Şimdi Ara

KIA RIO CRDI ALAYIM MI? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
15.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neyse, hayırlı olsun arkadaşım. Ne kadar isabetli bir karar verdiğini aracını kullandıkça daha iyi anlayacaksın.
    Allha kaza bela vermesin, güle güle kullan RIO nu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hldx

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. Sonunda KIA RIO da karar verdim. Kaporamı yatırdım. Aracı bekliyorum.

Grande Punto'yu da inceledim. Nedense beni pek sarmadı. Bence abartıldığı kadar güzel değil. Ama iyi reklam la çok muhteşem bir araba gibi gösteriliyor bence. Neyse bunlar benim fikrim tabii.

Hani bi laf vardır. "Kavun değil ki dibini koklayıp alayım." Araba da biraz şans işi. Sonuçta seçim yaparken incelenecek çok fazla bilgi yok. Ben isterdim ki motorunda kullanılan malzemesinden farlarda kullanılan plastiğe kadar herşey sunulsun önüme. Ben mühendis olduğum için böyle şeyler araştırdım biraz. Ama tabii ki nafile. Adamlar bana gidipte kullandıkları tüm malzemelerin spec lerini getirecek değiller. Yada proseslerinin akışlarını filan.

Bu arabayı seçerken gayet objektif düşünmeye çalıştım. Seçimde çok da fazla bulamadığım spesifik veriler üzerinde düşündüm. Yani "KIA mi aman uzak dur" gibi afaki sözleri kale almadım. KIA kullanmış veya kullanan birkaç kişi ile görüştüm. Gayet olumlu sonuçlar aldım.

Neyse lafı uzatmayalım. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Arabayı aldığımda gözlemlerimi sizlerle paylaşacağım.

Kardeş hayırlı olsun.Araba zevk işidir kimse karışamaz zaten neden bu arabayı alıosun diye.
    Bişiy soracam arabada çelik jant olacak mı ???

• yeni arabanız hayırlı olsun. güle güle kullanın.
  • arkadaş hayırlı uğurlu olsun.senin derdini geyet iyi anladım.bende 0 araba alacam burda da bi topik açmıştım.megane ile jetta arasında kaldım sonunda ve hala karar vermiş değilim.bizim hayatı boyunca 2-3 kez araba alabilecek insanlar için ne kadar zor olduğunu bilirim bu işlerin.

kia benim katagorimde değildi o yüzden çok araştırmadım ama kullanan aile dostumuzun memnuniyetini dile getireyim sana.shuması var 2000 model.araçtan son derece memnunlar.üstelik servis ve yedek parça sorunu yaşamıyorlar ve servis ücretleri megane den daha ucuz... gönlünce kullan....

kazasız yolculuklar darısı bana..
  • Teşekkürler arkadaşlar. Allah olmayanlara da versin. Sürdükçe arabanın hakkında daha iyi yorum yapabileceğim. Tabii ki sizler le de paylaşacağım.

Araba da çelik jant ve sunroof yok. Aslında olsaydı süper olurdu. Ama fiyatı da daha yüksek olurdu.
  • selam
    aracı teslim aldıysan görüşlerini ve resim ekleyebilirmisin
    quote:

Orjinalden alıntı: hldx

Teşekkürler arkadaşlar. Allah olmayanlara da versin. Sürdükçe arabanın hakkında daha iyi yorum yapabileceğim. Tabii ki sizler le de paylaşacağım.

Araba da çelik jant ve sunroof yok. Aslında olsaydı süper olurdu. Ama fiyatı da daha yüksek olurdu.
  • hayırlı ugurlu olsun,

kazasız belasız kullanırsın insallah alanlardan bir sorun duyulmadı henuz sende memnun kalırsın

hos geldin kia sevenler dernegine :)
  • nedir kardesim bu tam 10 yıllık kia mazisi var ömrümde hic kimse kızmasın ama bu kötüleyen arkadasların kıskanlıgı suanda bende 2007 rio hb aldım ve cok güsel daha tık cıkmadı arkadaslar kia yı cekemeyenler catlasın ben yolda kalan reno cok gördüm ama kia o kadar göremedim kia yeni rio ve cerato ile güzel bir cıkıs yakaladı kıskananlar catlasıjn
  • birde euroNCAP Ttan 5 yıldız alsa daha iyi olur. (mevcut 3 yıldız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 25 Ekim 2007; 16:05:09 >
  • konuyu hortlatıcam ama yazılanları gordukten sonra dayanamayıp bir kaç şey bende soylemek istiyorum. 2006 model kia sahibiyim arabam 78000 de inanın tık yok. siyah renkli ve abs siz modeli. araç 140-150 den sonra pek guven vermiyor. fakat 100-130 arası yol tutusu kim ne derse desin puntodan iyidir... Ben aracıma michelin performans lastiği taktım sorunsuz kullanıyorum. Fiesta- Punto - Rio arasında çok gidip geldim yaşım daha 20 rio aralarında en performanslısı genç arabası taş gibi amortisorude olsa ben rio derim rampada hemen hemen butun araçları sollarsınız arkanızdan el sallarlar. benim gibi serilik on planda ise sizler için rio.. şehir içindede gayet atak ara hızlanmaları bence harika ford fiesta ve puntolarla resmen alay ediyorsunuz. Beni bu arabaya bağlayan tek şey performansıdır.... bu bile sizlere yeter

KIA RIO CRDI ALAYIM MI?

• kia alacağına accent era al o daha güzel duruyor
  • hortlatmak zorunda kaldım. rio yu yerden yere vurmuslar :D 2009 yılında 15 crdi 2007 hb ex en fulunu 9500 km de iken 18500 tl ye boyasız hatasız aldım. sene 2014 ve su an arabam 99500 km de 90 bin km yaptım tık yok ve fiyatı 24bin 25 bin 26 bin değişiyor.
    iyiki almışım ve satmam çok iyi araba gerçekten mükemmel.
    yazılanlara sadece gülüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.