Şimdi Ara

Kia yeni cee'd premium otomatik dizel yakıt tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
56.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

quote:

Dizel tam otomatik için 9 litre civarı normal, manueli de zaten 7 litre filan tüketir.

hocam geçenlerde bi arkadaş vardı açmıştı böyle bi konu ama o i 30 du bi arkadaşıyla almışlar biri benzinli oto.biri dizel oto. benzinli yanlış olmasın ama 11.5 12.5 arası yakıyormuş sakin kullanımda dizelde 10 litreyi aşağıya düşmüyormuş bulursam konuyu paylaşırım

Tam otomatik araçlarda böyle degerlerin görülmesi normal bende yogun trafikte i30 dizel otomatige 12 litre tükettirdim ortalama hız 14-15 km filandı.

işte mcp tam otomatik konforu falan vermiyor ama anasının nikahı gibi trafikte klima dibine kadar açık 12 km ortalama ile halen 7 litre yakabiliyor.

Dizel otomatik 1.6 en iyi seçenek şuan tek kavrama şanzımanlar hem manuel'in ekonomi,performansını sunuyor hemde satın alırken ucuz ve arıza yaptığında tamiri pahalı değil. Dizel otomatik alacak olsam listemin başında mcp li C4 olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kia ceed cift kavrama degilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kia ceed cift kavrama degilmi ?

Benzinli çift kavrama, dizel tam otomatik tork konvektörlü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

quote:

Dizel tam otomatik için 9 litre civarı normal, manueli de zaten 7 litre filan tüketir.

hocam geçenlerde bi arkadaş vardı açmıştı böyle bi konu ama o i 30 du bi arkadaşıyla almışlar biri benzinli oto.biri dizel oto. benzinli yanlış olmasın ama 11.5 12.5 arası yakıyormuş sakin kullanımda dizelde 10 litreyi aşağıya düşmüyormuş bulursam konuyu paylaşırım

Tam otomatik araçlarda böyle degerlerin görülmesi normal bende yogun trafikte i30 dizel otomatige 12 litre tükettirdim ortalama hız 14-15 km filandı.

işte mcp tam otomatik konforu falan vermiyor ama anasının nikahı gibi trafikte klima dibine kadar açık 12 km ortalama ile halen 7 litre yakabiliyor.

Dizel otomatik 1.6 en iyi seçenek şuan tek kavrama şanzımanlar hem manuel'in ekonomi,performansını sunuyor hemde satın alırken ucuz ve arıza yaptığında tamiri pahalı değil. Dizel otomatik alacak olsam listemin başında mcp li C4 olur.

hocam bende c4 aldım ama çok yoğun trafikli olmayan yerler için cee'd ve i30 da güzel araçlar haklarını yemeyelim. dsg pörtlemese yeni leon'da düşünülebilinir 1.2 tsi'lerde sorun çıkarmıyor o kadar diyorlar.

ha konfor, sorunsuzluk, az yakıt, yeterli performans diyorsanız c4'e buyrun gerçekten, inanılmaz konforlu araç. zaten satışları da piyasada duyuldukça artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 19 Şubat 2013; 13:05:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Closer

benm aracımda kia ceed concept otomatik dizel..Şuana kadar en fazla 7.5 görebildim... o da kış aylarndayız die sanırım.. yazın 6.5 civarında geziyodu ama kullanımdan kullanıma fark var tabi...

aracınız kaç km de ?

2600km'de hocam araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

bu arabanın karakterinde var zaten cok yakmak. fabrika verisi ne diyor siz ne yakıyorsunuz?

Fabrika kitapçığı 7.2l yazıyor. Ben 9.8l yakıyorum

• Fabrika verisi şehir içi 7,2 lt değil mi?

Bazı arkadaşlar şehir içi kavramının farkında değil galiba. Fabrika verisinin altına belki şehir dışında düşersin (yol-rakım durumu önemli), ama şehir içinde ben daha düşeni görmedim. Düşen arkadaşı gerçekten tebrik ediyorum.
    Birde fabrika değeri sakin kullanım sonuçta, kardeşim insan arada basmak, arabayı zorlamak filan da istiyor. Hep ruh gibi süremessin ki.
    10 lt fazla olabilir ama GERÇEK şehir içinde 7,2 lt diyen bir aracın 8 lt altına düşmesi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenermaniac -- 19 Şubat 2013; 13:15:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kia ceed cift kavrama degilmi ?

Benzinli çift kavrama, dizel tam otomatik tork konvektörlü.

İ30 kadar yakiyorsa eger hic espirisi yok

10 litre yakar

• Ne anladım şimdi 1.6 lt dizelden...

1.2 TSI motorlu herhangi bir otomatik VAG grubu araç alsaydınız zaten bu kadar yakardı ...

Şu Az yakamayan otomatiklere sırf dizel diye para vermeyin boşu boşuna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

O değil de arkadaş daha arabasının adını doğru yazamıyor, sonra arabam çok yakıyor diyor...

Kusura bakmayın hocam telden yazıyorum hata yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contraksii -- 19 Şubat 2013; 13:37:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

GDI mı CRDI mı?
    GDI için şehir içi 8, CRDI için 7.2 diyor zaten. 1-1.5 litre fark çok değil bence.

CRDI hocam.
  • Katalog verisinden bu aracın zaten fazla yakacağı belliydi(otomsatik için konuşuyorum)..Bile bile almak bence kendi kendinize lades olmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Katalog verisinden bu aracın zaten fazla yakacağı belliydi(otomsatik için konuşuyorum)..Bile bile almak bence kendi kendinize lades olmaktır

Olur mu hocam, etraf katalog değerinin altında yakıt tüketenler ile dolu. Rekor kıran kırana.
  • 2007 epica , tam otomatik 135.000 de 2000dizel olmasina ragmen sehir ici ortalamam 7.5 -8litrelerde

• edc
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

Katalog verisinden bu aracın zaten fazla yakacağı belliydi(otomsatik için konuşuyorum)..Bile bile almak bence kendi kendinize lades olmaktır

Olur mu hocam, etraf katalog değerinin altında yakıt tüketenler ile dolu. Rekor kıran kırana.

Valla öğlen öğlen gülesim yoktu Allah'ta sizi güldürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersegun_beg

2007 epica , tam otomatik 135.000 de 2000dizel olmasina ragmen sehir ici ortalamam 7.5 -8litrelerde

Gerçekten büüyk başarı normalde şehir içi 10 litre yazıyor o araç katalogda.Heralde aracınızı E5 gibi boş saatlerde sakin kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: contraksii

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

benm aracımda kia ceed concept otomatik dizel..Şuana kadar en fazla 7.5 görebildim... o da kış aylarndayız die sanırım.. yazın 6.5 civarında geziyodu ama kullanımdan kullanıma fark var tabi...

aracınız kaç km de ?

2600km'de hocam araç.

5000 e dogru braz daha dusmeye basliyo. Bende oyle olmustu en azndan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersegun_beg

2007 epica , tam otomatik 135.000 de 2000dizel olmasina ragmen sehir ici ortalamam 7.5 -8litrelerde

Gerçekten büüyk başarı normalde şehir içi 10 litre yazıyor o araç katalogda.Heralde aracınızı E5 gibi boş saatlerde sakin kullanıyorsunuz

Hayir Izmir deyim....genelde sakin bir guzergahim var...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

Valla öğlen öğlen gülesim yoktu Allah'ta sizi güldürsün

Amin hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.