< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KİA STONİC İnceleme (12. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hangi bakım olduğu önemli, yıl/km durumuna göre değişmesi gereken sarf malzemeler farklılaşıyor. farklı bir kaç servisten fiyat alıp teyit edebilirsiniz ortalamasını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
cevap için teşekkür ederim. dediğiniz gibi farklı bayileri aradım. iki bayi 16 bin dedi bir bayi 12 bin. bir bayi dördüncü bakımda ekstra bazı şeyler değiştiği için fazla çıktığını söyledi. ancak başka bayi 60 bin km ye gelmediği için yakıt filtresi değişimine gerek yok dedi. benim de kafam karıştı kia genel müdürlüğünü aradım geri dönüş yapacaklar bakalım.
-
selam, benzini belirli ive güvenilir stasyonlardan alıyorsanız filtre değişimine gerek yok bence de, fren hidroliği, cam suyu değişimi gibi sırf fatura şişirmek için yapılan işlemleri eleyebilirsiniz.
filtreler, motor yağı ve gerekliyse bujilerin değişimi mutlaka yapılması gerekenler. kia fan uygulamasına özel indirim varsa onu da araştırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamdır teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X