Şimdi Ara

KIA ile Hyundai'nin durdurulamaz Yukselisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
8.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullandığım için değil,yeni dönem arabalarını gördüğüm ve test ettiğim için sonuna kadar katılıyorum,gerçekten çok iyi bir şekilde ilerliyorlar.Her markada olan birkaç noksan var elbette ama çözülemeyecek şeyler değil,günden güne daha iyiye gidiyorlar her manada.Başta sevmezdim ben de ama şuan gerçekten hoşuma gidiyor iki marka da.Helal olsun diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Bunların alayı böyle bilmiyor muyuz, caliph ve zotacing otomobil bölümünde siyaset yapmadan nefes alamazlar. İkisi ilk o cümleleri yukarıda kurmasalardi biz şimdi onlara bu cümleleri kurmamış olacaktık, o yüzden bunlar böyle böyle yaza yaza son nefeslerini verecekler bu ülkede, bunlar üretmek çabalamak mücadele etmek değil dertleri sadece forum köşelerinden yazmak hâliyle de ortaya yazdıkları tablo çıkıyor. Siyasal İslam öbeğini de bir tarafından uyduran bunların zihniyeti oluyor.

Atatürk'ün arkasına sığınıp biz Atatürk'ün çocuklarıyız diye sağ da sol da naralar atıp aydınız ileriyiz diye orada burada yazıp sittin sene seçtikleri kesim bu ülkeyi yönetemedigi ve siyasal İslam 70 yıldır bu ülkeyi yönettiği için diye çaresizliklerini yazacaklar. O yüzden küçük bir zümre olarakta kalacaklar.

Konu sahibi ne güzel bir konu açmış ve de bende konu sahibi gibi düşünüyorum artı etrafıma da dile getiriyorum Kia Hyundai gibi firmaların son yıllarda ciddi çıkış yaşadığı pejo Citroen bile iyi adımlar attığı bu yüzden ilk 5 teki firmaları ciddi zorlamaya başladığını anlatıyorum burada da düşüğündugumu düşünen başkalarınında var olduğunu gördüm derken bir baktım klasik zotac ve caliph nefretlerini kusmuslar bu yüzden ne diyebilirim ki o yüzden de o aşağıladiklari millet bunlara fırsat vermiyor seçimlerde.

Amerika nin Japonya ya yaptığı yatırım sonrası bugünlere gelmesi ve sonra Kore ye yaptığı yatırımlarla bugünlerde olmasını görmezler ama derler Kore çalıştı biz siyasal İslamla uğraştık diye goy goy yaparlar.

O Amerika 20 yıl öncesine kadar Çin ile alay ediyorduk bugün foruma neredeyse hepimiz Çin in yaptığı telefonlardan giriyoruz ama bu nasıl oldu ABD 2000 lerden beri Çin e yaptığı yatırımı gören Kore ve Japonya nin nasıl buralara geldiğini de anlar. Çin e yapılan en son yatırım Tesla nin açtığı fabrikalardan biri olduğunu anlatmaya gerek yok herhalde ya da on yıl önce kadar foxcon fabrikalarına Apple in açtığı fabrika nasıl buralara geldiklerini anlatmaya yeter ha bize de yapsalardi bizde bir zamanlar Kore den iyiydik şimdi Kore uçtu gitti biz siyasal İslam ile uğraşıyoruz demezdik gerçi diyen kesimde bu iki üye gibileri oluyor nefretleri ile yaşayan işte bize de yapılsa idi o yatırımlar bugün Kore ile yarışımiz devam ediyor olurdu.

Bu ülke siyasal İslam ile uğraşmadı siyasal İslam dedikleri bir kesimle uğraştığı için sıkıştıkca darbe yapan o küçük zümrelerle uğraştığı için 20 yıldır birileri yukarıdaki bu ikisi gibi yazıyor. Saygılar. ;)

35 yaşında adam ailesiyle yaşıyor sabahın 5'inde hala sistemi savunuyor. Ülke Gündemi'nde kendini paralıyor mevcut hükümet için. Aynen ben bir şey yazmasam senin ayrı eve çıkacak paran olacaktı KIA ile Hyundai'nin durdurulamaz Yukselisi 

• quote:

Orijinalden alıntı: sancar10

Ne yazık ki ekosistem diye bir kavram var. Bizim iktisadi ekosistemimiz kore tarzı bir kalkınmayı imkansız kılmaktaydı.

Aynı tarihlerde anadol üretilmeye başlandı, üstelik modern kapitalizmin ruhuna hem devrimden hem de korelilerden çok daha uygun şekilde, özel sektör tarafından. sonuç?

İş para meselesi de değil verimlilik ve vizyon meselesi aslında. koreliler o otomotiv sanayisi için gerekli finansmanı, yurt dışına yolladıkları işçilerin ülkeye aktardıkları dövizi kullanarak hallettiler. aynı tarihlerde işçilerin çok daha fazla döviz yolladığı bir ülke vardı; Türkiye. biz o parayla verimsiz devletçi kit'leri ve 40 yaşında yüksek maaşla emekli olan vatandaşları, kıbrıs harekatını, bu harekata bağlı finansal yaptırımları ve devasa bir nato ordusunu finanse ettik. koreliler ise derhal lejyoner işçilerini ve onların kazandırdığı dövizden kestiği sermayeyi organize ederek yurt dışında basit mütahitlik ihaleleri alan inşaat şirketlerine evirdi. Bizimkilerin ne olduğunu biliyorsunuz.

Alıntıları Göster

Buna katılıyorum. KIA ile Hyundai'nin durdurulamaz Yukselisi 

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Bu zamana kadar oldu mu ?

Nurburgiring den aldıkları N harfini ne kadar pazarlayabildiler.. bu spor araba yapma işine çok geç girdiler. Rakipleri 4. 5. Jeneraayonu tasarlarken bunlar elantrayı bir kalıba sokma derdindeydiler.. 5 senede 5 kasa değişirsen tabi kimse gidip arabanın N kasasına bakmaz.

Sözlerim Tr için değil. Zaten bu ülkede N serisi satılmaz. Global bahsediyorum.

Hyundai bence olduğu konumu kabul edip önce bir kasa oturtması lazım. Bir kasayı oturtmadan yenisi çıkıyor.

Abd de çok satmasınım en büyük sebebi, ucuz bol donanım ve 10 yıl garanti. Başka açıklaması yok.

Alıntıları Göster

Hyundai tasarım olarak wosvogeni 10 la çarpar 5 e bölüp tekrar 20 ile çarpar, ayrıca kasa kalitesi olarakta öyle iç tasarımda öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: pakimeno

Bilmem değilmiyiz? Onun için yapılmadı mı darbeler?

Degiliz tabiiki.

Bilmiyorsunuz ama biz daha laikiz diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt

Siyasal Islamic falan bir kenara birakalim. Bu ulke guc ve para hirsi yuzunden din dahil her şeyi kullananlarla ugrastii

• quote:

Orijinalden alıntı: Fredd_35

Demek ki Kuzey Amerika' da Chrysler postunda Peugeot göreceğiz 

Bakalım hocam umarım güzel tasarımlarla gelir ve canlandırırlar güzelim markayı. Bir de Alfa Romeo'yu Mercedes, BMW, Audi klasmanına getirirlerse iyi olur.

• Hyundai den girip laiklikten çıkmışsınız. KIA ile Hyundai'nin durdurulamaz Yukselisi KIA ile Hyundai'nin durdurulamaz Yukselisi 

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Ben mevcut hükümeti savunmam ama sen öyle anlarsın çünkü senin derdin mevcut hükümet olduğu için sana yazilinca bık bık yaparsın. Benim hakkımda yazdıkların anca senin acizligini gösterir. Sen benim kim olduğumu bilmeden boş yapma bana. Ben seni bilmem bilmemede gerek yok. Ama bildiğim şu var bu ülkede millete hakaret eden kim varsa karşısında beni görür. Böyle yazarsan milleti siyasal İslam gibi kalıpların içine nefretini kusarsan sana kim olduğunu hatırlatır bu millet.

İnsanlığın varsa millete hakaret edip durmazsiniz sağda solda ideolojik gezinerek, tamam mı? ;)

Benim geçmişim açık iki yıl önce yazdıklarımı bugünle tutan anca senin gibiler olur.

Otomobil bölümünde araba alamıyorsun diye ağlayıp siyaset yapıp durma bize, biz otomobil bölümünde nefret kusanlari görmek değil otomobil bölümünde bilgisi ilanları görmek istiyoruz, varsa bilgin yaz yoksa boş yapma, seçim sandığı orada millete siyasal İslam diye kutuplastirip akp yi 20 yıl iktidar yapacağınıza akp ye oy veren milleti kendinize çekmeyi öğrenin insan olarak görün insanca anlatın da bu millet akp harici partilere oy versin de mevcut hükümet değişsin ama bu kafayla hakaret ederek devam edersen akp başında 20 yıl sizin yüzünüzden olduğu gibi olmaya devam eder. Mantık kurabilseniz bunun sorumlusu sizler olduğunuzu anlarsınız ama millet gördü anladı siz anlamamakta inat ediyor üstüne millete hakaret ediyorsunuz çünkü sizler kendinizi üst akıl, aydın, ileri, modern, çağdaş, bencil, üstün ırk gördüğünüz için. Kendinizi bir şey sanıp durmayın bu milletle aynı oya sahipsiniz bununda farkına varın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Türkiye pazarında yükseldiği falan yok

Bizimkilerin tek bildiği merco, bassat, çufçuf v-tec..

• quote:

Orijinalden alıntı: KERBEY

Hyundai tasarım olarak wosvogeni 10 la çarpar 5 e bölüp tekrar 20 ile çarpar, ayrıca kasa kalitesi olarakta öyle iç tasarımda öyle

Alıntıları Göster

sen daha ban yemedinmi 1 sene ?

Vw seni çok bunaltmış belliki KIA ile Hyundai'nin durdurulamaz Yukselisi 

hadi bakıyım aslan parçası

• KIA ile Hyundai'nin durdurulamaz Yukselisi
    KIA ile Hyundai'nin durdurulamaz Yukselisi

Dünyanın en büyük çelik üreticilerinden olan Hyundai Steel Co. kendi ürettikleri otomobillerde vede başka markalarada satış yapıyor.

• Ya arkadaslar burda Kore soyleydi boyleydi simdi bu hale geldi diyorsunuz ama adamlar zor zamanlarda ciddi tasarruf yapmis. Hala da yapiyor.

Burda 1.0 arabaya bile binemiyoruz, bu arabalr avrupada cop biz binmek zorunda kaliyoruz diye agliyor herkes. KORE bu seviyeye oyle Avrupaya bakip ben de onlar gibi her senin iyisini istiyorum banana diye aglayarak gelmedi birak arabayi belki senin cop gordugun elbiseyi giyerek geldi. Bunu da sorun etmedi.

Ha sen bugun rahatindan odun vermek istemezsen yarin daha iyi duruma tabiiki gelemezsin. Bugun ben 1.0a binmem onlar Avrupada cop 2.0 istiyorum dersen. Yarin 1.0a bile binemezsin. Ki oyle de oldu.

Adamlar bir de Ustune dogru politikalarla yatirim da cekti. Tasarruflarini da dogru yere yatirdilar.

• Hemican kullanıcısına yanıt

Yöneticiler hiç mi yemedi be hocam?

• Bi yükselişleri var. Mesela pejo ve türevlerinden, uzak doğulu kankaları toyota ve hondayı bazı pazarlarda satışta geçsede rağbet olarak audi, bmw, vw, mercedes gibi premiumlara erişemezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikliarabasever

Yöneticiler hiç mi yemedi be hocam?

En cok onlar yeni zaten.

Tasarruf dedigim tabiiki butun halk olur ancak.

Bastaki Mercedese binsin korumasi v8 suvlere binsin. Sonra halka gelince "aaaa benzin ithal az gezin, araba ithal yerlisine binsin" demek olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

sen daha ban yemedinmi 1 sene ?

Vw seni çok bunaltmış belliki  

hadi bakıyım aslan parçası

Alıntıları Göster

Hyundainin marka büyüklüğü ile Vw başa çıkamaz. Vw hangi motor sporlarında var? İş makinası varmı Vw min? Şarjlı matkap gibi ürünleri var mı? Televizyonu var mı? Vw kim dünkü çocuk

• Bence golf 8 kia Stinger den daha heybetli :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorentonun şekli baya bir güzel olmuş. Türkiyede geçmişi de var. İyi satar bence o model.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.