Şimdi Ara

Kıbrıs'a Kitap Gönderimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kıbrıs'a, internetten bazı kitaplar sipariş etmek istiyorum. Bunun için D&R,Kitapyurdu,İdefix, efendime söyleyeyim Babil, Pandora falan ne bulduysam mesaj attım. Genellikle 45 lira kargo parası istiyorlar ya da hiç göndermiyorlar.

Bildiğiniz herhangi bir yer var mı kargo parasından biraz olsun kurtulabileceğim ?

• Aynı konuyu ben de merak ediyorum. Deniz Plaza'da aradığım hiçbir kitabı bulamadım.
  • Deniz Plazada 2-3 yıl öncesine ait bestsellerdan başka bişey görmedim şuana kadar. Biraz da ilk defa gördüğüm yayınevlerinin klasikleri. Ayrıca çalışanlarda biraz tuhaf.

5 yıldır buradayım her İstanbul'a gittiğimde bavulu kitapla doldurup geliyordum en sonunda zor gelmeye başladı bende gittim kindle aldım. Sanıyorum yurtdışı olduğundan kargo fiyatları biraz fazla. En son geçen ay 4 tane dergi gönderttim babama 35lira kargo parası aldılar ki bildiğin a4 zarfında geldi dergiler. Ben kindle ile çözdüm bu durumu. Takip ettiğim yazarların kitapları çıktığında ise İstanbula gittiğimde alıyorum.

Alakasız not : Sadece kargo vs değil geçen gün elektronik eşya alacaktım ama gümrüğe takılır dediler uğraşmamak için almadım. Sorsalar yavru vatan derler. Ayrıca hiç bir büyük firmanın burada şubesi yok (Migros vs.) ama yavru vatan pehh. 40 yıldır kullanılan yavru vatan. Çok doluyum bu konuda patlayacak yer arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyyn -- 15 Nisan 2016; 11:52:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

Deniz Plazada 2-3 yıl öncesine ait bestsellerdan başka bişey görmedim şuana kadar. Biraz da ilk defa gördüğüm yayınevlerinin klasikleri. Ayrıca çalışanlarda biraz tuhaf.

5 yıldır buradayım her İstanbul'a gittiğimde bavulu kitapla doldurup geliyordum en sonunda zor gelmeye başladı bende gittim kindle aldım. Sanıyorum yurtdışı olduğundan kargo fiyatları biraz fazla. En son geçen ay 4 tane dergi gönderttim babama 35lira kargo parası aldılar ki bildiğin a4 zarfında geldi dergiler. Ben kindle ile çözdüm bu durumu. Takip ettiğim yazarların kitapları çıktığında ise İstanbula gittiğimde alıyorum.

Alakasız not : Sadece kargo vs değil geçen gün elektronik eşya alacaktım ama gümrüğe takılır dediler uğraşmamak için almadım. Sorsalar yavru vatan derler. Ayrıca hiç bir büyük firmanın burada şubesi yok (Migros vs.) ama yavru vatan pehh. 40 yıldır kullanılan yavru vatan. Çok doluyum bu konuda patlayacak yer arıyorum

Ben aynı durumdan dokuz yıldır şikayetçiyim. Ve ailemle burada yaşıyorum. Sürekli olarak Türkiye'ye gitme durumum da yok ne yazık ki. Bir de beni düşün.

• pttkitap a bakın birde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.