Şimdi Ara

Kia rio yakıt sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
9.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakıt düşecektir.Araç daha çok yeni en azında 5li rakamlara.Jetta 105 beygir 250 NM tork var.Rio 90 hp olmasına ragmen 240 nm tork var.Ayrıca B sınıfında arka tekerleride disk fren ve ekstra olarak yan ve perde hava yastıklarıda var.

Fabrika verilerine göre rio daha az yakması gerekir 100 kg yakın agırlık avantajı var.

Jetta hem serikullanacaksınız hemde 150/160 ları göreceksiniz tüketim 5lerde kalacak.Ayrıca rio ile 90 sabit gidecekseniz daha fazla yakacak

Tamam CRDİ,Multijet biraz fazla yakar ama bu koşullarda degil bir yanlışlık var sanırım.Karşılaştırmayı yaparken aynı hava koşulları aynı yol aynı hız devir tutturmayı deneyin.Ama siz 150 lerden bahsediyorsunuz.Birde aracın çok yeni olması var tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

Yakıt düşecektir.Araç daha çok yeni en azında 5li rakamlara.Jetta 105 beygir 250 NM tork var.Rio 90 hp olmasına ragmen 240 nm tork var.Ayrıca B sınıfında arka tekerleride disk fren ve ekstra olarak yan ve perde hava yastıklarıda var.

Fabrika verilerine göre rio daha az yakması gerekir 100 kg yakın agırlık avantajı var.

Jetta hem serikullanacaksınız hemde 150/160 ları göreceksiniz tüketim 5lerde kalacak.Ayrıca rio ile 90 sabit gidecekseniz daha fazla yakacak

Tamam CRDİ,Multijet biraz fazla yakar ama bu koşullarda degil bir yanlışlık var sanırım.Karşılaştırmayı yaparken aynı hava koşulları aynı yol aynı hız devir tutturmayı deneyin.Ama siz 150 lerden bahsediyorsunuz.Birde aracın çok yeni olması var tabi.

yok hocam eminim hatta seat leon'u olup 6 larda gezinen arkadaşlarım şaşırırdı ankarada oturuyorum bu arada trafik pek yok çevreyolundan havaalanına giderken mesela 5.vites 140-150 civarlarında giderim ve tüketim 5.6 civarlarında gezinirdi şehir içinde 120 civarlarında gezinirdim bazen dip gaz sollamalar vs onun dışında sakin kullanım ama jettada daha hiç 6 lara çıkmadım

• rio sahibi arkadaşlar diezel olanınndan memnun musunuz? bi kaç yorumda fazla yaktıgını söylemişler rio için. clio kullanan bırısı olarak cok menunumdm yakıttan rio üzer mi beni acaba almayı dusunuyırum.
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Hiç düşünmeden al bende 2017 dizel var 29 binde araç yakmıyor kokluyor resmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardenhsyn

Hiç düşünmeden al bende 2017 dizel var 29 binde araç yakmıyor kokluyor resmen
    hocam peki i20 ile arasında kararsız kaldım baya. rio bildiğim kadarıyla segmentindeki araçlara göre kg olarak yüksek oludugndan az daha fazla yakıyor demıslerdi ama dediğinz gibiyise güzelmiş. başka özelliklerini tecrübelerinizi yazarmısınız konforu, yol tutuşu, uzun yolu, şehir için vs. ve tabiki en önemlisi parça pahalılıgı nasıl 2.elde cıkartırken zorlanıyormıyız? yıllardır kia'ya karşı önyargı vardı ama bence artık yok buda bi avantaj. teşeürkler şimdiden
    Bende alırken i20 baktım sonra rioda karar kıldım. Bende yeni kasa consept modeli mevcut 1.4 dizel turbo.yanlız alırken atmosferik modelleri de mevcut onlardan alma ister istemez sollarken bayıyor. Araç Polo dan hacim olarak büyük beklentileri karşılıyor ağırlık olarak biraz i20 göre ağır ama performansa etkisi yok. Start stop yok ama ışıklardaki durduğun zaman motor kapatıyor kendini. Hız sabitleme var. Opsiyonel olarak diKiz aynası geri görüş kamerası var. Tek eksik yanı gogusteki ekran fabrikadan çıkışlı çok nadir geliyor sonrasında taktırsanda orjinal tadını vermiyor. Piyasa olarak satılır şunzamanda her arabanın alıcısı var mevcut piyasaya bakılırsa bu araba ucuz kaldı. Yakında akbabalar buraya da el atar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    2017 yılında yazana bakma trollüyor. Dizel i20 sahibi de oldum golf TDI sahibi de. Yazdıkları hiç inandırıcı değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

2017 yılında yazana bakma trollüyor. Dizel i20 sahibi de oldum golf TDI sahibi de. Yazdıkları hiç inandırıcı değil...
    valla hocam bilemedim aslında.. sadece iki araç arasında kararsızım baya. gönlüm rio'dan yana mantık i20den satarken vs.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.