Şimdi Ara

Kia Rio 1.4 Otomatik Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2013 Kia rio fancy 1.4 otomatik benzinli araç sahibiyim, aracımı satmak durumundayım.

42 bin TL fiyat istiyorum, sizce uygun mudur?

Km : 79 bin

Trammer : 4 Bin TL

Değişim : 4 Kapı orjinal değişti

Araç içi : Herhangi bir deforme yok, sigara yanığı vs yok ve araç gayet temiz.

Hava yastığı vs açmadı, sadece sürtmelerden dolayı keyfi olarak kapıları orjinal değiştirdik.

birkaç parça boya var ve önden veya arkadan hasar, kaza vs yok.

Yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batin216 -- 14 Ağustos 2018; 17:57:44 >

• Walla bende 1.25 var benzinli 90 bin km'de 3 parça boya var 45 binin altına babam olsa vermem.
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Değişen yok sanırım sizde?
  • sedanmı
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    hatchback
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batin216

hatchback
    Hem 1.4 benzünlü hem de 4 ileri çağdışı deli yakan motor tüpsüz binilmez birde tutulmadı zor satılır tüplü olsaydı mezarcılar 2000 lira tüp parası da düş derler 37ye gider acilse beklenirsw 38.5a
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Hem 1.4 benzünlü hem de 4 ileri çağdışı deli yakan motor tüpsüz binilmez birde tutulmadı zor satılır tüplü olsaydı mezarcılar 2000 lira tüp parası da düş derler 37ye gider acilse beklenirsw 38.5a

Alıntıları Göster
    37 de çok bedavaya versin daha iyi

Araba temizse arkadaşın istediği 42 bin TL den birkaç haftada gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

37 de çok bedavaya versin daha iyi

Araba temizse arkadaşın istediği 42 bin TL den birkaç haftada gider.

Alıntıları Göster
    Hocam size saygım sonsuz da şimdi haklı değil miyim 1.4 4 ileri çok yakmıyor mu araca lafım yok 2.eli zayıf diye biliyorum
  • Fiyat normal gibide bir tek 4 kapı çiziklerden dolayı keyfe keder nasıl değişti onu anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Hocam size saygım sonsuz da şimdi haklı değil miyim 1.4 4 ileri çok yakmıyor mu araca lafım yok 2.eli zayıf diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Mart ayında bildiğim araç 2014 model 1.25 manuel fancy 60 bin km de 42 bin TL ye satıldı.

Arkadaşın istediği fiyat normal. Temizleri 55 civarında.

Çok yakıyor ama araç sınıfının en iylerinden. O fiyata ne alternatif var açıkçası bilmiyorum ama fiyatı çok değil.
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Evet yakıyor ama hiç tüp takılmadı , motor beyni %95 , otomatik vites olduğunu unutmayın. Ayrıca dizel ile benzin arasında bir fark kalmadı bence.
  • theblackside T kullanıcısına yanıt
    Aracı baya kullandı, gözle görülür çizikler oldu çünki araç siyah. Göze battığı için değiştirdik
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Mart ayı ile şu an araç fiyatları arasında çok fark var hocam, martta dolar : 3,7 şimdi dolar 6.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batin216

Evet yakıyor ama hiç tüp takılmadı , motor beyni %95 , otomatik vites olduğunu unutmayın. Ayrıca dizel ile benzin arasında bir fark kalmadı bence.
    Otomatik ve tüpsüz olduğu için söyledim zaten umarım satılır
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Siz olsanız kaç verirsiniz bu araca ? Ben danışmak için konu açtım zaten hocam
  • arkadaşlar bu aracın 2009 modeli otomatik vites alınır mı ? 1.4 comfort benzin ve LPG li 100000 km altında 35k civari
  • Batin216 B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 3 parça boya var sağ tarafta,park halindeki kamyonun kasasına surttum dar yolda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.