Bildirim
kia modelleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım sorunun cevabı ÖNYARGI.Anladın sen onu.. -
anlamak isterdim ama anlamadım:) -
yani imaj meselesi
''haa kia mı boş ver'' ön yargısından bir türlü kurtulamadı,kalitesinden kimsenin şikayeti yok ama imaj sorunu,reklam eksikliği ve ikinci el problemi var... -
yedek parça, servis sorunu mu war acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: asli
yedek parça, servis sorunu mu war acaba?
anadolu grubuna bağlı çelik motor distribitör,
firma güçlü ve sağlam, en azından ihlas motor gibi vur-kaç yapmaz,
hyundai kadar yaygın değil tabi ki servisleri ama en azından istanbul için konuşayım yeteri kadar mevcut,
parça tedarik problem olurmu bilemiyorum,servis hizmetleri nasıldır onuda bilemiyorum çünkü bende araştırma aşamasındayım ama kia toopiğinde konu açarsanız kia kullanıcıları daha aydınlatıcı bilgiler verebilir
http://forum.donanimhaber.com/forumid_442/tt.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emerald Dolphin -- 31 Ocak 2008; 14:09:08 >
-
avrupa bizim bu konudada kanımıza işlemiş, batıdan gelen her şey gözümüzde iyi ve sağlam ama doğudan gelen her şey kötü ve çirkin hatta ucuz..
sanki avrupa malından babamız para kazanıyoda ele avuca sığdıramıyoz..
avrupada bunca sene kaldım yere düşsen bi tekme de sana onlar atar ama bir türlü aşkımıza karşılık vermediler verecek gibi de değiller.. -
quote:
Orjinalden alıntı: matgab
avrupa bizim bu konudada kanımıza işlemiş, batıdan gelen her şey gözümüzde iyi ve sağlam ama doğudan gelen her şey kötü ve çirkin hatta ucuz..
avrupada bunca sene kaldım yere düşsen bi tekme de sana onlar atar ama bir türlü aşkımıza karşılık vermediler verecek gibi de değiller..
+1000000000000000000000000000 -
quote:
Orjinalden alıntı: Magiuser
quote:
Orjinalden alıntı: matgab
avrupada bunca sene kaldım yere düşsen bi tekme de sana onlar atar ama bir türlü aşkımıza karşılık vermediler verecek gibi de değiller..
+1000000000000000000000000000
teşekkür ederim -
bu işler tam yumurta-tavuk ilişkisi;
ikinci eli zayıf diye tutulmuyor-tutulmuyor diye ikinci eli zayıf
bu zinciri bir kırabilseler... -
kıa ve hyundaı kalitesini geliştirerek dünya devi olma yolunda hızla ilerliyorlar.tabi kalite göreceli donanımı ise fena sayılmaz.ama alınıp kullanılacak
hemde dünyadaki ender dostlarımızın yaptığı araçlar.bence fiyatını hakediyor. beğenene beğenmeyene saygım var,yalnız b sınıfındaki yerli üretim adı
altında monte edilen araçlarla arasında imaj haricinde fark yok hatta fazlası bile var.ama maalesef batının bize aşıladığı avrupa aşkı uzak doğunun
kalitesizliği(bana göre değil)insanlarımızı bir kangren gibi sardı.kıa ve hyundaı kısa zaman sonra japonyanın dünyaca ünlü markaları ile yarışamasada en
az onlar kadar kaliteli ve dayanıklı araç üreteceklerine eminim.hem fiyatları vatandaşımıza uygun hemde iş görüyor.
bence batının oyunları arasında değerini bilmememiz için yapılan oyunlara geliyor. -
quote:
hemde dünyadaki ender dostlarımızın yaptığı araçlar
sırf bu yüzden bile içim ısınıyor zaten bu araçlara,
Türkiye-G.Kore maçındaki manzara hala aklımdan çıkmaz -
arkadasların dedği gibi sadece imaj zaten suan hyundai nin elinde bildiğim kadarıyla -
Ben kullanıyorum sorusu olan gelsin bana sorsun... Yemişim avrupa arabayı... Canavar gibi herşeyi de süper.. Hiç aşağı kalır yanı yok.. Ucuz etin yahnisi demeyin , hiçde öyle değil... Mükemmel ses yalıtımı var , araç içinde huzurla dolaşıyorsunuz... Sanki ayrı alemde gibi.. Ne diyeyim , alan akıllılık yapar derim.. -
ses yalıtımına katılıyorum, gerçekten üstünde durulmuş, aracımız dizel olmasına rağmen içeri ses almıyo.hatta kendi alarmı öttüğünü duymuyorsunuz.arabanın alarmı biraz hassas, anahtar kontakta olmayınca, ve siz araba içinde arabayı salladığınızda alarm ötüyo sonradan taktırılan alarmın kötü yanı malzeme kalitesi vasat olabilir ama tasarım olarak gayet iyi araçlara sahip. alt yapısınada laf edilmemeli, gayet dayanıklı mekanik aksam konusunda. ama tasarım konusunda pek bi savunma yapılamaz çeşitli kopyalama teknikleri var kia da, inkar edemez kimse.yinede farklı, ve güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 1 Şubat 2008; 22:41:02 >
-
sadece şunu söyliyeyim eksi olarak iç malzeme kalitesi biraz düşük. onun dışında gayet kullanışlı ve donanımlı ve fiyatı uygun arabalar. zaten hyundainin çatısı altında. türkiyede kendine bir pazar edindi ama arkadaşlarında dediği gibi 2.eli önyargı zincirini kıramadı. -
İkinci el meselesinin üzerinde çok duruluyor bence gerek yok her malın bir alıcısı mutlaka vardır, ekonomide bu kuraldır. Zaten günümüz Türkiye şartları düşünüldüğünde belli markalar haricinde bunlar üç beş markayı geçmez ikinci eli zaten hepsi aynı düzeyde. Türkiyede satılan otomobil markalarını bir gözönüne alın ve bunların hepsi az çok Türkiyede otomobil satıyorlar, Tata'dan tutunda Isuzuya, ismini bile duymadığınız nice markalara kadar otomobil satan firmalar var. Kia yine bunların içinde adı sanı bilinen yıllardır Türkiyede ve dünya yollarında araçları olan hepsinden daha önemlisi 60 yıldır bu işle uğraşan bir firmadır nitekim. Bence kianın Türkiyedeki konumlandırılması hyundaiden daha iyidi fakat ihlas holdingin yaptığı uygulamalar nedeniyle insanlar hakkında olumsuz imajlar bıraktı. Alınacak ve kullanılabilecek çok hoş araçları var kia'nın. İmaja takılmayın Fayda- maliyet/fiyat-performans hepsi budur.
Saygılarımla...
-
kia'ya karşı bu önyargı gerçekten çok yanlış..kia magentis kullanmış biri olarak araç 10 numara diyebilirim..bu fiyatta bir araçtan bu kadar lüks hiç kimse beklemez..kia'lar verdiğiniz paranın son kuruşuna kadar karşılığını veriyor bence -
quote:
Orjinalden alıntı: alp___
İkinci el meselesinin üzerinde çok duruluyor bence gerek yok her malın bir alıcısı mutlaka vardır, ekonomide bu kuraldır. Zaten günümüz Türkiye şartları düşünüldüğünde belli markalar haricinde bunlar üç beş markayı geçmez ikinci eli zaten hepsi aynı düzeyde. Türkiyede satılan otomobil markalarını bir gözönüne alın ve bunların hepsi az çok Türkiyede otomobil satıyorlar, Tata'dan tutunda Isuzuya, ismini bile duymadığınız nice markalara kadar otomobil satan firmalar var. Kia yine bunların içinde adı sanı bilinen yıllardır Türkiyede ve dünya yollarında araçları olan hepsinden daha önemlisi 60 yıldır bu işle uğraşan bir firmadır nitekim. Bence kianın Türkiyedeki konumlandırılması hyundaiden daha iyidi fakat ihlas holdingin yaptığı uygulamalar nedeniyle insanlar hakkında olumsuz imajlar bıraktı. Alınacak ve kullanılabilecek çok hoş araçları var kia'nın. İmaja takılmayın Fayda- maliyet/fiyat-performans hepsi budur.
Saygılarımla...
Katılıyorum, önceleri bende KİA'yı pek tutmazdım. Özellikle ismi geçen holdinginde bunda biraz payı var. Ama şu an günümüzde KİA olsun, Hyundai olsun gayet güzel arabalar üretmekte. Yani bana göre uzak doğu ülkeleri içerisinde otomobil üretimi yapanlar arasında Japonya birinci sırada ve Korele'liler ikinci sırada. Hatta Kore'li ler, Japonlara yaklaşmak üzere. Mesela Kia'nın Cereto'su güzel bir araba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 2 Şubat 2008; 9:33:17 >
-
Arkadaşlar size yeni bir haber,Kia'yı Hyundai satınalmış ta ozamanlar ama kimseye çaktırmıyorlar.Dün aksam koredeki hyundaıde calısan muhendıs bır arkadasım geldı o agzından kacırdı:)
Yaşasın Koreeeeee
Benzer içerikler
- byd atto 3 yorumlar
- ev ile araba takası nasıl yapılır
- doğan görünümlü şahin
- peugeot 3008 neden tutulmadı
- fiat 500l otomatik şanzıman nasıl
- golf 7.5 ne zaman çıktı
- 2025 passat sedan
- togg satış rakamları
- byd han
- bayiden sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X