Şimdi Ara

kia modelleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hyundai'nin kia'yı aldığını öğreneli baya bir zaman geçti
    quote:

Orjinalden alıntı: selinseli

Arkadaşlar size yeni bir haber,Kia'yı Hyundai satınalmış ta ozamanlar ama kimseye çaktırmıyorlar.Dün aksam koredeki hyundaıde calısan muhendıs bır arkadasım geldı o agzından kacırdı:)

Yaşasın Koreeeeee
  • Mümkün değil, Kia bilindiği gibi köklü bir amerikan firmasıdır ve sam amca satmaz kuzey koreli hyundaiye
    quote:

Arkadaşlar size yeni bir haber,Kia'yı Hyundai satınalmış ta ozamanlar ama kimseye çaktırmıyorlar.Dün aksam koredeki hyundaıde calısan muhendıs bır arkadasım geldı o agzından kacırdı:)

Yaşasın Koreeeeee
  • Eğer elime para geçerse biraz kredi ile Rio almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor. Kim ne derse desin her markayı gördük geçirdik servis benim için çok önemli. Ve Kia birkaç firmayla birkaç gömlek üstün gidiyor bu konuda.
  • bence o kadar da uygun degil ikinci el fiyatlari

yeni rio larin fiyatlarina hic baktinmi internet sitelerinden

o kadar da ucuz degil
  • eşime almıştık PİCANTO...çok pratik ve sorunsuz(özellikle mekanik ve motor aksamı çok iyi) bir alet vede az yakıyor, yani parasını hakedn arabalar.tek kötüsü:iç plastik kalitesi biraz vasat düzeyde...Ben eşime değişirsem ilerde,gene KİA alırım:mesela RİO olabilir,çok şık ve uygun fiyatlı bir alet...
  • eşime almıştık PİCANTO...çok pratik ve sorunsuz(özellikle mekanik ve motor aksamı çok iyi) bir alet vede az yakıyor, yani parasını hakedn arabalar.tek kötüsü:iç plastik kalitesi biraz vasat düzeyde...Ben eşime değişirsem ilerde,gene KİA alırım:mesela RİO olabilir,çok şık ve uygun fiyatlı bir alet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

Mümkün değil, Kia bilindiği gibi köklü bir amerikan firmasıdır ve sam amca satmaz kuzey koreli hyundaiye
    quote:

Yaşasın Koreeeeee

Kia,Hyundai firmasının arkadaşım.

Sportage-Tucson
    Accent Era-Rio
    İ30-Ceed

Bu araçlar aynı platform üzerinden üretilip,aynı altyapıya sahip araçlar.
  • hyundai assan rio modelini türkiyede üretmek istediğini açıkladı, accent era platformunda üretilecekmiş. bu demek oluyor ki kia hyundainin.
  • haklısın benceBen hyundai'nin kia'yı aldığını öğreneli baya bir zaman geçti heralde hyundai cok satıldıgından kiada cok satıldı:D
    quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

Ben kullanıyorum sorusu olan gelsin bana sorsun... Yemişim avrupa arabayı... Canavar gibi herşeyi de süper.. Hiç aşağı kalır yanı yok.. Ucuz etin yahnisi demeyin , hiçde öyle değil... Mükemmel ses yalıtımı var , araç içinde huzurla dolaşıyorsunuz... Sanki ayrı alemde gibi.. Ne diyeyim , alan akıllılık yapar derim..
  • Kia Güney Kore' de faaliyet gösteren devlete ait bir firma idi, 1998 yılında özelleştirildi ve GM ile Hyundai'nin kapıştığı bu satış sürecinde galip HYN oldu.
    Hyundai ise güney korenin Koç - Sabancı tarzı bir holdingidir, 30 sene öncesine kadar araba üretmeyi bilmeyen - o zamanlar yaptığı en iyi iş gemi üretmek olan - HYN, Forddan aldığı bir kalıp ve motorla otomobil üretmeye başlamış ve bugün dünyanın 5. büyük otomobil üreticisi durumuna gelmiştir.
    Hyundai otomobillerini diğerlerinden ayıran en önemli özelliği metalidir. Kore metali dünyanın en iyi metallerindendir.
    Hyundai ve Kia sahiplarini tercihlerinden dolayı kutlar kazasız belasız yolculuklar dilerim.
  • kia ve hyundai ler ön yargıların aksine fiyatına göre oldukça kaliteli araçlardır.. iyi bakıldıkları sürece de sahibini üzmezler..

gün geçtiktçe de kaliteleri artıyor... gözüm kapalı alır binerim..
  • Kia-Hyundai hakkında edindiğim izlenimlerden bir fikir oluştu bende. Hyundai, yine kendi ürettiği kia modellerine daha bir özen ve itina gösteriyor. Yapılan tüm testlerde ceed İ30 dan üstün tutulmuş. Euroncap testlerinde de ceed 5 yıldız aldı İ30 az bir farkla 5 yıldız alamadı ve 4 yıldızda kaldı. Ceratolar hakeza Elentralardan daha iyi ve kaliteli izlenimi bıraktı bende. Riolarında bazı donanım eksikliklerini es geçersek çok az bir farkla Era'lardan daha kaliteliymiş hissi veriyor insana. Bunun nedenini de şuna bağlıyorum; Türkiyede kima mı alırsın hyundai mi desen aynı fiyata insanlar illaki hyundai alırlar genel olarak konuşuyorum zaten satış rakamlarıda bunu gösteriyor. Fakat bunun nedeni kaliteden değil bir hyundainin 5 yıl garantisi, servis ağının reno ve tofaş kadar yaygın oluşu, yedek parça fiyatlarının tofaştan sonra en ucuzu olması, yine kiadan ikinci elinin iyi olduğunun düşünülmesi. Fakat araçları incelediğinizde kianın daha sağlam ve kaliteli olduğunu anlıyorsunuz çünkü kiada ancak bu şekilde satılabilecektir yoksa kimse kia almaz hyundai varken neredeyse araçlar aynı fiyatlar aynı, o zaman millet neden kiaya para versin ki....Bence kiaların satılmasının nedeni hyundaiden daha kaliteli olmasıdır diye düşünüyorum. Kia alanlarda gerçekten dikkat ediyorum araçlardan çok iyi anlayanlar sıfır alanlar için söylüyorum. Bunlar benim şahsi görüşlerimdir kimseyi bağlamaz ama madem konu Kia düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Saygılarımla...

• valla bırakın ön yargı falan gidin sürün bi kiayı siz karar verin..ben sahsen cok begeniyorum cok ii araclar..
  • konu çok güzel bir şekilde tam bilgilenme konusu olmuş,
    yorum yapan herkese teşekkürler,

ticaretin altın kuralı buradada işliyor malesef,

''satılan mal iyidir''

ne kadar özenilirse özenilsin,ne kadar dört dörtlük olursa olsun piyasa tutmadımı, çoğunluk yönelmedimi gerisi boş,

kia araçlar binmek için ideal ama yarın ya sıkışıp satmak zorunda kalırsam diyenler için malesef...
  • Kia ve Hyundai kaliteli ve genelde sorunsuz araçlara imza atıyorlar

Hyundai'nin ülkemize giren ilk bineğinden (accent 1995 sanırım) bu yana aynı çizgisini korumaya devam ediyor

Dışaırda yapılan ankelterde müşteri memnuniyetlerinde ilk 10 sırada gösteriliyorlar

İkinci elde de tutuluyor artık zira yaygın servis ağı var ve yedek parçası bol

• kesinlikle imaj on yargi meselesi..

fiat bu imajini bana gore son yillarda cikardigi stilo GP ve linea ile yavas yavas asiyor gibi...

ama stilo ve gp de ki basari sanki linea da dususe gecdi gibi

ama hakikaten fiat i tebrik etmek lazim cok is yapiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaugur

kesinlikle imaj on yargi meselesi..

fiat bu imajini bana gore son yillarda cikardigi stilo GP ve linea ile yavas yavas asiyor gibi...

ama stilo ve gp de ki basari sanki linea da dususe gecdi gibi

ama hakikaten fiat i tebrik etmek lazim cok is yapiyorlar

dostum konu kia idi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

konu çok güzel bir şekilde tam bilgilenme konusu olmuş,

''satılan mal iyidir''

ne kadar özenilirse özenilsin,ne kadar dört dörtlük olursa olsun piyasa tutmadımı, çoğunluk yönelmedimi gerisi boş,

kia araçlar binmek için ideal ama yarın ya sıkışıp satmak zorunda kalırsam diyenler için malesef...

Katılıyorum görüşlerinize.Mesela bugün magentis alınıp binilecek bi araç fakat 2.elde öldüm parasına gidiyor.

Keza Opirus,carnival ve carens te öyle.

Fakat Kia'nın suvları bugun anında alıcı bulabiliyor. 2.elde sportage ve sorento gerçekten iyi paralara gidiyor ve müşterisi her zaman var.

Cerato,rio ve picantoda yavaş yavaş kendini kabul ettirmeye başlıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: bebeto85

quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

konu çok güzel bir şekilde tam bilgilenme konusu olmuş,

''satılan mal iyidir''

Katılıyorum görüşlerinize.Mesela bugün magentis alınıp binilecek bi araç fakat 2.elde öldüm parasına gidiyor.

Keza Opirus,carnival ve carens te öyle.

Fakat Kia'nın suvları bugun anında alıcı bulabiliyor. 2.elde sportage ve sorento gerçekten iyi paralara gidiyor ve müşterisi her zaman var.

Cerato,rio ve picantoda yavaş yavaş kendini kabul ettirmeye başlıyor.

bizim piyasamız ne kadar ilginç değilmi?
    bir yanda suvları en çok satanlar listesinin zirvesinde fakat binek modelleri satmayan kia,

diğer tarafta binek modelleri neredeyse tofaşın yerini tutan fakat suv larına kimsenin dönüp bakmadığı hyundai,

oysa ikiside bir sayılır, aynı grubun iki şirketi...

• hakikaten tuhaf bir piyasa anlayışımız var.. arkadaşın biri servisi merak etmiş ben hemen yazayım. 2 gün önce gittim 7500km bakımına.. ilk bakım olduğundan atlamak istemedim.. yağ-yağ filtresi- cam silecek suyu eklenmesi-rutin bakımlar-testler yapıldı.. 140ytl.. 1 saat sürdü toplam.. ve orada Musa bey var antalya servisinde oldukça ilgiliydi sağolsunlar.. Çay kahve ilgi alaka çok iyi.. Herkes güleryüzlü ve ilgililer.. Soru sorduğumda fazlasıyla cevap da aldım.. ayrıca normal bakımının dışında aracı aldığım muğla bayisi plaka plastiğini gevşek yapmış , bagajı kapatınca ses yapıyordu.. bir baktım eve geldiğimde ön ve arka plaka plastikleri değiştirilmiş tam olması gerktiği gibi sabitlenmişti..

servisinde bi problem yok.. parça fiyatlarını sordum neredeyse tofaş kadar dediler.. birde ses sistemini söylemeden olmaz.. rio daki ses sistemi çok tatminkar.. çok keyif alıyorsunuz bas ve tizler yerli yerinde..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.