Şimdi Ara

KİA RİO ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Buna benzer bir konuda eskiden form açılmıştı fakat güncel olması adına tekrardan açmak istedim, 500,000 - 600,000 TL bütçe ile araba bakıyorum şu anda kadrajımda Renault Clio, Hyundai İ20, Volkswagen Polo ve Kia Rio modelleri var. ortalama 2015-2017 modeller arasında.

suv araçlara bakmadım biraz modelli araç istediğim için fiyatlarının yüksek olacağını tahmin ediyorum.

Dizel veya Benzinli olması tercihlerim arasında yok ama dizelin tamir masraflarının fazla olduğunu ve sorun çıkartma olasılığın daha yüksek olduğunu biliyorum 

hatchback olması önemli sedan araç sevmiyorum.

turbo ve atmosferik motor olarak belli bir kriterim yok

Otomatik veya manuel vites kriterim yok 

Araçtan beklentim, çok uzun yol yapmıyorum ama uzun yolda beni yormasını istemiyorum, Her hafta sonu sanayiye gitmek zorunda kalmak istemiyorum, yüksek hız gibi beklentilerim yok sadece beni A noktasından B noktası götürsün ama sanayiye çok götürmesin ve uzun yıllar huzurlu ve rahat bir şekilde kullanayım. 

• Pek ithal edilmediler. Düşük ithalatın bir avantajı var, yerli pazara özel opsiyonlama yapmıyorlar. Bahsettiğiniz modellerde Avruap'daki gibi yan havayastıklı modellerini sipariş etmek ya imkansız veya güvenlik ekipmanı için listede ne varsa doldurduklakrı aşırı pahalı paketleri almak gerekirken Rio, Avrupa'daki gibi pazarlanıyordu. Daha ucuz olduğu halde daha akıllı seçilmiş aksesuarları oluyordu.

Yeniyken değerlendirmiştim, bence model olarak alınabilecek en avantajlı alternatiflerden birisiydi. Kaza testleri de iyiydi. İstanbul'da yaşadığım için o dönem daha pratik olacak Fiat 500'ü seçmiştik neticede, ama bence iyi bir model. Fiyatları daha düşükse bence yanıltmasın, yeniyeken de daha düşüktü fiyatları ki bence Hyundai'den hiç bir eksiği yok. Servisleri kontrol etmeli... hala servis veriyorlar mı.

• Saydığınız diğer araçlar arasında benzer fiyatlarda km, model yılı, donanım, sağlamlık açısından bulabileceğiniz en iyi araç Kia Rio olacaktır o kesin.

Ha 2. eli bi Polo veya Clio'ya göre tartışılır, belki iç mekan kalitesinde Polo'dan geridedir, yakıt tüketimi konusunda Clio'dan geridedir ama asıl derdiniz bunlar değil gibi duruyor. Geri kalan diğer kriterlerde acantajı olacaktır size. Alıp kısa sürede değiştireyim vs gibi planınız yok anladığım kadarıyla,o sebepten Rio kesinlikle işinizi görecektir.

• ben 1 sene kadar 1.4 cool modelini kullandım gayet keyifli araçtı satma sebebim performansdan kaynaklı. dizelin o torkuna alıştığım için satmıştım ama gayet alınabilecek bir araçtır.

altı yüksektir, süspansiyonlar yumşaktır vs.

• Senkei kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 yıldır bu aracı kullanan bir arkadaşım var geçenlerde deneyimleme fırsatım oldu gerçekten hissiyatı hoşuma gitti ve süspansiyonları ne çok sert ne yumuşak tam kıvamında gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    Ben de tam olarak öyle düşünüyordum fakat sizin yorumlarınızada almak istedim. Yoğun tempolu bir işte çalıştığım için al sat ile uğraşamıyorum açıkçası o yüzen uzun vadeli olarak almak istiyorum iyi bir araştırma yapmakta fayda var üzülmemek için.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Diğer saydığım modellere göre rio’nun fiyatları biraz daha uygun bende İstanbul’da yaşıyorum şu an elimde 2008 Citroen c3 var ama uğraşmaktan yoruldum artık bu arabayla daha düzgün ve sorunsuz bir araç almak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia sorento alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Dacia Duster alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Dacia Duster Alınır Mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 aydır 2018 rio kullanıyorum. Bence seçenekler arasında en fiyat performans araç

• Taner KENAR T kullanıcısına yanıt

artı içide diğer b segmentler bizi sizi boğmaz gayet ferahtır, arkada şaft tüneli yoktur vs. bagajı emsallerine göre geniştir.

• o sınıftaki en geniş araç Rio olabilir. Otomatik ise 2. elde satılır ancak manuel ise ben almazdım. Satarken uğraştırır çünkü.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak daha uygun diye manuel düşünüyordum açıkçası. Ne kadar uzun yıllar kullanıcam desemde günün birinde satmam gerekecek ve haklısınız bir kaç yıl sonra manuel arabaları satmak daha zor olacaktır. Dediğinizi düşüneceğim.

• Senkei kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler

• arkadaşımda var. çok ilginç bir şekilde 2.10 boyuna rağmen bir tek buna sığabiliyorum diyor.

• Eşimde var 2021 rio 1.4 cvt Cool. 48.000 km oldu kullanalı herhangi bir problem yaşamadık. Ben kullanımını seviyorum epey uzun yol da yaptım , genişliği de kötü değil denildiği gibi. Kimisi atmosferik motor sevmiyor.
    Yakıt tüketiminde gelirsek bende 3 silindir dizel araç var bence neredeyse aynı yakıyorlar(dizel aracı sıkıştırıp kullanıyorum ve arada siklet farkı var gerçi). Kesinlikle fazla yakmıyor.
    Mükemmel değil ama iş görür.
    Aklınızda soru varsa cevaplayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 4 Ekim 2024; 22:53:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.