Şimdi Ara

KİA SATIŞ-SERVİS-YEDEK PARÇA VE DİĞER TÜM KONULARDA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
224
Cevap
4
Favori
55.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Kamil Bey. Ben Sorentoların yakıt pompasının zamanla arıza çıkardığını duydum. Acaba bu doğru mu? ve eğer doğruysa maliyeti ne kadar tutuyor? (Aracın yaşı falan önemli ise eğer 2003 model.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fimusesel

Merhabalar Kamil Bey. Ben Sorentoların yakıt pompasının zamanla arıza çıkardığını duydum. Acaba bu doğru mu? ve eğer doğruysa maliyeti ne kadar tutuyor? (Aracın yaşı falan önemli ise eğer 2003 model.)

Merhaba,
    Sadece Sorento'ya ait bir problem demek yanlış olacaktır,maalesef dizel araçların hepsinde görülen bir problemdir.
    2003 model Sorento'nun yakıt pompasına gelince 2,950 tl dir.
  • merhaba arkadaşlar
    yeni kasa Cerato ların fiyatları belli oldu ve araçlar bir hafta içinde showroomlarda yer alacaktır.
    takas usulü deiştirmek yada yeni almak isteyenlerimiz olabilir.
    ilgilenen arkadaşların ilgisine..
  • kamil bey merhaba 17 000 tl bütçem var 2006-2007 model rio hb almayı düşünüyorum sizce dizel bir model mi tercih etmeliyim yoksa benzin - lpg 'li bir araç mı daha iyi olur açıkçası dizele biraz mesafeliyim hem çok kullanmıcam hemde bakım maliyeti fazlalığı beni korkutuyor birde dizelde temiz bulmak zor. benzinli ise benzin fiyatları malum o yüzden lpg'li tercihim ama bu modeller genelde hep dizel. size sorum szi ne tavsiye edersiniz bir de bakım maliyetleri ve yedek parça fiyatları bu modellerde nasıldır bir iki örnekle açıklayabilirseniz sevinirim.
    teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocero3535

kamil bey merhaba 17 000 tl bütçem var 2006-2007 model rio hb almayı düşünüyorum sizce dizel bir model mi tercih etmeliyim yoksa benzin - lpg 'li bir araç mı daha iyi olur açıkçası dizele biraz mesafeliyim hem çok kullanmıcam hemde bakım maliyeti fazlalığı beni korkutuyor birde dizelde temiz bulmak zor. benzinli ise benzin fiyatları malum o yüzden lpg'li tercihim ama bu modeller genelde hep dizel. size sorum szi ne tavsiye edersiniz bir de bakım maliyetleri ve yedek parça fiyatları bu modellerde nasıldır bir iki örnekle açıklayabilirseniz sevinirim.
    teşekkürler..

merhaba,
    çok kullanmayacam demişsiniz ama çok kullansanızda LPG olduğu sürece cebinizden benzinli kullanıma göre daha az para çıkacaktır,çevreye karşı daha duyarlı bir yakıt kullanmanın yanında dizel gürültüsü dinlememiş olacaksınız ama dizel araçların üretmiş oldukları torku da yaşamaktan mahrum kalmanın yanında,kapalı otoparklara girişlerinizde problem yaşayacaksınız.
    bakım fiyatları arasında fark yok denecek kadar azdır,bu da yakıt filtresi ve dizel araca kullanılan yaın litre fiyatından kaynaklanmaktadır.masraf çıkarma riski tabiki benzinli araçlara göre daha fazladır.

• merhaba kamil bey benim aracım sizin serviste, yanlış yakıt konmasından dolayı (dizel araca benzin kondu) bozuldu ve sizde şu an , benim öğrenmek istediğim onarımdan sonrada aracımda kalıcı bir hasar olurmu, ilerde motorda, turboda sorun teşkil edermi, yoksa satmalımıyım hemen, tşk.ler
  • merhaba
    aracınızın onarımı tamamlandıktan bir problem olacağını sanmıyorum
  • merhaba,
    2003-2005 kia magentis almayı düşünüyorum. bu araçların bakım periyodları ve maliyetleri ne kadardır. sorduğum bayii 7500 km de bir olduğunu ve 300-400 civarı tuttuğunu söyledi. bu fiyatlar bana anormal yuksek geldi. zira 15000 de 600-800 ödenmiş olacak ki bu 2006 model 520 bmw nin 30 000 de bir 800 tl lik bakımlarından bile fazlaya geliyor. bu doğru mudur yardımcı olabilir misiniz? eğer değilse ne civarlrdadır? bu araçta triger kayış mıdır zincir midir?
  • merhaba,
    triger kayış ve 90,000 km de değiştiriliyor.
    aracın bakımları 15,000 km de yapılıyor
    yağ ve yağ filtresi değişiyor,takip eden 15,000 km de ise yakıt-hava-polen filtresi-bujiler vs ekleniyor
    yetkili servislerde yaptıracak olursanız ortalama 280tl civarı bakım maliyeti var

şu an da garantisi bitmiş araçlarda yedek parçada %20,işçilikte %40 indirim ve ücretsiz check-up kampanyası var ve yıl sonuna kadar da devam ediyor.
  • 90'lık CRDI ceed'leri 115'e çıkarabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kecekece

quote:

Orijinalden alıntı: kocero3535

kamil bey merhaba 17 000 tl bütçem var 2006-2007 model rio hb almayı düşünüyorum sizce dizel bir model mi tercih etmeliyim yoksa benzin - lpg 'li bir araç mı daha iyi olur açıkçası dizele biraz mesafeliyim hem çok kullanmıcam hemde bakım maliyeti fazlalığı beni korkutuyor birde dizelde temiz bulmak zor. benzinli ise benzin fiyatları malum o yüzden lpg'li tercihim ama bu modeller genelde hep dizel. size sorum szi ne tavsiye edersiniz bir de bakım maliyetleri ve yedek parça fiyatları bu modellerde nasıldır bir iki örnekle açıklayabilirseniz sevinirim.
    teşekkürler..

merhaba,
    çok kullanmayacam demişsiniz ama çok kullansanızda LPG olduğu sürece cebinizden benzinli kullanıma göre daha az para çıkacaktır,çevreye karşı daha duyarlı bir yakıt kullanmanın yanında dizel gürültüsü dinlememiş olacaksınız ama dizel araçların üretmiş oldukları torku da yaşamaktan mahrum kalmanın yanında,kapalı otoparklara girişlerinizde problem yaşayacaksınız.
    bakım fiyatları arasında fark yok denecek kadar azdır,bu da yakıt filtresi ve dizel araca kullanılan yaın litre fiyatından kaynaklanmaktadır.masraf çıkarma riski tabiki benzinli araçlara göre daha fazladır.

Kamil bey;

Ben 2006 rio crdi kullanıyorum ama sesi bahsettiğiniz gibi rahatsız edici değil,hatta fabia ve fiesta ileyanında motorun çalışıp çalışmadığını anlamak için kulağınıza kaputa dayamanız bile gerekebilir.

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: kecekece

merhaba,
    triger kayış ve 90,000 km de değiştiriliyor.
    aracın bakımları 15,000 km de yapılıyor
    yağ ve yağ filtresi değişiyor,takip eden 15,000 km de ise yakıt-hava-polen filtresi-bujiler vs ekleniyor
    yetkili servislerde yaptıracak olursanız ortalama 280tl civarı bakım maliyeti var

şu an da garantisi bitmiş araçlarda yedek parçada %20,işçilikte %40 indirim ve ücretsiz check-up kampanyası var ve yıl sonuna kadar da devam ediyor.

Kamil bey;

Yedek parçada %20 değil,%20'ye varan indirim oranı var.

Saygılarımla
  • Ceed silecek takımı ve aktif karbonlu polen filtresi ne kadar acaba?
  • cerato 2005 için yan marşpiyel ve 2008 medel 4 bijonlu 5 kollu 16inç alaşım jantlarının 4 adedinin fiyatını alabilirmiyim?
  • merhaba,
    pm den cvp ladım,bilginize.
  • merhaba,
    pm den cvp ladım
    bilginize.
  • SAYIN kecekece, cerato hb aracımda, bu sabah, sağ ön taraftan tak tuk sesler gelmeye başladı..ön takımdan geldiği % 100

acaba ne olablir durup duruken..çukura düşme falan olmadı..
  • ?
  • sayı kecekece 2005 model 15,250 kmde cerato advance modeli benzinli aracım var.merak ettiğim benim aracımda triger kayışı mı var yoksa araç zincirli midir?triger kayışı varsa ilk değişim kaç km de yapılmalıdır?saygılar.
  • Merhaba 2010 model kia pro cee'd 1.6 CRDI 115 PS 3 Kapı'nın Consept Plus paketi mevcut mu ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.