Forumda 3 gündür sabahlıyorum neredeyse. Dizel bir aile arabası almak niyetindeyim ve daha önce de belirttiğim gibi aracın geniş olması ve az yakması çok çok önemli benim için.
Birkaç forumda ve sikayetimvar.com'da gördüğüm kadarıyla Cerato ile ilgili tek negatif eleştiri benzin tüketimi. Fabrika değerlerinin çok üzerinde yaktığı söyleniyor.
Bu araba Palio ve Clio'ya göre çok daha ağır bir kasaya sahip. Onlardan fazla yakması normal ama ne kadar fazla?
Bu araçtan kullanan arkadaşlar şu anki mevcut yakıt tüketim değerlerini paylaşırsa sevinirim.
o motor diğer dizellerden biraz daha fazla yakıyo.
HYUNDAİ era güzel araba bence alına bilir veya albea 1.3 .
biraz daha ver focus al. şehir içinde 150 ytl yakıyorum .tam istediğin özelliklere sahip bir araba ancak servisi çin aynı memnuniyeti söyleyemem. ama araba mükemmel.
Corolla Dizel 32,500 Den başlıyo 0 ı sonuç itibariyle o bir Toyota eğer fiyat yükseltme şansın varsa.
al kardeşim sen o arabayı. o fiyata öyle araba bulma şansın yok. görmüyonmu diğer markalarda aynı tarz arabalar 32 den başlıyor.
al gitsin ceratoyu ne kadar fazla yakabilir ki dizel sonucta ayrıca accent era dada aynı motor var.. kia cok daha iyi bence ondan
ya zaten accent era yla cerato aynı sınıfta değilki era kia rio yla eşdeğer cerato elantrayla
al gitsin ceratoyu ne kadar fazla yakabilir ki dizel sonucta ayrıca accent era dada aynı motor var.. kia cok daha iyi bence ondan
Aynı motoru kullanmıyorlar.Ceratoda nun motor eski vgt siz olandan.Rio ile era nın motorları aynı.
Geçen gün yazmıştım; Cerato Advance genel tüketim 14.5 krş/km (her gün köprüyü geçiyorum, çevre yolunda 120-130 km hızla gidiyorum).
quote:
Orjinalden alıntı: emekli1955 biraz daha ver focus al. şehir içinde 150 ytl yakıyorum .tam istediğin özelliklere sahip bir araba ancak servisi çin aynı memnuniyeti söyleyemem. ama araba mükemmel.
Neeeee?! 150 YTL mi yakıyorsun, hemen geri ver o arabayı ben çünkü 15 kuruş yakıyorum.
Şaka bir yana yanlış yazmışsınız, şakayla karışık belirteyim dedim.
quote:
Orjinalden alıntı: eozbek
Geçen gün yazmıştım; Cerato Advance genel tüketim 14.5 krş/km (her gün köprüyü geçiyorum, çevre yolunda 120-130 km hızla gidiyorum).
Peki sizin araba şu an kaç km'de? Yani çok mu yeni yoksa bu değer gelinecek son nokta mıdır?
Bi de sorması ayıp şu an eurodizel litre fiyatı nedir?
Model Depo Şehiçi Şehdış Karma Grçşi Grçşd Grçkr Kmde Fiyat Cerato 55 6,3 Diz 4,1 Diz 4,9 Diz 6.8 Diz 4.6 Diz 5.4 119,340 26,912 Focus 55 6.2 Diz 4.0 Diz 4.8 Diz 6.7 Diz 4.5 Diz 5.3 117,140 35,483
Benim koyduğum fiyatlar anahtar teslim peşin fiyatlar. Bayide mutlaka indirimde yapıyorlardır. Cerato Basic Crdi ile Focus Trend TDCI nin donanim seviyesi tabiki çok farklı. Kalite farklı, 2. el farklı. Güvenlik, performans, kalite falan hepsi Focustan yanadır bence. Zaten Cerato 1500 , Focus 1600 cc. Ama kendinizi bir arabaya 34-35 bin Ytl vericek kadar zengin hissetmiyorsanız ve bunun yanında da ekonomik bir araca sahip olmak istiyorsaniz bence Cerato Dizel isteklerinizi karşılayacaktır. Şikayetvar.com daki şikayetlere baktım da tüketimden şikayetçi olan arkadaşın aracı benzinli otomatik. Bence de Honda dışındaki tüm otomatik araçların şehiriçi 12-13 litre yakması doğal. Hele yeniyse. Asıl önemli olan sorun araçların "Debriyaj merkezleri" ile ilgili olanı. Bunu da zaten kabul edip serviste değiştiriyorlarmış.
2 tane tanıdıgım aldılar yakıt konusunda deger vermedıler ama gayet memnunlar...
cerato advance 140-150 arası yakar....(yakıyorum...) ford focus ile çok yakın degerdedir...
zaten yakıtı araba degil kullanan yakar .... selamlar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme