Şimdi Ara

yeni subaru forester dizel mi yoksa honda crv dizel mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
19.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de Subaru derim bu şartlarda
  • vergisi önemli deil performans daha cok önemli bnm için yorumlarınız bu yonde olursa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: redevil4

quote:

Orjinalden alıntı: emres159

iki arabayıda yakından tanımıyorum ama honda bir türlü tutturamadı 4x4 lerde. subarı biraz daha tutulan bir araba gibime geliyo. bnce subaru al

honda 4*4 tutmadı mı emin misin crv sınıfında en cok satılan arac ilk cıktığı gunden beri

bn internet verilerine göre değil sokak verilerine göre konuşuyorum. bir gün git bakalım bir araba pazarına
    bak 4*4 lere bir tane bile bulabilecekmisin diyeceksinki pazarda ne işi ver crv nin bak o zaman galerilere kik 4*4 lerden kaçtanesi crv. tmm onuda geçtim lüks mekanlara git insanların bindiği ciplere bak bir tane cvr varmı ? tutulan araba nasıl olur dersen yukarıda dediğim şeyler civic için uygula o zmn kararı sen ver crv tutuluyor mu tutulmuyor mu?

demek istedğimi anladın umarım.

bu arada crv de iyi araba araba kötü fln diye asla demem. fakat yine diyorum tutulmadı.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Haziran 2009; 21:53:24 >
  • CRV güzel araç. heleki subaruyla kıyaslandığında. subarudaki tip nedir ya sanki mpv
  • vw tiguan hem güvenlik, hem performans, hem yol tutuş, hem de işçilik kalitesi olarak bence bu sınıfta 1.sırada gelir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: redevil4

quote:

iki arabayıda yakından tanımıyorum ama honda bir türlü tutturamadı 4x4 lerde. subarı biraz daha tutulan bir araba gibime geliyo. bnce subaru al

honda 4*4 tutmadı mı emin misin crv sınıfında en cok satılan arac ilk cıktığı gunden beri

bn internet verilerine göre değil sokak verilerine göre konuşuyorum. bir gün git bakalım bir araba pazarına
    bak 4*4 lere bir tane bile bulabilecekmisin diyeceksinki pazarda ne işi ver crv nin bak o zaman galerilere kik 4*4 lerden kaçtanesi crv. tmm onuda geçtim lüks mekanlara git insanların bindiği ciplere bak bir tane cvr varmı ? tutulan araba nasıl olur dersen yukarıda dediğim şeyler civic için uygula o zmn kararı sen ver crv tutuluyor mu tutulmuyor mu?

demek istedğimi anladın umarım.

bu arada crv de iyi araba araba kötü fln diye asla demem. fakat yine diyorum tutulmadı.

arkadaşım senin söylediğin popilerite ona bakarsan ooooooooooooooooooooooo, şu piyasada 4x4 diyebileceğin çok marka yok senin dediğin arabalarda bu sınıfın içine girmiyor, bak arkadaş halen vw 1 numara diyo ama bu işin öncülerinden haberi yok

• arkadaslar bir daha sölüyorum performansa göre yorum yapalım lutfen diğer özellikleri biliorum performans bakımından hızlanma fren vs....
  • Ya performans arıyorsan aç 2 aracın da verisini bak öğren.

Hatta sana crv'yi söyliyeyim. 0-100 10.2sn son hız 190... Kadranda 210u görürsün sapma ve sınırın dışına çıkma ile.

Forester'ın da 0-100 10.4sn ve son hızı 186. Performans olarak bi farkı yok gördüğün gibi.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Haziran 2009; 21:54:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: autograph

İlla ki bu iki model derseniz fikrimi yukarıda bildirmiştim. Subarudan yana oyumu kullanıyorum. Ama baktım ki arkadaşlar başka araçlar da önermişler. O halde ben de bir zihin jimnastiğine davet edeyim sizi.

Amacınız performans gibi görünüyor. Ayrıca her iki araç da düz vites olduğuna göre, otomatik arayışınız da yok. Bu durumda 20-25 milyar daha ucuza (duruma göre neredeyse 5-10 yıllık yakıt demek) daha düşük vergili (yılda subaruya göre 1100TL, hondaya göre 2000TL vergi cebinizde kalıyor) Tiguan 1.4 TSİ alırsanız hem 9.6 sn'lik 0-100 hızlanmasına hem de 192 km'lik son hıza sahip olursunuz.

İç genişliği açısından her üçünü de kullanmış (Tiguan'a -karar verip almış) biri olarak önemli bir fark olmadığını bildirmek isterim.
    Track-Field 1.4 Deri koltuklu ve yüksek donanımlı (Xenon dışında Fun Function modelinin aynısı) olarak aldım. Donanım olarak hiç bir eksiği yok. Fiyat olarak da yazılan miktarlardan neredeyse yukarıda verdiğim rakamlar kadar indirimliydi. Yani baz modelden bahsetmiyorum.
    Bence mantıken düşünmeye değer. Hızlı, uygun fiyatlı, düşük vergili, göreceli daha iyi yol tutan, çarpışma ve tavan testleri daha iyi olan (Honda'dan belirgin, Subaru'dan kısmen iyi), malzeme kalitesi oldukça başarılı olan bir aracı almak da oldukça mantıklı olabilir.

4x4 sisteminde Subaru her ikisinden de öndedir ancak Honda'nın 4x4 sisteminin ve yerden yüksekliğinin yetersizliğinden yakınanları okudum aratırsanız bulabilirsiniz.
    Zaten aracın kitaçığında da yüksek binektir, 4x4 gibi düşünmeyin mealinden şeyler yazdığını okumuştum. Bu konuda tartışma başlatmak da istemem şimdi. en eski CRV falan. Olabilir ama geçilmeyeceği anlamına gelmez.

Edit: imla

Autocar'daki CRV testini okursanız yol tutuşunun binek otomobillere benzer olduğunu ve x3e rakip olabilecek kadar iyi olduğunu yazar

• İki aracın da performansı birbirine çok yakın, aradaki 1-2 saniye'lik değerleri zaten sürüşte fark edemezsiniz.

Yol tutuş, Arazi kabiliyeti Forester

Donanım, Ambiyans Crv

Şahsi tercihim Forester olurdu ama Crv'de asla kötü bir araba değil, alternatif olarak da Kuga ve 170hp'lik Koleos düşünebilirdim ama yine de tercihim Forester olurdu herhalde..
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Haziran 2009; 21:54:48 >
  • Ben de Subaru diyorum.
    Forester dizeli de CRV benzinliyi de deneme imkanım oldu. 2.2 dizelin performansına bi şey diyemem ama 350 Nm torku 2000'in altında veren boksör harikaydı.
    Forester'in eksileri: ikinci el, servis ağı, eksik donanım. bundan başka her türlü üstün bir araç.

• o zamn forester mı tiguan mı dielim
  • mesela tiguanı en aşağı kaça alabiliriz?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Haziran 2009; 21:55:38 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 15 Haziran 2009; 21:56:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.