Şimdi Ara

Kia Sportage mi yoksa Peugeot 3008 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
12.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tarlaya bi alıcı bulsam ilk işim bi tiguan almak olacaksana da tavsiyem bu yönde olur ama niye??

yıllarca çalışır biriktirirsin yada miras kalan bişeyi için gide gide satarsın alırsın bi jeep ama bunun vergisini alırkenki kadar rahat ödemek ve deposunu herdaim fullemek her babayiğidin harcı değildir....tiguan 1.4 ve yıllık vergisi 628 lira....1.4 motor sınıfına göre ekonomik de denebilir(belki fazlasıyladır kullanan bilir:)) ve vw ülkemizde kia dan da suzukiden de yaygın. tiguana da bir bak derim:) yok 2000 motor olsun ben yılda 1800 lira vergi verebilirm diosan crv ye de bak ozaman:)
  • sportage yeni kasa gelicek ykında diye biliyorum (sorentomuydu yoksa )

biraz farklı tarzda araçlar aslında ihtiyaçlarınızı daha net belirlerseniz daha iyi olur...
    3008 çok yeni bir araç... teknolojik zamazingo dolu bir sürü ancak yeni çıkan bir araçtan her zaman uzak durmak gerekir ve peugot sorunsuzluk konusunda biraz daha tecrübe kazanması lazım gibi..
    garantiside olsa sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum...

tiguan yada kuga daha hoş araçlar gibi geliyor şahsen çok daha beğeniyorum onları...
  • kira carens fotoğrafları onlar sportage değil.

Kia Sportage mi yoksa Peugeot 3008 mi

Her ne kadar bana hitap etmese de az kullanılmış bir Captiva'yı düşünürdüm. Kesinlikle bir üst sınıf ve boyutlarıyla bunu epey belli ediyor.

• TAMAM BU SINIFIN TASARIM OLARAK EN GÜZELİ KUGA AMA FİYATI 80 BİN BÜTÇE 60 BİN
  • suv araç mı bakysnz jeep tarzı? crv alma araziye girceksen süspansiyonları değişirsin bi senede. hassas araç onlar. 3008 1.6hdi ve emin ol 1.4 tsi tiguan alıp yakıt ödeyeceğine 1.6hdi hem seni üzmez hemde cebini
  • 3008 in kokpiti yeter
    ben olsam 2.el bi x5 yada 3008 düşünürüm
  • hocam 2.el x5 mi, onn motoru 3.0d değil mi. 60 bin tl bütçeye onn vergisi ve yakıtı uyarmı sizce?? bence 3008 alın 1.6hdi dizel hem tasarruf edersiniz hemde rahat edersiniz inş bi dahaki arabanz daha yüksek bir model olur
  • 4.4 leri falanda var sadece arabayı beğendiğim için söyledim
    zaten yazmıştım 2 araba arasında 3008

daha akıllıca bi seçim olur 3008 bizim burda gördüm göz ucuyla içine baktım çok rahat böyle oturduğumda koltuğa yapışcakmışın gibi his oluştu içimde
  • Bu ikisi arasında ben 3008 seçerdim. Kia çok itici geliyor nedense. Ama tiguan bulunabiliyorsa değerlendirmek gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktugsaban

hocam 2.el x5 mi, onn motoru 3.0d değil mi. 60 bin tl bütçeye onn vergisi ve yakıtı uyarmı sizce?? bence 3008 alın 1.6hdi dizel hem tasarruf edersiniz hemde rahat edersiniz inş bi dahaki arabanz daha yüksek bir model olur

X5'in 3.0 D , 4.4i , 4.8 motor seçenekleri var
  • Ben olsam ikisini de tercih etmezdim.Sorento ülkemizde çok tutuldu;ama testlerde gördük ki, tavanı çok dayanıksız.Tiguan 7 kat daha dayanıklıydı yanlış hatırlamıyorsam.Fiyatından dolayı ülkemizde çok tutuldu,birkaç kere bindim Sorento'ya.Gürültülü bir motoru var,ben pek beğenmedim.Rahat ettiğimi de söyleyemeyeceğim.

Peugeot ise bence dağa araziye gelmez.Ülkemizin asfalt yollarında bile bir süre sonra tıkırtılar geliyor orasından burasından.Pek dayanıklı değil.Diyelim ki 3008 iyi model;ama yeni çıkan arabayı ben almam şahsen.Sorunlar olabilir.En azından bir sene beklenmeli.

Ayrıca iddia ediyorum,3008 de Koleos ve Kuga gibi başarısız bir model olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Ben olsam ikisini de tercih etmezdim.Sorento ülkemizde çok tutuldu;ama testlerde gördük ki, tavanı çok dayanıksız.Tiguan 7 kat daha dayanıklıydı yanlış hatırlamıyorsam.Fiyatından dolayı ülkemizde çok tutuldu,birkaç kere bindim Sorento'ya.Gürültülü bir motoru var,ben pek beğenmedim.Rahat ettiğimi de söyleyemeyeceğim.

Peugeot ise bence dağa araziye gelmez.Ülkemizin asfalt yollarında bile bir süre sonra tıkırtılar geliyor orasından burasından.Pek dayanıklı değil.Diyelim ki 3008 iyi model;ama yeni çıkan arabayı ben almam şahsen.Sorunlar olabilir.En azından bir sene beklenmeli.

Ayrıca iddia ediyorum,3008 de Koleos ve Kuga gibi başarısız bir model olacak.

ilerleyen zamanlarda görücez iddanıızı beğeni sonuçta bende kugayı ve koleosu beğenmemiştm ama 3008 daha tipli bnce onlardan. ayrıca çoğu araçla araziye çıkın araç problem yaratır. ki arazi araçları bile belli bir süre sonra sorun yaratırken asfalta daha uyumlu araçların arazide sorun çıkarmaları çok normal bence

• Kia hakkındaki yorumum şu; seneye kasa değiştricek kore yapımı bir araç. hafif arazide gidebilirsin. zaten araziye çıkmayacaksındır.malzeme kalitesi avrupa araçlara göre çok zayıf.
    3008' e gelince araç 4x4 değil önden çekişli grip control denen özellik ile ön lastiklere giden torku ve çekiş gücünü ayarlayıp kum çakıl ıslak zemin esp on ve esp off ayrımı yapabiliyorsun. 3008 in segmenti crossover bu sınıftaki rakibi de Nissan QASHAI ...araç 308 platformunda üretildi. avrupada çok iyi satmakta. bence premium pack donanımlı HDİ auto 6 R 110 bg.lik versiyon son derece şık ve yeterli olacaktır. peugeotta ne teknolojisi diyenlere grip control, auto 6 R şansuman head up display ekran, trafikte öndeki aracı takip radarı dersek belki biraz teknoloji görürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisG -- 21 Temmuz 2009; 9:06:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.