< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KIA SORENTO (2015- ...) Kullanıcı Uzun Dönem Testi// Alınırmı Alınmazmı??? (4. sayfa)
-
-
Şu an için bana pek hitap etmiyor hocam elektrikli. BYD falan düşünülen fiyatlara gelseydi ve kredi desteği falan olsaydı belki hybrid olarak düşünebilirdim ama onunda fiyatları yüksek geldi. Bir de ocak ayından sonra elektriğe ciddi bir zam gelecek diyorlar belli bir kıstası aşınca direkt %50 gibi bir şey koyacakmış üstüne diye duydum.
Yani 7 kişilik olmasına gerek yok elbette ama bagajıda büyüdüğü için biraz avantajlı kılıyor bu durumu ama 7 kişilik şart değil benim için sadece 4x4 olsa dağ bayır gezerken çok işime yarar. Hali hazırda işim olduğu zaman babamın ford focusunu kullanıyorum bazen kampa falan gidince gezmeye tozmaya ihtiyaç oluyor ve bazen eksikliğini hissediyorum.
Alternatif bir araca her zaman açığım tabii ama bütçem de maalesef ki belli olduğu için çok üstüne de çıkamıyorum. O yüzden şu anlık togg, tesla falan hayal kısacası :) Max 1.3-1.4m civarlarına çıkabiliyorum. Tavsiyeleriniz için sağ olun hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X