Şimdi Ara

kia pride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8 bin tl lik butceme uygun arac bakarken kia pride gozume ilisti. ozellikleri bu fiyata aliinacak araclardan ustun. bu arac neden bu kadar uygun fiyatta satiliyor?
    kullanan arkadaslar var mi deneyimlerini paylasabilir mi ?
    az yaktigi soyleniyor eyvallah ama motor da kronik sorunlari olan bir arac midir ?
    beni aydinlatirsaniz sevinirim zira kac gundur kararsiz kalmis durumdayim...
    tesekkurler.

• Ben pride kullanmadım ama kia kullanıcısıyım 8 yıldır. Çok iyi donanım ve çok iyi bir motora sahip. Ucuz olması da avantajı. O yüzden Kia tercih ediyorum. Yeni nesil Kia larda hiçbir kronik sorun yok, eskileri çok bilmiyorum ama şöyle yardımcı olayım. Kiaclubtr.com adresinde pride kullanıcılarının yorumlarına bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Ben pride kullanmadım ama kia kullanıcısıyım 8 yıldır. Çok iyi donanım ve çok iyi bir motora sahip. Ucuz olması da avantajı. O yüzden Kia tercih ediyorum. Yeni nesil Kia larda hiçbir kronik sorun yok, eskileri çok bilmiyorum ama şöyle yardımcı olayım. Kiaclubtr.com adresinde pride kullanıcılarının yorumlarına bakabilirsin.

hocam sagol... dediginiz siteye baktim kimse cevap yazmadi :s
  • Bizim hoca arkadaş kullanıyor memnun ...
  • Kia pride otomatik olanını 1999 yılında eşim için aldım,o sırada bende 2.el aldığım bir kia sephiaya binip çok memnun olduğum için kia ya güvenerek aldım. yaklaşık 5 sene sorunsuz bindik,her hangi bir arıza yada yolda bırakma ile karsılaşmadık.3 vitesli klasik otomatik olamsına rağmen şehir içi 7,5 lty civarına yakardı.100 km kadar gayet seri bir araçtı.Ondan sonra hızlanması biraz zayıftır.(otomatik olmasınında etkisi ile),yol tutşu günümüz araçalrına göre biraz zayıftır.ön plastik biraz aksam tıkırtı çıkarır.Mekaniğinde bir sorunla karşılaşmadık.
  • henüz karar vermediyseniz ben kullanıyorum 4 aydır. 2000 model standart sw modeli. temiz bulursanız 8-10 arası verilir. ankarada parça sorunu yok.. aracım aldığımda 198.000 km idi.. Şuan 200.000 km yi geçtim. üzerinde mazda motoru var. şehirler arası 150 kuruş yakıyor. şehir içi 180 filan. hidrolik direksiyon merkezi kilit ve yüksek tavana sahip. Ben çok memnunum. aracımı seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozas -- 24 Ocak 2012; 17:13:49 >
  • bende bıseyler yazım amcamda bu arabadan vardı aracı 288 bın kılometrede sattıtı aldıgında ıse araba 90 bındeydı 5 6 sene bındı sanırım hatırlamıyorum cunku o artık aıleden bırıyde tek yatıgı masraf yagını suyunu koyup gezmektı benzınlıydı ozamn ve sımdıde pıyasadakı tupluler kadar yakıyodu benzınde aracta mazda 123 du sanırım onun motoru var hatta tamırcıye motorun dumunu bı gosterım nasıl dıye goturduk adam dedı bu mazda motoru sadece ust kapak degısıkmıs hıc bı sorunu yoktu kısın hatta motor kopmle kar ıcındeyde tek seferde yazın nasıl mars alıyosa ole marsı aldı ve hıc hararet yaptıgı olmuyodu on camını bır kere degıstı oda 198 tlydı cok ıyı hatırlıyorum arka stop kırılmıstı cıkma almıstı 30 tlye ve cok atık bı arac yokuslarda hıc bı araba kafa tutamıyodu ama duz yolda herkes gecıyodu ama yokuslarda cok super bı araba duz yolda en fazla 160 fılan goruyodu 120den snra cok hantal oluyo yanı amcam cok severek bındı bende cok sevdım gıdıp pıyasada 6 7 lıraya reno sahın alcana bıldıgın hurda tabı yuruyen tabut almak yerıne aynı paraya hıdrolık dıreksıyonlu enjeksıyonlu hatta klımalısı bıle var ma pıyasada az bende bu paraya alınabılcek en guzel araba ama pıyasası pek yok ama bız pazara goturduk 3 saata sattık cunku ozamanlarda alan adam karllara 7 8 lıra ıstıyolardı bız 6500 tlye verdık adam seve seve aldı bence kesınlıkle alınacak arac az yakar cok kacar bı araba varsa sorularınız cevaplarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    swift ? rio ? Corsa? Ibiza?
    geçen yıl açıldı
    KİA VENGA CLUB
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende var 3 senedir biniyorum 6 ay köyde 6 ay istanbulda biniyorum kullanısı güzel motorda kronik bir arızası yok teker bilyaları asırı siterilize yani bozuk yola gelmiyor ama yolun güzelse hiç kaçırma fiyatına gelince neden düsük piyasası yok aldımmı zor satarsın gerci teemiz bi araba dek geldimmi satmak istemiyeceksin bana 9,500 verdiler vermedim
    tam bir aile arabası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.