Şimdi Ara

yeni subaru forester dizel mi yoksa honda crv dizel mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
19.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cl65

sağol

anlaşılan sabahtan beri dalga geçiyorsunuz...
  • ne alaka?????????
  • Benzinli CRV kullandım.

Aşırı sessiz ve donanımı çok zengin bir araç.

Ama iç mekan kalitesi ve birkaç göze batan kusuru arabadan soğumama sebep oldu.

Subarunun da 2. el ve servis dezavantajı var.
  • Yukarıda demiştim. Ama dinletemedim.

quote:

Orjinalden alıntı: autograph

quote:

sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: GAYRI

Yukarıda demiştim. Ama dinletemedim.

quote:

Orjinalden alıntı: autograph

quote:

sağol

Haklısınız, aslnda tam anlamamıştım, ama anlamam biraz geç oldu.

Forumların kaderi bu, insanlar karşı karşıya iken yapmayacakları ya da yapamayacakları şeyleri buralarda kimlikleri belli olmadığı için yapma cüretini bulabiliyorlar kendilerinde...

• ne saçmalıyosunuz ne dalga geçmesi ??
  • subaru bayisi olarak subaru diyorum
    nedenleri:
    inanılmaz ekonomik ve ödül almış bir motor, yakıtları inanılmaz uygun
    motor cok güçlü ve atak
    donanım süper
    aracın içinde mavi ışık güzelliği
    ve subaru mirası yol tutuşu...

ve fiyatı rakiplerine göre cok uygun mesela outlander dizel ve crv ye göre

bir saniye bile düşünme forester al derim..

karar verirsen bayi olarak yardımcı olurum fiyatta ve herşeyde pm atarsanız..

NASILSA BAYİSİSİNİZ ÖVMEK ZORUNDASINIZ SATMAK İÇİN DİYE DÜŞÜNMEYİN. GİDİN BAŞKASINDAN ALIN AMA BU ARABAYI ALIN.
  • Forester ve Legacy almak için çok düşündüm ama bir türlü almaya karar veremedim, bir gün inşallah gözümü karartacağım.
  • quote:

mesela tiguanı en aşağı kaça alabiliriz?

yeni subaru forester dizel mi yoksa honda crv dizel mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kizkulesi

subaru bayisi olarak subaru diyorum
    nedenleri:
    inanılmaz ekonomik ve ödül almış bir motor, yakıtları inanılmaz uygun
    motor cok güçlü ve atak
    donanım süper
    aracın içinde mavi ışık güzelliği
    ve subaru mirası yol tutuşu...

ve fiyatı rakiplerine göre cok uygun mesela outlander dizel ve crv ye göre

bir saniye bile düşünme forester al derim..

karar verirsen bayi olarak yardımcı olurum fiyatta ve herşeyde pm atarsanız..

NASILSA BAYİSİSİNİZ ÖVMEK ZORUNDASINIZ SATMAK İÇİN DİYE DÜŞÜNMEYİN. GİDİN BAŞKASINDAN ALIN AMA BU ARABAYI ALIN.

ah birde otomatik modeli gelseydi.
    İşim garibi subarunun Foresterlarının neredeyse hepsi otomatik ülkemizde.
    fakat dizellerin otomatiklerinin gelmemesi çok kötü

• FOrester dizel test ettim, cidden yol tutuşu iyi bir araç ama 2. elde zarar ettirir mi onu düşünüyorum, arıza yapmayan arabalardan bir tanesi Subaru, o yüzden korkum yok ama 2. elde ne kadar üzer, onu bilemiyorum.
  • arkadaşlar isterseniz 2010 yılını bekleyip forester dizel otomatik sahibi olabilirsiniz.eğer otomatik istemiyorsanız 1dk bile düşünmeden gidin beyaz bir forester alın.(benm favori rengimdir isteyen istediği rengi alsın) şuna eminim forester crvden arazi şartlarındada asfalttada üstündür.sınıfının en iyi yol tutuşu foresterda bende 2006 model 2.0 bnzinli otomatik var.mükemmel bir yol tutuşu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skaksi

arkadaşlar isterseniz 2010 yılını bekleyip forester dizel otomatik sahibi olabilirsiniz.eğer otomatik istemiyorsanız 1dk bile düşünmeden gidin beyaz bir forester alın.(benm favori rengimdir isteyen istediği rengi alsın) şuna eminim forester crvden arazi şartlarındada asfalttada üstündür.sınıfının en iyi yol tutuşu foresterda bende 2006 model 2.0 bnzinli otomatik var.mükemmel bir yol tutuşu var.

Bu yol tutuşundan ciddi anlamda memnun musunuz? 140/160 ile viraja girince araba savruluyor, daha bugün Şile'ye gittim geldim, virajlı yollarda araç savruluyor. Pek memnun etmedi beni doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lloyd

quote:

Orijinalden alıntı: skaksi

arkadaşlar isterseniz 2010 yılını bekleyip forester dizel otomatik sahibi olabilirsiniz.eğer otomatik istemiyorsanız 1dk bile düşünmeden gidin beyaz bir forester alın.(benm favori rengimdir isteyen istediği rengi alsın) şuna eminim forester crvden arazi şartlarındada asfalttada üstündür.sınıfının en iyi yol tutuşu foresterda bende 2006 model 2.0 bnzinli otomatik var.mükemmel bir yol tutuşu var.

Bu yol tutuşundan ciddi anlamda memnun musunuz? 140/160 ile viraja girince araba savruluyor, daha bugün Şile'ye gittim geldim, virajlı yollarda araç savruluyor. Pek memnun etmedi beni doğrusu.

senin kullandığın araç hangi model ben kendi aracımdan söz ediyorum.yeni foresterlar yüksek olduğundan zaten vdc sistemi konuldu.çünkü yüksek olduğundan savruluyor binek araç gibi değil tabiki yol tutuşu ama bir suv aracı olarak mükemmel yol tutuşu var.yeni kasayı kullanmadım ama bayiden aldığım bilgiler.http://www.youtube.com/watch?v=Ki9ad5UCmwo
     yeni subaru forester dizel mi yoksa honda crv dizel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaksi -- 29 Temmuz 2009; 0:40:28 >

• Kullandığım 2009 limited dizel. Hiç de lanse edildiği gibi bir performansı yok virajlarda. Simetrik 4 çeker olması ve G'nin daha düşük olmasının faydasını görmedim hiç. Birçok SUV kullandım ama Forester'ın performansı etkileyici değildi.
  • bende 2009 crv benzinlivar fakat almadan once subarunun benzınlısını test ettım zatenotomatık 4vıtes olması cok kotuydu ustune ustluk bı donuste arkayı savurmasına satıcıbıle sasırdı:(crvnın yol tutusu bence oldukca ıyı 130-140 la cok rahat otoban vırajlarına gırebılıyorum:)ve ayrıca ıcı ınanılmaz genıs veuzun yolda hıc yormuyor tutulamdı dedıgınız arac gecen sene 2800 kusuratıda var rakamı ıle 1.ydı.bırzamanların 1.si sorentonun bıle onundeydı bu sene ılk 3-4 ay1. ardındanaraba gelmemesıve fıyat ındırmemelerı nedenıylede en son hazıran ayında 5.ligedustu:)
  • ekonomi ve motor diyorsan tabiki forester :) ama konfor ve görünş diyorsan cr-v.. tiguana gelince altnda bi vw kalitesi var o araca bindim kllandım pek ferah bi iç hacminin olduğnu söyleyemem açkcası o araç beni açmadı onun motoruna dicek yok 1.4 tsi sonçta :) ama benzinli bi araç dizelini alsan full'u 100 milyara kadar çkyıor. bence ekonomik ve iddalı motor istiyor hiç dşnmedn subaru derim ama malzme kalitesi havalı bi dş görnşü olan bi suv aryrsan cr-v :) sorento aklndan gçerse hiç bkma :) çnkü demode oldu ama 2010 başlarında yeni jenerasyon sorento çkyor ve ben çooook beğeniyorum umarm tr'ye yurt dşındaki donanıma dkunmadan satışa sunarlar eğer öyle olrsa sorentodan bşka iddalı bi araç görmüyorum hem 7 kişilik hem dizel ve 7.4 lt tüketimi var.. herzmanki gibi tv navigasyon :D gösterişli bi dşuruşu var aracın.. ben araç değiştirmeyi düşünüyorum bu yzden yeni sorentoyu çok yakndan inceliyorum umarm geldğinde hayal krıklığna uğrmam.. google'dan 2010 sorento veya sorento xm die aratırsan bulabilrsin

• Merhaba, konu dizel karşılaştırması fakat hazır bu iki modelin karşılaştırmasını bulmuşken; benzinli forester ile crv'nin fabrika verileri değil de normal yol koşullarındaki yakıt sarfiyatı hakkında bilgisi olan var mıdır? Kullanan, kullanandan bilgi edinen...
  • ikisinide tercih etmezdim tercihim tiguandan yana olurdu..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.