Şimdi Ara

Kia ceed nasıl bilinir ? Neden tutulmuyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
21.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: auto_man

ikinci elde değer kaybı gerçekten var mi acaba? Kia nin herhangi bir modelini alıp zarar mi ettiniz? Araç elinizde mi kaldı? Komşu akraba arkadaş vs dışında kendinizden vereceğiniz zarar örneğiniz var mi?

benim yok hocam. ben almaya da çok niyetlenmiştim. ancak bayiilerin satmamak için elinden geleni yapması, fullde manuel olmaması ve gerçekten çok yakması yüzünden vazgeçtim. ben toplumun algısından bahsediyorum. şu bir gerçek ki golf kendinden %10 ucuza satılan bütün araçları nakavt ediyor.

dipnot düşeyim: golf almam. aldırmam.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

7 yıl sonra gelen cevap..

muadillerine göre pahalı olması sebep.

eskiden de pahalıydı, halen pahalı.

veya ben fakirim.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Bak 8 yil olmus bu modeller hala piyasada

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

böyle bir başlık görmüşken deneyim paylaşımı yapalım :) 3 yıl önce 2015 model 54 binde dizel otomatik ceed aldım o zamana kadar mazda kullanmıştım arızasız bir araba olmasından dolayı beni cezbettiğinden başka marka araç almayı hiç düşünmedim neyse 2012 model mazda 3 sahibiydim amacım bu aracı ( mazdayı ) satıp yeni kasa mazda 3 hb almaktı fakat arabayı sattıktan sonra yeni araç alamadan ev alınca yeni kasa için para çıkartamadım bende elimdeki para ile geçici süre bir araba arayışına girdim ve hiç aklımda olmayan kia ceed araçlara bakarken buldum kendimi kısa sürede kullanmakta olduğum aracı buldum ve aldım, kısa bir süre kullanmak düşüncesi ile aldığım aracı hala kullanmaktayım :) şu an 101.000km de, almadan önce kısa araştırmalarımda şikayetçi çok kullanıcı bulamadım şikayet edenlerde yakıttan sebep şikayetçilerdi bana istanbul şehir içinde 10 litre altıa düşemezsin demişlerdi kısa süre kullanmayı düşündüğümden dolayı çok takılmadım, 3 sene ve 47 bin km sonunda ve abartısız 47k nın 45k sı istanbul şehir içi kullanıldı, bakım harici servis sanayi yüzü hiç görmedi motoruna anahtar deymedi, bakımlarda parçaları yetkili servisten alırım işçiliği dışarıda ustama yaptırırım yağın en iyisini kullanırım ve 10binde bir bakımı yaptırırım 15 bini beklemem, istanbul şehir içi en kötü koşullarda ( kış ve tıkalı trafik ) yakıtta 8.7 üzerini görmedim ortalamam 7.4 evet yakıt yinede biraz yüksek denebilir ama kalite ve sorunsuzluk bunu unutturuyor, sonuç olarak sıfır araba alabilecek durumum olduğu halde eşim ile yaptığımız değerlendirme sonucunda sevdiğimiz kia ceed ile devam etmeye karar verdik yani vaz geçemedik :)

• Kia ceed ile hyundai İ30 muadil birbirine galiba parçaları bile uyumlu olabilir. İ30 iyi sorunsuz bir araç

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.