Şimdi Ara

yeni subaru forester dizel mi yoksa honda crv dizel mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
19.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cl65

o zamn forester mı tiguan mı dielim
  • tiguan falan karıştırmayın bence adamı, tiguanı kullandım, arka kamerası falan da vardı. hiç beğenmedim.

gayet güzel 2 seçenek sunmuş soruyu soran. mitsubishi'yi de ekleyebilirsin.

bu ikisinden şehir içi için CRV diyorum ancak altımda 4x4 var diyip gaza geleceksen subaru al

ben olsam subaru alırdım.

Edit: tipini beğenmeyenler haklılar ancak ismi yeter diye düşünüyorum subarunun. tabi ki donanımlısını alman gerek. yoksa değmez kaputta o amblemi taşımaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 15 Haziran 2009; 12:30:57 >
  • yok canım alacağım arac full+full hatta orta konsol ve arka kafalıklara tv de taktıracağım
  • bnmde aklım subaruya yatıyor ama crv nın dha buyuk durması aklımı karıstırıyor
  • Honda CR-V
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Haziran 2009; 21:48:49 >
  • quote:

yok canım alacağım arac full+full hatta orta konsol ve arka kafalıklara tv de taktıracağım

bu dediklerine göre subaru sana uygundur, bir süre kullandıktan sonra yüksek gelirse yay vs değiştirip alçaltırsın CRV'den daha şehirli olur
  • bu cmtesi bi test surusune gtmeyi planlıyorum zaten ondan sonra net bi karar vereceğim
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Haziran 2009; 21:51:46 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl65 -- 15 Haziran 2009; 14:59:11 >
  • bnm foresteri secmemdeki etken görüntü değildir ki zaten foreterde fazla yok etkenler boxer dıesel motor yakıt tuketimi fiyat avantajı vergi avantajı iyi bir 4*4 olması ve elbette güvenlik
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Haziran 2009; 21:51:04 >
  • http://www.sahibinden.com/2009_forester_dizel_2_0_comfort-54WQQaXQQ14213015WQQpXQQdisplayitem&keyword=forester

Bence içi de dışı da çok güzel ama kişiden kişiye zevkler değişebilir tabiki..
  • sizde tiguan vardı dimi tigian hakkındaki kendi görüşlerinizi aktarırmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

http://www.sahibinden.com/2009_forester_dizel_2_0_comfort-54WQQaXQQ14213015WQQpXQQdisplayitem&keyword=forester

Bence içi de dışı da çok güzel ama kişiden kişiye zevkler değişebilir tabiki..

ben çok beğendim. araziye hiç çıkılmazsa açık döşeme güzel gerçekten. temiz tutmak sorun olacaktır ama araziye çıkılırsa

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Haziran 2009; 21:49:30 >
  • bilgilendirdiğin için saol baya yardımcı oldun tiguanı almamamın tek sebebi orta konsoludur çok dandik demiyeceğim çünkü işçilik ve malzeme iyi ama tasarım kötü bu yuzden ona en yakın arac subaru forester olduğu için ondan almaya karar verdim cmtsi de bir test surusu yaptıktan sonra 2010 lar geldiği gibi alacağım aracı bilgi veren butun arkadaşlara cok tesekkurler (2010 LAR NE ZAMN ÇIKAR
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Haziran 2009; 21:50:07 >
  • sağol
  • quote:

bilgilendirdiğin için saol baya yardımcı oldun tiguanı almamamın tek sebebi orta konsoludur çok dandik demiyeceğim çünkü işçilik ve malzeme iyi ama tasarım kötü bu yuzden ona en yakın arac subaru forester olduğu için ondan almaya karar verdim cmtsi de bir test surusu yaptıktan sonra 2010 lar geldiği gibi alacağım aracı bilgi veren butun arkadaşlara cok tesekkurler (2010 LAR NE ZAMN ÇIKAR

ağustos
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.