Şimdi Ara

Kia Sportage mi yoksa Peugeot 3008 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
12.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 Milyarlık bi suv tarzı araç almayı düşünüyorum hoş 3008 pek suv olmasada andırıyor :) kia sportage mi almalı yoksa 3008'i mi tercih etmeli karar veremedim. makyajlı sportage yüksek ve kaslı bi yapısı var 3008 ise yüksek donanım ve benzersiz teknolojisiyle dikkatimi çekiyor.

sizin tavsiyeniz hangi yönde olur?

illa iki araç olacak değil sizin tavsiye ettiğiniz herangi bi aracıda inceleyip düşünebilriz

• bnce 3008 derim. hem güncel kasa hemde daha teknolojik. kiadan daha iyidir.
  • 3008 in benzersiz olan teknolojisi ne?
    quote:

Orjinalden alıntı: mtg3d

60 Milyarlık bi suv tarzı araç almayı düşünüyorum hoş 3008 pek suv olmasada andırıyor :) kia sportage mi almalı yoksa 3008'i mi tercih etmeli karar veremedim. makyajlı sportage yüksek ve kaslı bi yapısı var 3008 ise yüksek donanım ve benzersiz teknolojisiyle dikkatimi çekiyor.

sizin tavsiyeniz hangi yönde olur?

illa iki araç olacak değil sizin tavsiye ettiğiniz herangi bi aracıda inceleyip düşünebilriz
  • benim önerim çok farklı olacak:
    vw tiguan 1.4 tsi 150 bg sport&style 58844 tl bu 4*2 versiyonu
    birde bunun 4*4 versiyonu var onun da fiyatı 62312tl
  • Biri suv,diğeri mpv...Sportage ile 3008 ile gittiğin gibi gidemezsin(uzun yolda),dağda 3008 ile sportage gibi gidemezsin...Önceliklerini belirle bence en başta.Ama kullandığım aracıda öneririm,sunroof,cc yok.Ama 2.0 140 hp ile otobanda istediğinle oynarsın,dağa bayıra rahat çıkarsın.Aklında bulunsun,ama dediğim gibi donanımı yetersiz gelebilir

Fotoğraflardaki sanırım en boş hali,jantlar farklı...Buda bizim ufaklığın fotoğrafı,arka yazılar photoshop ile kaldırıldı.

• head up ekranı iligmi çekiyor :) snra gvenli takip msafesi vs. grid up gibi donanımlar sportage 'de yok
  • ben böyle bir sınıf ve 60 bin tl lik bir suv <alacak olsam hiç düşünmem gider bir suzuki bayine grand vitara alır gelirim.

• grand vitara alırsınız traktör gibi ses çıkarır. unutmayalım her yeni araç daha teknolojik oluyor kiadan daha teknolojik bir araç 3008
  • 3008 yerine Vw Tiguan,Renault Koleos,Ford Kuga dan birini tercih edebilirsiniz.. Kiaya 60 bine hiç gerek yok.Deymez....
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktugsaban

grand vitara alırsınız traktör gibi ses çıkarır. unutmayalım her yeni araç daha teknolojik oluyor kiadan daha teknolojik bir araç 3008

YAKLAŞIK 5 YILDIR İNTERNET KULLANIYORUM İLK DEFA NEYMİŞ ŞU TEKNOLOJİK YENİLİKLER DİYE
    Peugeot SİTESİNE GİRDİM.BUNLAR FASA FİSO.AYRICA ÇOK VİTARA GÖRDÜM HİÇ BİRİ TRAKTÖR GİBİ SES CIKARMIYODU. SANKİ MERCEDES S SINIFI YADA YENİ JAGUAR XJ GİBİ ANLATIYON .TEKNOLOJİ İSTİYOSAN ONLARA BAK

• Tiguan hepsinden iyi bence , ilk defa VW sınıfına göre uygun fiyatlı bir araç yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Tiguan hepsinden iyi bence , ilk defa VW sınıfına göre uygun fiyatlı bir araç yapmış

katilmamak elde degil, ama kuga da olabilir.

3008 cok hoplatmaya gelmez sonucda pug, narin arac.
  • o zmn sizin ses görüşünüzle benim ses görüşüm farklı.bence aynen öle çalışıyor. araç şık araca bir laf demedm ama o konuda başarısız. 3008 teknolojik değil mi? araç yeni yüz bir araç sportage göre teknolojik diyorum
  • Bence Tiguan ve Ford Kuga'ya bakın
  • Bir Kia sahibi olarak Sportage'ın artık eskidiğini düşünüyorum, ama 3008 bence diğer önerilen araçlardan tamamen farklı... SUV mu?, Mini Crossover mu? Ben de tiguan önerebilirim bu fiyat aralığında.
  • Her zaman söylüyorum Yeni Yeni Yeni Teknolokik açıdan da yeni ve km'si düşük olan aracı alıcaksın arkadaşım felsefe bu...
    Burada sanırım 0 araç alıcaksınız. Kesinlikle ve kesinlikle 3008.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper145

3008 yerine Vw Tiguan,Renault Koleos,Ford Kuga dan birini tercih edebilirsiniz.. Kiaya 60 bine hiç gerek yok.Deymez....

Haklısın hocam değmez,kia çin malı çünkü...

@neowho,evet nedense hala yenilenmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssistForte -- 18 Temmuz 2009; 23:40:08 >
  • Kesinlikle
    quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Bence Tiguan ve Ford Kuga'ya bakın
  • Peugeot çok beğendiğim bir marka değildir, Ama 3008 (ve 5008('in ön konsol tasarımını çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 19 Temmuz 2009; 0:42:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bal974

Çok iyi bir kompoziyson
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.