|
Bildirim
düşmana gerek yok, bizimle sevinmeyen düşmana güven veren haini bol bir ülkeyiz.
|
arkadaşa içinde cami olması ve gözükmesi çok dokunmuş. havra, kilise, cem evi, hindu veya budist tapınağı olsa dillendirmezdi.
|
Darısı Kızılelma ve Kaan'ın başına
|
11 Eylül saldırısında Pentagon da bulunan 125 kişi öldü. Dünyanın süper gücü bile olsan terör maalesef can alıyor. teröre karşı olduğu biliyorum ama yaptığın yorum teröristlerin tamda istediği bir yorum.
|
Havra, kilise, cem evi, hindu veya budist tapınağı olsa bunu dillendirmemesi de güzel ama cephede askeri Allah diye şehit olurken, o şehitlerin kanlarıyla kendisine özgür bir vatan bahşetmesine rağmen o şehitlerin inancına salya atacak bir karaktere sahip olmak terör örgütlerinden bile aşağılık bir zihniyetin ürünü. İğreniyorum, yazıklar olsun.
|
Hayretler içindeyim, uzmanlar gövde içinden atış yapılmasını en son iş olarak söylüyorlardı, önce kanat üzerinden üretilir deniyordu, bu iş şu anda yapılıyorsa seri üretim gövde içinden atışlı olacak demektir, sadece şu atış bile düşmanlarımıza büyük korku verecektir, eski ssb başkanının dediği gibi "görünmeden görmek, vurulmadan vurmak" gerçeğe dönüştü. Hayırlı olsun büyük kabiliyet.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omanner -- 13 Ocak 2025; 17:50:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 13 Ocak 2025; 18:51:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 13 Ocak 2025; 19:01:18 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
videoda, kapaklar tam açıkken öndeki kapak rüzgarın etkisiyle nasıl sallanıyor. baya bi düzeltme lazım. belki kapakların şeklini değiştirmek lazım. o kapak kapanırsa veya bomba kapağa çarparsa kötü şeyler olabilir. deneye deneye öğreneceğiz. |
Bu atılan mühimmat Bunker Buster mı? |
değil lazer güdümlü klasik mühimmat |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 16 Ocak 2025; 13:56:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |