Şimdi Ara

KİA STONİC İnceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
9
Favori
71.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Stonic'in yıllık bakım ücretleri konusunda bilgisi olan var mı? Bugün bir bayi ile görüştüm 16 bin TL istedi. Bu rakam bana çok yüksek geldi. Bir kaç ay önce Toyota aracımızın bakımına 6200 lira ödedik. Fiyat alan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YGRAINMAN Y kullanıcısına yanıt

hangi bakım olduğu önemli, yıl/km durumuna göre değişmesi gereken sarf malzemeler farklılaşıyor. farklı bir kaç servisten fiyat alıp teyit edebilirsiniz ortalamasını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

Merhabalar

cevap için teşekkür ederim. dediğiniz gibi farklı bayileri aradım. iki bayi 16 bin dedi bir bayi 12 bin. bir bayi dördüncü bakımda ekstra bazı şeyler değiştiği için fazla çıktığını söyledi. ancak başka bayi 60 bin km ye gelmediği için yakıt filtresi değişimine gerek yok dedi. benim de kafam karıştı kia genel müdürlüğünü aradım geri dönüş yapacaklar bakalım.

• YGRAINMAN Y kullanıcısına yanıt

selam, benzini belirli ive güvenilir stasyonlardan alıyorsanız filtre değişimine gerek yok bence de, fren hidroliği, cam suyu değişimi gibi sırf fatura şişirmek için yapılan işlemleri eleyebilirsiniz.

filtreler, motor yağı ve gerekliyse bujilerin değişimi mutlaka yapılması gerekenler. kia fan uygulamasına özel indirim varsa onu da araştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

tamamdır teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.