Şimdi Ara

Kıbrıs'dan içki getirmek (Deniz Yoluyla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
18.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda feribotla Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyorum. Elbette herkes gibi geri dönerken içki getireceğim fakat uçakla mı daha fazla getirebilirim yoksa deniz yoluyla mı ? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum iyi forumlar

• Deniz yoluyla tabiki

Arkadaş 100 cl vodka getirmiş 50 tl ye gerçekten ucuz orada içkiler ama tr den giden şeyler cok pahalıymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Deniz yoluyla kontroller ne şekilde oluyor? Yani valizleri vesaire kontrol edenler ne şekilde ediyor? Biraz daha bilgi verebilme şansınız var mı hocam?
  • İstediğin kadar hava yoluylada getirebilirsin ama bavulun içinde tek icki olmasın kalabalık olsun
    Birde bagaji uçağa alma Check in yaparken teslim et şansın dahada artar. Sakın ama sakın uçağa soktugun el cantana icki koyma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKARAHANLİ -- 13 Haziran 2018; 23:36:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetKARAHANLİ

İstediğin kadar hava yoluylada getirebilirsin ama bavulun içinde tek icki olmasın kalabalık olsun
    Birde bagaji uçağa alma Check in yaparken teslim et şansın dahada artar. Sakın ama sakın uçağa soktugun el cantana icki koyma
    e iyi de İzmir'e ineceğim iniş yaptıktan sonra dış hatlardan gelen uçuşlardaki bavullara kontrol yapılırsa ne yapacağım hava yolu biraz daha riskli gibi geldi o yüzden
  • Kontrol felan yok hocam ihbar olmadıkcada olmaz insanları böyle böyle korkutuyorlar ama hangi birini kontrol edebilirsinki? Rahat ol dikkat çekme bavul eroin de dolu olsa fark etmez

• arkadaslar yeri değil ama bu minyatür içkilerden nerde bulabilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marketlerden al içkiyi sakin freeshoptan alma. Askerden gelirken ,6 litre alkol 5 karton sigara getirdim. Açıp bakan olmadı . Uçakla geldim

• Deniz yolu hakkında bilgim yok fakat ucakla 3 Litre hakkınız var. Tr'ye girerken X-Ray ile kontrol yapılıyor, o anki görevliye bagli isiniz. Yanında içki olmayan biriyle anlaşarak onun hakkını da kullanabilirsiniz. Uçağa içki sokamazsiniz valiz olarak vermeniz gerekir, el bagajına koyarsaniz çöpe gider. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi marketler freeshopa göre daha ucuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol olayı tamamen random oradaki görevliye kalmış. Tecrübeyle sabit genellikle büyük valizler dikkat çekiyor ve xrayden geçiriliyor. Dikkat çekmeyecek bir valizle sorun çıkmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.