Şimdi Ara

yeni subaru forester dizel mi yoksa honda crv dizel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
19.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki araba arasında kaldım hangisi daha iyidir hangisi daha çabuk hızlanır vs. sizden yardımlarınızı bakliorum şimdiden teşekkürler

• Subaru odullu dısel motor secenegıyle ve yakıt tuketımıyle son derece basarılı bır araba ustuneustluk bırde buna Subaru nun ustun 4x4 teknıgını ılave edersenız bu arac rakıplerıne gore cok ama cok daha avantajlı ve basarılı gozukuyor. Tercıhım tartısmasız Forester olurdu.

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: relicks

Subaru odullu dısel motor secenegıyle ve yakıt tuketımıyle son derece basarılı bır araba ustuneustluk bırde buna Subaru nun ustun 4x4 teknıgını ılave edersenız bu arac rakıplerıne gore cok ama cok daha avantajlı ve basarılı gozukuyor. Tercıhım tartısmasız Forester olurdu.

Saygılarımla,
    iki arabayıda yakından tanımıyorum ama honda bir türlü tutturamadı 4x4 lerde. subarı biraz daha tutulan bir araba gibime geliyo. bnce subaru al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emres159 -- 12 Haziran 2009; 14:32:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emres159

iki arabayıda yakından tanımıyorum ama honda bir türlü tutturamadı 4x4 lerde. subarı biraz daha tutulan bir araba gibime geliyo. bnce subaru al

Alıntıları Göster
    honda'nın vergi dezavantajı da olduğundan birbirine çok yakın bu iki araçtan subaru'yu seçmek daha mantıklı.ayrıca honda'nın çekiş sistemi subaru kadar teknolojik ve etkili değil.
    ancak honda görece daha sportif bir tasarıma sahip.
    ayrıca honda'nın an büyük handikapı düz vites olması sonuçta subaru'da düz vites ama 2.el pazarında honda cr-v'yi satmak zor olabilir.honda kullanıcıları için otom. vites önemli bir kriter türkiye'deki başarısı da burdan kaynaklanıyor.subaru ise zaten tanıyan bilen birinin alacağı araç otomatik olmaması o kadar önemli değil.

bu arada honda cr-v 89.000tl
    subaru limited donanım 81.000tl

subaru çok adaha avantajlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emres159

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emres159

honda 4*4 tutmadı mı emin misin crv sınıfında en cok satılan arac ilk cıktığı gunden beri

• quote:

Orijinalden alıntı: buroz

quote:

Orjinalden alıntı: emres159

honda 4*4 tutmadı mı emin misin crv sınıfında en cok satılan arac ilk cıktığı gunden beri

Alıntıları Göster
    bence vw tiguan 1.4 tsi bu iki aracıda her konuda zorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemy22tr

bence vw tiguan 1.4 tsi bu iki aracıda her konuda zorlar.

Alıntıları Göster
    eniştemde crv var 2.2 dizel yeni kasa. foresterıda inceledim. bence subaru al. subarunun içi daha gzl crv de orta boş araç içi çok savruluyorsun. crv şehir içi 8.5 9 yakıyo. artı vergiden dez avantajı var. forester full ve içi çok konforlu. ve crv o kadar atik değil. bence forester

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda hrv mi crv mi?
    16 yıl önce açıldı
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugsaban

eniştemde crv var 2.2 dizel yeni kasa. foresterıda inceledim. bence subaru al. subarunun içi daha gzl crv de orta boş araç içi çok savruluyorsun. crv şehir içi 8.5 9 yakıyo. artı vergiden dez avantajı var. forester full ve içi çok konforlu. ve crv o kadar atik değil. bence forester

Alıntıları Göster
    ben olsam subaru alırdım fakat dizelin otomatiği yok
    (opel antara otomatik aldım)

• quote:

Orijinalden alıntı: meta80

ben olsam subaru alırdım fakat dizelin otomatiği yok
    (opel antara otomatik aldım)

Alıntıları Göster
    İkisi arasında subaru daha avantajlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yataghan

İkisi arasında subaru daha avantajlıdır.

Alıntıları Göster
    Ben de ikisi arasında kalındıysa Subaru derim ama konu başlığına bakınca insanlar Crv tavsiye eder demiştim,yanılmışım.
    Ama sen bu sınıfta ne alırsın dersen 2. el Bmw x3 alırım.85-90 bin civarına çok güzel arabalar bulabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Ben de ikisi arasında kalındıysa Subaru derim ama konu başlığına bakınca insanlar Crv tavsiye eder demiştim,yanılmışım.
    Ama sen bu sınıfta ne alırsın dersen 2. el Bmw x3 alırım.85-90 bin civarına çok güzel arabalar bulabilirsin..

Alıntıları Göster
    2. el pek düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cl65

2. el pek düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    Arazi kabiliyeti fln filan gibi durumları göz önüne almayacaksan cr-v nin sportifliği ayrı bir çekiciliğe sahip. Ancak yukarıda Subaru'nun daha ucuz olduğunu yazmışlar .Sonuçta subaru da dizayn ve kalite olarak fena bir araç olmadığından fiyatı göz önüne alarak subaru tercih edilir sanıyorum ama sakın subarunun en düşük versiyonunu tercih etmek gibi bir hataya düşme bence en düşük versiyonu çok dandirik bir izlenim bırakıyor. Yani anlayacağın Subaru'nun aksesuarlısı makbüldür :)

• quote:

2. el pek düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    hız istiyorsun subaru sana boxer dizel yaptı daha ne istiyorsun, ayrıca sayfasına baktığımda otomatiği var gibime geldi

bide bazı arkadaşlara bişey soracam vw ve bmw o kadarda abartmayın 4x4 te allah aşkına tamam iyi üreticiler ama 4x4 için daha çok fırın ekmek yemeleri gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: semiramix

hız istiyorsun subaru sana boxer dizel yaptı daha ne istiyorsun, ayrıca sayfasına baktığımda otomatiği var gibime geldi

bide bazı arkadaşlara bişey soracam vw ve bmw o kadarda abartmayın 4x4 te allah aşkına tamam iyi üreticiler ama 4x4 için daha çok fırın ekmek yemeleri gerekiyor

Alıntıları Göster
    otomatiği var ama 4 vites ve benzinli

• quote:

otomatiği var ama 4 vites ve benzinli

Alıntıları Göster
    subaru boxer dizel çok sessiz bir motora sahip dizel olduğu unutulacak derecede sessiz ve boxer olduğundan titreşimi çok az. alternatif olarak mitsubshi outlander'a da bakın isterseniz. içi lancer'la aynı sayılır rocford fosgate ses sistemi de cabası. fiyatı 87000 gözüküyor ama o fiyatlardan çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz bence. gerçi subaru 80000 lira ise çok çok daha ucuza bulunabilir. subaru için beka'ya mitsubishi için yıldızlar'a sorun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

subaru boxer dizel çok sessiz bir motora sahip dizel olduğu unutulacak derecede sessiz ve boxer olduğundan titreşimi çok az. alternatif olarak mitsubshi outlander'a da bakın isterseniz. içi lancer'la aynı sayılır rocford fosgate ses sistemi de cabası. fiyatı 87000 gözüküyor ama o fiyatlardan çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz bence. gerçi subaru 80000 lira ise çok çok daha ucuza bulunabilir. subaru için beka'ya mitsubishi için yıldızlar'a sorun derim.

Alıntıları Göster
    boxer motor nedir açarmısınız?

• quote:

boxer motor nedir açarmısınız?

Alıntıları Göster
    silindirler yere 90 derece açıyla yerleştirilmiştir. bu sayede motor istenilenden daha küçük olabiliyor ve titreşimler silindirlerin sağlı sollu hareketinden dolayı ve karşılıklı silindirlerin eylemsizliğini nötürlediğinden azalıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=-G5TcWg0TMc

http://www.youtube.com/watch?v=hIDKSbBSIz4

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

silindirler yere 90 derece açıyla yerleştirilmiştir. bu sayede motor istenilenden daha küçük olabiliyor ve titreşimler silindirlerin sağlı sollu hareketinden dolayı ve karşılıklı silindirlerin eylemsizliğini nötürlediğinden azalıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=-G5TcWg0TMc

http://www.youtube.com/watch?v=hIDKSbBSIz4

Alıntıları Göster
    arkadaslar alacagım araba hiç bir sekilde ağır araziye girmeyecektir uzun yolda ve bazen kar vede piknikteki çim alanlarda kullanılacak yorumlarınız buna göre olursa sevinirim benim için performans çok önemnli

• quote:

arkadaslar alacagım araba hiç bir sekilde ağır araziye girmeyecektir uzun yolda ve bazen kar vede piknikteki çim alanlarda kullanılacak yorumlarınız buna göre olursa sevinirim benim için performans çok önemnli

Alıntıları Göster
    honda crv yillardir cok tutulan sinifinda referans bir arac.
    ancak dizelinin 2.2l olmasi nedeni ile bir vergi dezavantaji var.
    subaru ise 4x4'un kitabini yazan 2-3 firmadan birisi.
    onun tek dezavantajida duz vites olmasi bence.

bence, duz vites sorun olmaz dersen direk subaru derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: perakende

honda crv yillardir cok tutulan sinifinda referans bir arac.
    ancak dizelinin 2.2l olmasi nedeni ile bir vergi dezavantaji var.
    subaru ise 4x4'un kitabini yazan 2-3 firmadan birisi.
    onun tek dezavantajida duz vites olmasi bence.

bence, duz vites sorun olmaz dersen direk subaru derim...

Alıntıları Göster
    arkadasım zaten hondanın dizelide duz vites
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.