Şimdi Ara

Kıbrıs Duty Free Hakkında Yardımınızı Bekliyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki günlerde, ben, eşim ve 8 yaşında oğlum ile kıbrısa gideceğiz. Sabiha Gökçen Havalimanından uçacağız. Elimde çocuğumun bileti dahil 3 tane bilet var. Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.

1-) Hepimizin TC kimliği var. Çocugum 8 yaşında olduğundan dolayı kimliğinde resim yok. Kıbrıs girişinde çocuk kimlik resim olmamasından dolayı sorun çıkarmı ?

2-) Türkiye dönüşümde maksimum adette alkol getirmek istiyorum. Bu sebeple giderken Sabiha Gökçenden çıkarken duty free den alkol alıp valize atmak dönüşte avantaj sağlarmı ? Yoksa sadece dönüşte Ercan Havalimanından ben, eşim ve çocugumun eline birer spor canta verip, içlerine 3 lt alkol ve 3 karton sigara koyabilirmiyim ?

3-) Eğer yukarıdaki gibi 3 çanta ile Ercan havalimanından sorunsuz şekilde Sabiha Gökçen'e gelirsem bizim buradaki gümrükte her birimizin elinde bir çanta olmasından dolayı sorun çıkarmı ?

4-) Sabiha Gökçen gümrüğünden çıktıktan sonra, Sabiha Gökçen havalimanı duty free den ayrıca alkol alabilirmiyim?

5-) Alkol ve sigara fiyatları hakkında bilginiz var mı ? Jack Daniels viski 1 lt ? - Yeni rakı 70 veya 1 lt ? - malboro ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• 1.Sorun olmaz.Check-in yaparken kimlikle giriş için doldurulacak belgeden doldurun 3 tane.
    2.trden çıkarken alkol alırsan girerken nasıl sokacaksın?Girerken en fazla 2 litre sokabilirsin(kişi başı).Kıbrıstan girerken pasaporttan sonraki kontrolde sokmazlar 5 litre kişi başı.
    3.eşinle senin elindeki çantalarda sorun çıkmazda çocukta belki çıkabilir.
    4.alırsın
    5.jack daniels viski en son 28 euro falandı kıbrıs ercan duty free de.
  • benim bidiğim eşiniz ve karınız için sorun cıkmayacagı ve bildiğim kadarıyla içkileri pasaport basına alınması cocuğunuz içinde bir sorun cıkmaması gerek ama 18 yaşın altındakilere içki satılmadııgından içki verilemeyebilir cocugunuzun pasaportuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.