Şimdi Ara

KİA STONİC İnceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
9
Favori
70.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende de 2022 Bayon var. Geri vites lambası sağ altta tektir. Sol alttaki ise arka sis lambasıdır ve yine tektir. Geri vites lambası benzer şekilde HB Focus 2 ve 2.5 kasa ve bazı araçlarda durum yine bu şekildedir.

• ben 2022 yılında 1.4 cvt aldım gayet memnunum bir şey sormak istiyorum kullanan varsa 1-2 saatlik kullanım ardından özellikle yokuşlarda veya yoğun trafıkte 20-30 km arası giderken aşağıdan bır çıtırtı sesi gibi bir şey geliyor. Çekişte bir kayıp olmuyor teklemiyor silkelemiyor ama gaza bastıkça o ses geliyor. Başına böyle birşey gelen oldumu? bilgi verirseniz sevinirim.

• arda_TR A kullanıcısına yanıt

Kia stonic te CVT var mı?

• leidenfrost L kullanıcısına yanıt

Leidencigim dogum gunun kutlu olsun.

Bu arada kia falan alinmaz ben kia pride alacaktim parcasi cok pahali bulunmuyor KİA STONİC İnceleme KİA STONİC İnceleme 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayilerde bulamayınca sıfıra en yakınını aldım sarı siteden 760 bin ₺ ye 17 ocak 2033 trafiğe çıkışlı. Takibimdeydi bayiden sıra bekleyene kadar Fiyatının durmadan yükselmesi beni mecbur bıraktı. Liste fiyatı 645 bin ₺ iken 760 bin ₺ ye ikinci elini aldım. Bu ay oldu alalı şimdi ilanlarda ikinci el fiyatı 950 bin₺ lere çıkmış. Aldığıma pişman değilim. 1.4 cool paket. Bu aracın boş hali diğer arabaların dolu hali. Yakıt tüketimim şehir içi 7.1 bursadan istanbula sürdüğümde de 6.5 gördüm. Aracın yokuş performansı kötü filan diyenler olmuş ben hiç öyle hissetmedim gayet de gidiyor araba. Arabayı zorladım ömerli barajına indim off road araçlarının yollarından sürdüm derin lastik yarıkları vardı yollarda. Araba suv gibi tepeleri aştı

KİA STONİC İnceleme

KİA STONİC İnceleme

KİA STONİC İnceleme

• tugay91 kullanıcısına yanıt

Vayy be ! Bu dandik araç bile 760 bin olmuş

• Moueson kullanıcısına yanıt

Bu hale getirenler utansın. Ayrıca dandik dediğin araca B suv sınıfında fiyat performans açısından daha iyisini örnek ver ?? Egea cross mu ?

• KİA STONİC İnceleme

KİA STONİC İnceleme

Sıfır kia stonic araçta ön tamponda ara ara tağ benzeri lekeler oluyor... acaba neden? servise götürdüm baktılar bulamadılar? nedeni nedir sizce? karşılaşan var mı?

• Selamlar, 1.0 motor ve 7 ileri dct şanzımanlı araçları olanlara sorayım, araçta bazen kalkışta titreme (manuel araçlarda araç devirden düşer ve stop edecekmiş gibi olur ya onun gibi) sorunu yaşayan oluyor mu? Özellikle sadece ayağı frenden çekince oluyor, gaz verince sorun yok. Servise gittik kontrol/test ettiler ve testte yaklayamadık ama 3 silindirli araçlarda normal bir durum dediler. Merak ettim benzer durumu yaşayan var mı diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2023 En Full Modelinde bile Hala şu kazık gibi El freni var arkadaş niye koyarsın kaldırsana artık!

• tugay91 kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Son güncel yorumunuz nedir?

Yoğun şehir içi trafik yakıt tüketimi ve genel değerlendirmelerini merak ediyorum.

Sağlıklı günler

• 1.300'e bu 1.0 kia stonic'den daha iyi ve daha dolu bir araba var mı?

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Vitara 1.4 Hibrit Glx 4x4 ikinci elde 1300 civarına alırsan sanıyorum daha dolu bir araç deri koltuk koltuk, koltuk ve direksiyon ısıtma sürüş güvenlik sistemleri vs her şeyi geçtim 4x4 başlı başına bir fark yaratıyor...

Omoda 5 Excellent paket te stonic ten daha dolu + hem stonic ten hem vitararan daha üstün malzeme kalitesi sürüş vs C segment sonuçta (sadece vitara da 4x4 olduğu için arazide diğer iki araçtan daha iyi gider) 1300 e bulunuyor.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

babamda omoda var ondan dolayı eledim onu ama vitara baya iyi gözüküyor hocam biraz bakayım sağ olasın

illa suv olması gerekmez bu arada diğer arabalara da açığım bu fiyat bandındaki

• Herkese merhaba, 1.4 mpi motor 6 ileri otomatik şanzımanlarda vitesin 6'ya geçmemesi problemlerini okudum. İkinci el almayı düşünüyorum sorun yaşayan var mı?

• blltlgn kullanıcısına yanıt

1.4 atmosferik motor ve tork konvertörlü tam otomatik şanzımanı ile sakin, naif bir kombinasyon. lpg düşünülmüyorsa 1.0 dct çok daha atak ve verimli bir kombinasyon. zaten gelmiyor artık 1.4ler.

• kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

1.0 daha mantıklı geliyor bana ama dct şanzımandan dolayı uzak durmak istiyorum aslında

• blltlgn kullanıcısına yanıt

en sorunsuz çift kavramalardandır. 5 yıl garantisi var, vag grubu gibi 2 yıl değil en azından. tavsiye ederim denemenizi.

• diplomat61 kullanıcısına yanıt

hocam merhaba bende 2023 1.4 otm. stonic aracım var aynı bölgede bazen benimde yağlanma oluşuyor acaba sebebini bulabildinizmi?

ben yoldan sıçramıştır diye düşünerek çok üstünde durmadım ama sizdede aynı durum varsa sebebini merak ettim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.