Şimdi Ara

Kia Sportage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır araç bakıyorum ancak bulamazsan 2. el suvlara bakıyorum.
    aklımda 2016 ve üstü Kia Sportage otomatik var.
    sportageyle vites geçişleri, yakıt, performans, konfor, vb. özellikler bakımından yorumlarınız nedir?
    Herhangi bir kronik sorunu var mı?
    Donanım olarak Concept plus, Elegance ve Premium paket olarak hangisi daha üst donanıma sahiptir.

• Çift kavrama şanzıman var, bir kac defa yokuş yukarı trafikte ısınma uyarısı vermişti ben kullanırken.

Konfor olarak gayet iyidir, eski kasası da çok iyiydi. Şehir ici 10 lt altı zor

Donanım olarak bildiğim kadarıyla sizin yazdığını sırada boş paketten doluya doğru. Tabi GT Line gibi daha doluları da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl 2019 Model Rio aldım ve arabamdan ciddi anlamda memnunum kia sportagede bindim şanzıman hisleri özellikle çok güzel vites geçişlerini hiç hissettirmiyor dostum özellikle kia hyundai gibi araçlarda diğer markaların opsiyon olarak verdiği şeyleri boş paketlerinde bile standart donanım olarak veriyor bugün bir sportage de bir sürü özellik var hız sabitleyici olsun şerit takip sistemleri katlanır aynalar led farlar çok amaçlı multimedya çarpışma önleyici sistemler ve daha niceleri konfor olarak da çok güzel araba fakat rionun süspansiyonları sert ama ben sana kiayı tek kelimeyle öneriyorum hiç sıkıntı yaşatmayan araba zaten arabayı alırken bana satış danışmanı kia alan müşterilerimizin yüzlerini unutuyoruz demişlerdi yani öyle bir araba tavsiye ediyorum
  • İbrahimCmnn kullanıcısına yanıt
    Onu diyen satış temsilcisini fazla kaale almamak lazım. Yağ yakma sorunu yaşayan çok sportage sahibi var.

Arkadaşım rio aldı. Henüz 800km'de. Bugün aradı, bu araba traktör gibi ses çıkarıyor dedi.
  • Kardeşim bizim rioda Model S gibi ses çıkartıyor yani dizel bir araba her türlü traktör yada su motoru gibi ses verir bizimki benzinli araç sanki elektirikliymiş gibi çalışıyor yani araç dizelse traktör sesi var bu arabada yAA! diye sorun etmek çok ama çoook saçma sonuçta dizel araba her türlü o traktör sesini verir bu mercedesdede audi de bmwdede var eğer dizel ise fakat benzinli araba sesi çok azdır . Yağma yakma problemine de gelirsek bu konuda pek bilgi sahibi değilim yeni nesil sportagelerde bu sorunlar karşılaşma ihtimali çok düşüktür zaten karşılaşılsa bile aracın 5 yıl garanti avantajı var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimCmnn -- 7 Eylül 2020; 22:10:40 >
  • İbrahimCmnn kullanıcısına yanıt
    Dizel sesi çıkaran araç benzinli. Yeni 1.0 turbo motor.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı aractan var asırı sessız calısıyor suan 1400 kmde, arkadasınız bır gıtsın servıse baska bır sıkıntı olabılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda crv -toyota rav4
    13 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 atmosferik 135 beygir olanlarda 6 oranlı tork konvertörlü otomatik şanzuman var. makyajdan sonra kalmadı.

klasik bildiğimiz tork konvertörlü özellikleri var, çift kavramalara göre şehir içinde, dur kalkta ve yoğun trafikte daha başarılı ve dayanıklı. tek kötü yanı kasa ağır; motor da çok güçlü olmadığından eğer sürekli "hızlı hızlanmak" istiyorsanız çok devir çevirmeniz gerekir. bence eğer performans beklentisi yoksa yine de en iyi tercihtir. sorunsuz, problemsiz ve çok konforlu.

eğer dizel ya da turbo almayacaksanız bilgi olarak dursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.