Şimdi Ara

KIA SORENTO (2015- ...) Kullanıcı Uzun Dönem Testi// Alınırmı Alınmazmı??? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
22.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rica ederim hocam. 2 sene önce Türkiye pazarında, 7 kişilik araç segmentinde, Sorento'dan daha iyi, sadece Volvo XC90 vardı. Şuan durum değişti mi bilmiyorum.

Eğer 4x4 ve 7 kişilik şart değilse, paranız da yetiyorsa Togg veya Tesla daha mantıklı. Yakın bir gelecekte artık elektrikli araçlar çok daha revaçta olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burakekrem B kullanıcısına yanıt

Şu an için bana pek hitap etmiyor hocam elektrikli. BYD falan düşünülen fiyatlara gelseydi ve kredi desteği falan olsaydı belki hybrid olarak düşünebilirdim ama onunda fiyatları yüksek geldi. Bir de ocak ayından sonra elektriğe ciddi bir zam gelecek diyorlar belli bir kıstası aşınca direkt %50 gibi bir şey koyacakmış üstüne diye duydum.

Yani 7 kişilik olmasına gerek yok elbette ama bagajıda büyüdüğü için biraz avantajlı kılıyor bu durumu ama 7 kişilik şart değil benim için sadece 4x4 olsa dağ bayır gezerken çok işime yarar. Hali hazırda işim olduğu zaman babamın ford focusunu kullanıyorum bazen kampa falan gidince gezmeye tozmaya ihtiyaç oluyor ve bazen eksikliğini hissediyorum.

Alternatif bir araca her zaman açığım tabii ama bütçem de maalesef ki belli olduğu için çok üstüne de çıkamıyorum. O yüzden şu anlık togg, tesla falan hayal kısacası :) Max 1.3-1.4m civarlarına çıkabiliyorum. Tavsiyeleriniz için sağ olun hocam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.