca araba alma arifesindeki adam hesaba başlıyo 1.2 tsi alsam daha iyi değil mi diye...

dizel otomatik arayan Kaç kişi gider 1.2 tsi alır ki?

• elcas kullanıcısına yanıt
    ikinci elde değer kaybı gerçekten var mi acaba? Kia nin herhangi bir modelini alıp zarar mi ettiniz? Araç elinizde mi kaldı? Komşu akraba arkadaş vs dışında kendinizden vereceğiniz zarar örneğiniz var mi?

• Bu foruma gore alinacak sadece 4 araba var piyasada; leon, passat, golf, polo. Gerisi tirt

• ugo U kullanıcısına yanıt
    Araç aramaya bmw 1 ile başlamıştım ama sonunda volvo v40 , ceed ve a180 amg üçlüsü arasında kalıp fiyat avatajı yüzünden ceed i seçmiştim. Hepsi aynı fiyat olsa sanırım v40 alırdım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.