Şimdi Ara

KIBRIS ASKERİ İÇİN İLETİŞİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
15.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar haziran ayında usta asker olarak kıbrısa gidiyorum kısa dönem , araştırdığım halde net bir bilgi elde edemedim gerçekten bu konuda bilgi sahibi olanlar var ise asağıdaki sorduğum sorulara cevap verirlerse hem benim için hemde benim durumumda olan kıbrısa gidecek askerler için baya aydınlatıcı olacaktır, Şimdiden teşekkür Ederim

1) Kıbrısta en uygun iletişimi nasıl sağlarız ( KKTC TELSİM, KKTC TURKCELL)

2)Turk hattımızın yanımızda götürüp ordan havaalanından kktc gsm hattı almak mantıklımı, türkiyeden gelen msjlar yanımda getirdiğim turk hattına gelecek ben ordan aldığım gsm hattından geri cevap yazacağım ?

3) Diyelimki yanımda hat götürmedim kktc hattı aldım, türkiyede turkcell kullanan kız arkadasım bana msj atabilecek mi ? bunun için hattını yurt dışına açtırma işlemi yapmasımı gerekir ?

4) yanımda turk hattımı goturdum diyelim, birde ordan hat aldım, turkiyeden kız arkadasım bnm turk hattıma msj gönderdiği zaman paketinden mi gider ? ayrıca bir ücretlendirme olurmu ? bu işlemler için gene yurt dışını açtırmak mı gerekli hem bnm hemde kız arkadasımın ?

başka fikirler verebilecek varsa memnun olurum şimdiden teşekkürler

• konuyu silebilirmiyiz sayın yöneticiler, cevap gelmediği için ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli_053

konuyu silebilirmiyiz sayın yöneticiler, cevap gelmediği için ...

ben cevap vereyim. Havaalanından hat falan alma kazıklanırsın. Ayrıca birliğin nere bilmiyorum ama telefon yasak , oradaki komutana bağlı ama çoğu birlikte izin verilmiyor. Bence gittikten sonra iyice araştır çarşıya çıktığında hat alırsın .Başta alıp gitme. Ek olarak telsimde asker tarifesi vardı galibahttp://www.kktctelsim.com/asker-tarifesi.html buradan bak uyarsa bunu alırsın.http://www.kktcell.com/tr/bireysel/kesfet/faturali/asker-tarifesi

Turkcell daha mantıklı geldi bana ama senin bileceğin iş.

Ek olarak oradaki hatların hepsi başka ülke hattı gibi oluyor ve Türkiyeden aranmak ve Türkiyeyi aramak farklı ücret tarifesine bağlı. Türk hattını orada kullanabilirsin , arkadaşların mesaj attığında türk hattına düşer ve farklı ücret ödemeleri gerekmez ama sen o hattan cevap yazarsan mesaj başına 1 lira gibi bir ücret girebilir. Birliklerin hepsinde ankesörlü telefon var , kantinden 1000lik kart falan alıp Türkiyeyi daha uygun bir fiyata arayabilirsin. Cep telefonu ve sabit hatta farklı ücret uygulanıyor haberin olsun.Sabit hat aramak daha ucuzdu.

Benim bildiklerim bunlar , birliğin tam olarak neresi ?

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    anladım dostum aslında doğru söylüyorsun, dediğin gibi telefon yasak olan bir yer ise aldığım hattı kapatmayla uğraşacam orda bir dünya al başına dert

39.tümen mekanize 49.piyade alayı lefkoşa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.