Şimdi Ara

Kİa Riolar Nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kia Rio almak istiyorum.Yakıt konusunda naısl sizce

• Yeni kasa ise imzamdan bir çok şeye ulaşabilirsiniz.Sorunuz olur ise seve seve cevaplarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiki kasa ve bir önceki kasaları gayet iyi olduğunu uzun sureler boyunca sıkıntısız yol alabileceğini söyleyebilirim. kia konusunda insanların ön yargısı var ama asıl kullanıcılar gayet memnunlar (kendimden biliyorum:)).
  • Kia rio,ceed,picanto,cerato tasarımları müthiş ya kia yı gerçekten çok beğeniyorum tasarım olarak bi çok firmaya göre son kasa olarka müthiş araçlar çıkardı
  • Kialar on numara aractir yerim ben o on yargiyi.Suanda opele binyrm ama allahin izniyle 2 sene sonra aracmi degstirp kia alcam isallh.Sunda piyasadaki en sorunsuz araclar kiada.Toyotacilar ve hondaclar kusura bakmasin o eskidendi sikayet .coma .bakin anlarsiniz hayatta toyota almam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia rio alacaksanız dizelini almaya gayret gösterin dizeli hem ekonomik hemde bir o kadar ekonomik üstelik çok seri 110 bg lik motoruyla gayet tatminkar bir performansı var tavsiye ederim.
  • Kia Rio 1.5 CRDI 110 hp sahibiyim. Performans olarak çok iyi ama yakıt tüketimi muadillerine göre biraz fazla.
  • Rio'nun motor sesi, rüzgar sesi gibi konularda C'eed'ten dahi iyi olduğunu birkaç yerde okmuştum.
    Yakın zamanda Fiesta aldım, çok memnunum. Ama 2. tercihim son zamanlarda Kia Rio idi.
    Eğer bulunduğun şehirde servisi de varsa fiyatta aklına yattıysa bence düşünme al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Rio'nun motor sesi, rüzgar sesi gibi konularda C'eed'ten dahi iyi olduğunu birkaç yerde okmuştum.
    Yakın zamanda Fiesta aldım, çok memnunum. Ama 2. tercihim son zamanlarda Kia Rio idi.
    Eğer bulunduğun şehirde servisi de varsa fiyatta aklına yattıysa bence düşünme al.

motor sesi rioda bayağı fazla
    ama yol sesi ve rüzgar sesinde rio ceedden daha iyi
    parasına göre çok iyi araba zevkle kullanmıştım.

Düzeltme:
    imzamdaki eski kasa riodan bahsettim
    yeni rioları kullanmadım ama yol sesi aldığını duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffate -- 27 Mart 2014; 14:53:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.